Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když se podíváte na film(dokument) Never Say Never tam pochopíte,že je to bezva člověk a hlas má náhodou lepší jak kdokoli jinej *4*
    • Ahooj:)) Dá se ten dokument někde stáhnout nebo něco? :))
      • Stáhni si tu z uložto.cz ten film see jmenuje Never Sa Never :)
  • hilaryduff1997

Justin :)

Já nechápu, co tolik lidí proti němu má. Vždyť zpívá pěkně. On za to nemůže, že má trochu takový... holčičí hlas! Nejsou proti němu jen kvůli závisti?
    • Re: Justin :)

nemá holčiči hlas má ho krásny. *14*
      • jacicek

Re: Re: Justin :)

to máš pravdu
        • Re: Re: Re: Justin :)

Kámošky mi vždycky říkaji co na něm vidíš? a já na to co??? krásu talent je prostě okouzlujicí miliony holek ho miluje možná i víc tak že nějaci blbečci comu závidi nemaj šanci žejo holky? *1* *14* *15* *4*
    • kajuska4

Re: Justin :)

Víš co to též nechápu to je hrozný závidí určitě beztak..diť on je boží *14*
  • Miluju..Upe šílím..:/:):**..!!
    Ty jeho songy..Áááá ♥..Ale..Strašně mě štve...Jak všichni říkaj...Že je teplej..atd.?!Není..to by nechodil ze Selly?!:/:):P:D..Takže klid..Ju?!
    JB patřil, patří a bude patřit do šoubyznysu..Never say never..:/:):D
  • Náhodou ta písnička boyfriend je úžasná *14* *14* nemusím ho moc ale to musíte uznat *3* *3*
  • Komu se Justin nelíbí, ať si zadek políbí *1*
  • prosím nechte JB !!

Pro všechny,co nenávidějí Justina Biebra !! Nemají ho rádi proto,že má hodně fanynek !! Kdyby nebyl tak oblíbenej,tak by mu nikdo nenádával ! Jste tu jak malý děti ! Můžete se nad sebou zamyslet ! Není gay,to by neměl holku ..LOGIKA !! A zpívat taky umí.A kdo ho tady pořád pomlouvá,tak jsou to ubožáci,kteří mu závidí ! Smiřte se s tím,že je hezčí než vy a umí líp zpívat !! Je to jenom obyčejnej kluk !! Ty jo ... půjde jedna holka po ulici a bude poslouchat Justina Biebra a kolem ní projde parta namachrovaných kluků a řeknou jí,že je trapná,protože poslouchá Justina Biebra..no a pak se z ní stane ANTI-BIEBERS !! NEPOSLOUCHEJTE JE !!Proč do Čech nejezdí a do jiných Evropských zemí jo?? Mysletesi o mě cokoliv ,ale já se nezměním a Justina mám ráááda !! A tak to zůstane !!!!!!
    • Nemáme ho rádi proto, že nám jeho hudba už leze krkem a slyšíme to úplně všude: v rádiu, obchodě, ve škole... Bože!! No a největší pecka je, když k vám přijde kamarádka s mobilem a prej "hele, to si musíš poslechnout" a pustí z mobilu písničku.. Už zase on!!! To snad neee..! To je potom silně na pěst, zvlášť když zmíněná kámoška ví, že ho nemáte rádi. Nemyslím si, že je gay a já mu nezávidim, není co. Že by byl hezčí než my, o tom bych mohla diskutovat, protože to je věc názoru a mně se jeho xicht vážně nezamlouvá. Zpívat líp než já umí rozhodně, protože já spíš vřeštim, i když hudební sluch mam dobrej. Holka jdoucí po ulici s JB v MP3 neni trapná, jen doufám, že poslouchá i jiný věci, protože poslouchat jen jednoho interpreta je už trochu zhovadilost... A to že ho máš ráda mi neva, jen se nám ostatním prosim nes*rte do života a o hudbě se spolu bavit nebudem.
    • No nemyslím si že je zrovna obyčejnej kluk:D když má milióny fanoušků..nejsem zrovna jeho fanynka ale songy má dost dobrý:)) vetši na lidí mu nadává hlavně kvůli tomu že má hlas jak holka v songu one time bych řekla že to tak bylo ale teď už rozhodně ne...je fajn:) a ty co ho nemaj rádi by měli DRŽET HUBU!!!:))...
      • Ty třeba taky neposloucháš to co já, tak taky Drž hubu vůči metalu a necpi nám Justííínka! Navíc, my jsme v demokratický zemi, takže já názor říct můžu,
  • Kto je Jorge BLanco aj ked neviem kto to dúfam že je fešák a dobrý spevák,herec... *3* *3* *3* *3*
    • Jo je . Ale JB je hezčí . I♡JB 4EVER
  • hej si nevječi boreč
  • Jak můžete ho tak ponižovat je to báječnej kluk !Ilove Justin! *3* *14*
  • Prosím nevítě v jakém díle hrál v seriálu kriminálka Las Vegas ? Prosím moc *14* *14*
    • Justin hral v pätnástom diele.
      • Justyna: A zabudla si zo hraje v serii XI (11) diel 15, serie 11
        • Ale dekuju ze si me opravila: diel 15 serie 11
          • Nemas zac!
        • Moja milovana sestricka (Natalka) sedim vedla teba, nemozes mi to rict do ksichtu, misto toho abys to pisala na internet!?
    • javim v prdeli *16* *1* *10* *8*
      • Jasně ! a ty si jedině v prdely ! že joo ?? *10* *16* Jseš trapnej *16* Ubožáku *16* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit