Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • domca006

Justin v Praze

tak prej by měl bejt v Praze v březnu nějak kolem 28. prý..nebo..ted nevim..ale je jistý že tu stopro bude..:)) dyžtak.. >>http://www.koule.cz/cs/rych lovky/justin-bieber-se-v-prosinci-p redvede-v-nemeckem-poradu-13013.sht ml..aa..:D:D:
    • Re: Justin v Praze

Hm..tak to je pěkná blbost Justin je příští rok celej březen v Anglii..A ještě se nezveřejnily všechny data k celosvětovýmu tour Justin je každej den dává na svůj Twitter..Česko tam zatím nebylo..a jestli věříte koule.cz..nebo Justinovi to je na vás..
      • monouseku1

Re: Re: Justin v Praze

amohla by si mi dat na ten jeho Twitter okaz pošli mi ho pls
        • domca006

Re: Re: Re: Justin v Praze

odkaz na jeho twitter je dyžtak tady... http://twitter.com/justinbieber a je to fakt že je to sice na koule.cz ale taky to prej bylo i jako článek tady na osobnostech...mi říkala kámoška..a já vim že to aktualizuje a říká nový data..nejsem blbá abych si jeho twitter necheckovala každej den..:D a vim že má v březnu bejt v anglii... a samozřejmě že věřim Justinovy..já si počlkám až to uvěřejní..ale prostě sem z toho byla nadšená tak sem myslela že to sme napíšu a vy mi dyžtak řeknete estli nevíte něco dalšího kolem toho..:D dík moc všem..:D
    • miskad

Re: Justin v Praze

Jéžiši fakt? *14* No to je úžasný *14* Zas z toho nebud tejden spát *1* *1* *14* *14*
    • monouseku1

Re: Justin v Praze

vazně prosím mohla by si zjisti přesný datum prosím tě strašlivě moc prosím *14* *14*
  • monouseku1

JB pište drby!!

tady se nic neděje napište taky o něm něco hezkýho *5* *5* *5*
    • nicola14

Re: JB pište drby!!

To jo no, je to tady uplně zabitý.... *4* *3*
    • domca006

Re: JB pište drby!!

má nádherně čokoládový oči..:)))(Bieberfact:Justin said: the world wouldn't be great without my mom, the girls, girls and girls ! LOL ! love you guys. payce ) xD
  • Nic ve zlém, ale tady je vidět, jakou inteligenci mají jeho fanynky .. xDDDD Holky, měli byste se sebou něco dělat, jinak si kvůli němu zničíte mládí :DD
  • KristenQa_StewarT

Tohle co teď napíšu neberte zle.
    Prostě ze začátku jsem Justina neměla ráda protože mi fakt přišel noo sorry ale že zpívá jak holka...Potom jsem , ale slyšela jeho song Baby a protože taky hodně ještě hralo One Time tak jsem si je stáhla do mobilu a poslouchala. Justin nepatřil mezi moje nej zpěváky ale potom když jsem z jednoho rozhovoru vyčetla že si o ostatních celebritách myslí , že jsou namachrovaný,nudný,hnusný, a že by měli přestat zpívat jako to mě teda dostalo nehledě u toho bylo z těch možností bylo jméno mé Fave zpěvačky hodně mě to naštvalo a když se zamyslím Justin má zajímavej hlas ale aby říkal dobrýmu zpěvákovi že zpívá hrozně tak jako.....Nevim možná je to zase drb ale i to že provokuje ostatní celebrity *9* teď napíšete Re: Tipu: Proč sem chodíš? Protože jak jsem četla višchni tady píšou jak mají svůj názor a já ho mám taky!
    • 8.ball.8

Re: KristenQa_StewarT

*3*
    • alficka

Re: KristenQa_StewarT

To byl určitě drb! Kde bereš tu jistotu, že to je pravda?? Je to pitomost, radši budu věřit interwiev, kde Justin říká přímo do kamery, co si o kom myslí, než když si to přečtu někde v časáku, či bulváru a nebudu mít jistotu, že si to někdo nevymyslel...
      • Re: Re: KristenQa_StewarT

věř si čemu chceš a nestarej se o to čemu věří ostatní! A jako aby celebrity provokoval je tak to je pěknej chudák stejně má plno lidí kteří ho milujou ale taky plno těch co poznali jakej je no jo dobře tak ať se vám líbí já vám to neberu , ale zpívá děsně! A jako když na něho čekaj posedlý fanoušci a on kolem nich projde uplně v pohodě je ignoruje jako fakt jen aby byl středem pozornosti
        • alficka

Re: Re: Re: KristenQa_StewarT

Tady asi někdo čte časopisy a věří každému slovu...
  • všichni co si mysli ze je justin ge* je to peknej deb*l
    taky sem ho nemusela ale tet ho žeru
    všichni řikaj(moje třida) ty poslouchaš justina biebera vždit je to ge*
    a spiva jak koko*

justin milujute *14* *14*
    • Souhlas tady s Nikol..nauč se psat *3* *3*
    • NikolyKushe
      Nauc se psat
  • Namyšlenej frajírek, kterej si myslí, že dokázal bůh ví co a bláblá, na světě je mnohem více lidí, kteří něco doopravdy dokázali. Klidně mě tu vyhejtujte, vy 13-letý fanynky ;) ale za nějakou dobu přijde někdo další a Justin už bude jenom vzpomínka ;)
  • Spiva docela dobre
  • Konečně je nová profilovka :DDDD
    • Líbí? Tu sem tam dala já... Doufala jsem že to ten správce schválí... *1*
  • Justin Bieber je proste najkrajší najroztomilejší a najmegajebavučký na svete *14* *14* *14* *14*
  • Miluju justina <3 ale uz je mi ho lito. Vzdyt kvuli bulváru nemá žádný osobní zivot, snad cely zivot. Vy se divite, ze pije? Nedelejte jako by jste se nikdy nepili! A drogy? Koho by to k tomu netáhlo, když sotva muze vyjit z baraku. A další věci, tak se lidi zklidnete

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit