Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj jak jsme si tady četla ty komentáře tak mám na všechno jinej pohled.Justina jsem neměla ráda,neměla jsme ráda jeho písničky,videoklipy atd...Ale možná není až takovej blbec. jak se zdá.Ale já vím,že nemám proč tady do toho mluvit,ale možná třeba někdo se mnou bude souhlasit.Navís Selena je moje nejoblíbenější zpěvačka,ale mohla by chodit s někým straším,vždyť je úspěšná,hezká je milá.Ale když jsou spolu šťastní tak ať jsou spolu.A já si myslím ,že to dítě není Justinovo ne že bych se ho chtěla zastávat to ne,ale taky si myslím,že jsou to jen výmysly.Justina sice nemusím ále není důvod proč ho nenávidět.Jak už jsme si tady četla stejně se na tento blog nebo co to je nepodívá. Justin+ Selena = zamilovanost a nikdo s tím nic neudělá!!!
    • taky si myslim ze to dite justina neni ze si to jenom vymyslela
  • Bieber to je moja viera,
    Bieber nikdy neumiera,
    pokiaľ bude tento svet budem kričať: Bieber is the BEST!
    Všetci máme Rinanny dosť nemá žiadnú budúcnosť.
    Lady Gaga nech sa schová my sme mládeš Justinová!!!!

Bránim Bibera!!
  • PRO HATERS JB: Mějte si proti němu co chcete, nás to nezajímá. Stejně tím nic nedokážete, akorát shazujete samy sebe. Tak si to užijte a neplette se do naseho zivota. Kdyz Justina nemáte rádi, tak nelezte na jeho profily a tak. Vubec vas nemusí zajímat.
  • justineeek

on nejsladší,nejklásnější klučina kterého jsem kdyyy vidělaa,jako ploč nemám takovýho klučinuuu *9* posílám mu pusikuuu *muck* *14* *14*
  • Je proste úžasné wááááá šekšíí jak bublinky v pepšííí *14* *14* proste ho zbožnujem je to pán proste *14* Haters môžete mu ruky nohy bozkávať ! *10*
  • :D:D:D

ty si byla v americe???
    • sweet.anne

Re: :D:D:D

Byla. A to, že mi nebudeš věřit nic nezmění na tom, že jsem tam byla.. Takže mi je jedno jestli mi nebudeš věřit..
  • dorisek111

pravda

no ale holky priznejte si ze justin je krasnej a ze preprekrasne zpiva?!?!?!?nechapu ty kteri tvrdi ze ne...jako nekdy se mu to fakt nepodari ale jinak je to vééééélkej profesional....pro me teda zpiva proste bombasticky!!!!! *1*
  • Stále mě překvapuje kolik má Bieber fanynek v ČR, když ho většina lidí, spíše holek nenávidí. Já ho taky nemám ráda, ale ne že bych po něm veřejně plivala špínu a říkala o něm že je teplej a tak. Taková já zase nejsem. Já své názory vyjadřuju mírně, a od toho ta diskuze je, nebo ne?
    • vickycreevy
      Já jsem sice na straně Justina, ale souhlasím s tvým vyjadřováním. Taky si myslím, že by se názory měly vyjadřovat jak ty říkáš mírně a ne hned psát, že je teplej a tak. Neříkám to proto, protože jsem jeho fanynka, ale proto, protože nadávky a další nemravné způsoby nejsou názory, jak vyjádřit to jestli ho máte nebo nemáte rádi.
    • bieber má fanynek na rozdávání ale jeho hlas se hodí spíš na holku *1* *6*
      • No, já myslela třeba od nás ze školy ho poslouchá jenom jeden kluk!!!! Nějak teplouš, nj, on zpívá hezky, ale jako holka, nerozlišim jeho písničku od seleniny:)
        • přesně
  • Nechte ho bejt!!!!!!
    co furt všichni proti němu máte?-co vam udělal?
    proč ho soudíte když doopravdy nevíte jaký je.
    třeba je u vnitř jinej.
    ta zlost co vněm je mu brání aby jeho pravé já vyšlo ven.
    tak se sakra do něj nenavážejte!!!!!!
    když ho neznáte!!!
    *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • tohle je nejkasnejší kluk jake jsem vydela ale opravdu a komu se nelibí tak nepište žadne komentaže koukne te s na sebe jak vypadate a potom mluvte je vam to jasný vždycky ho ponižujete jste už stím trapní rači komentujte samy sebe ok *16*
    • Kronoss1
      Dej si studenou sprchu a lekci češtiny, pak se znovu ozvi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit