-
Justin je cute ! :-*
Ps ty jeho kissing videa hlavne jak liba tu hlavu a perfektni je i what do you mean behind scenes .
Je k te holce zak něžný !! :-P -
Justin je strašně sexy :*********** <3333333
-
-
jo no
-
-
Tak to bylo hodně TRAPNÝ!!!
-
-
-
OK ještě jsem nenapsala svůj názor na J.B a tak to napravím a nebojte se..budu co nejvíce slušná. A prosím. Nezajímá mě, že se mnou nesouhlasíte, ale když mi to napíšete slušně, tak slušně odpovím. Když napíšete něco typu "kráv*" a různé nadávky, taky nebudu hodná. Za své názory se kát vážně nebudu.
Dle vašich komentářů sleduji reakce typu "Nechte ho být!" vždyt mu nikdo nic nedělá..on tyhle diskuze nečte a jestli jo, tak je mu to nanejvýš jedno. Kdyby každé celebrita hledala, co o něm ve světě píšou a připouštěl si to k tělu, tak by se z toho zbláznil. Nemyslím si, že je gay, ale trochu zženštile působí a chce to měnit skandálním chováním, ke kterému se za moment dostanu. Na začátku kariéry jsem ho nemusela, ale přišel mi jako roztomilí klučina, který se slávou zmást nenechá...opak je pravdou.
Podobně jako Miley Cyrus. Drogy, mejdany, arogantní chování a bůhvíco ještě. Co si tím chce dokázat? Peněz má dost, fanynek taky....Nikdy nepochopím to machrování, že to není ten sladký mladý muž, za kterého ho všichni mají. To je hodně mrzuté.
Prostě mu stoupla sláva do hlavy a je to čím dal horší. On je king, on může udělat všechno, není nikdo lepší než Justin. Pak dělá vztekloprda, když se pokouší někoho napadnout...chtěl tenhle život, tak ho má s plnou parádou. Abych to shrnula.
On je klasický případ "Z nuly hvězdou". Pořád si musí něco dokazovat(jakoukoliv kravinou) a vy ho za to žerete, to je taky jeden důvod, proč Belieberky moc nemusím...obzvláště když machrují po netu, to je každý hned King. Křivdila bych, kdybych napsala, že neumí zpívat..Umí zpívat, ale netrefí se každému do noty. -
-
Je pravda že se vždycky nechová perfektně, ale to nikdo z nás. Každý někdy udělá nějakou kravinu a my ani nevíme jaký to je být v jeho kůži. Např. koho by ne.ralo kdyby ho na každém kroku sledovali paparazzi a jen by udělal nějakou hloupost hned je toho plnej internet.
Děláš jako bys o znala osobně. -
-
S tím rizikem se chtěl stát hvězdou...paparazzi, prakticky žádné soukromí. Plno celebrit to zvládá, nevím, proč on by nemohl. Jestli to opravdu vyznělo tak, že bych ho znala osobně, tak o to jsem se nesnažila..To je prostě pohled, jak ho vidím já. Svými projevy prostě usuzuji, že se až přehnaně moc myslí...je rozdíl mít zdravé sebevědomí a narcismus. Slávu si nemusel tvrdě vydobýt, prostě mu spadla do klína, po sladké písničce Baby. Jasně chápu, že ho to štve, ale chtěl to, má to. Třeba se časem srovná a uvidím ho v jiném světle, ale zatím to tak nevypadá.
-
-
Ale jak víš že mu sláva spadla do klína? Co ty víš čím vším si musel projít. A navíc on nikdy nechtěl být slavný. Chtěl být šťastný.
-
-
Věř mi, něco jsem o něm načetla a věř že víc, než jen skandály v bulváru. Jasně lepší by bylo ho někde odchytit, ale to nemůžeš ani vědět ty, čím si prošel a já taky netvrdím, že to vím. Nevím jaký vidíš rozdíl mezi štastný a slavní, u obojího se čeká, že mu přinese to druhé, jestli mi rozumíš. Kdo by nechtěl být slavní, bohatý, milován a ocenován? I když v jeho případě....Můj názor je objektivní, jednoduše diskutuji a nenutím tě tvůj nějak měnit.
-
-
-
-
-
Hele taky jsem si ho uložila :D Normalně to fakt vypada že je to von!!! Hej tak to je mazec , mega mazec... :D bože ja ho miluju!!!!! *14* *14* *14* -
Justin Bieber I love you *5* *4* *14* *3*
-
Nejsem zadna velka mega fanynka(zacala jsem si ho pouštet az včera ) a od te doby si vzdy pustim What do you mean a to dvakrat 1.original
2.behind scenes
a pak sorry ( koncer pro ellen show ) -
Vím že každý má svůj názor a svůj vkus,vám se možná nelíbí jeho styl,ale nikdo by neměl tvrdit že nemá talent nebo že je Gay. Každý mi říká:Bieber má jen fanoušky jenom kvůli tomu jak vypadá ! Tak proč jeho písničky obsahují první místa na iTunes?Proč jeho CD patří nejprodávanějším ?Protože jeho písničky posloucháme kvůli jeho vzhledu ? Komu z vás se stane že,vyprodáte tour čítající desítky koncertu po Severní Americe za hodinu ? V roce 2010 vyprodal Madison Square Garden za 22 minut ? V roce 2012 mu stačilo 30 sekund.Možná má stovky tisíc haterů,ale na druhou stranu je tu spoutu těch,co ho respektují i přesto,že nemusí.Ale především tu jsou tu milionu těch,co ho opravdu podporují.On má příběh.Ví jak život dokáže být.Když se narodil,jeho matka sotva dosáhla plnoletosti.Ani její minulost není nejrůžovější.Brala drogy,ale pak někdo přišel kvůli komu dát hlavu nahoru často vyrážel do ulic s kytarou.V té době to bylo jště malé dítě.Dítě které se rozhodlo pomoc své matce.Ona bývala jeho jediným fanouškem.Podporovala jeho a sdílela jeho talent.A právě díky němu se jejich život změnil.Z uplného dna na vrchol.Pořád si myslíte,že ON byl jen obyčejné dítě co se prostě nějak proslavilo ? On si svých fanoušku váží.Plny sny těm co musí bojovat o svůj život.Těm kterým chybí to čeho si většina z nás neváží ZDRAVÍ ale také těm,která prostě naučil věřít a nezdávat se.Na předávaní cen vzal někoho,koho ještě předtím nikdy nepotkal.A tím splnil sen jedné slečně které dál sílu dát žít.Názory haterů nejspíš nikdo nezmění.Vždy tu budou ti,co se budou snažit dokázat něco obrázkami typu.Dostane rohlík víc like než Justin Bieber ? Pro tyhle mám jednu zprávu.Zvedněte se a zkuste něco dokázat.Mimochodem...Nezapomen proti každému kdo vykřikuje do světa své názory na něj aniž by věděl co za jeho jménem opravdu stojí je armáda která si říká Beliebers a čitá několik milionu těch,kteří za něj hodlají bojovat.
-
miley-destiny
juchuuu -
-
Re: miley-destiny
nejdem tam poprvý tak co děláš twl
-
-
Baby
Teda ta písnička "Baby" je nejvíc dokonalá *14* *14* *14* -
icq justin
noo ... muzu vam rictt ze uz justina mam DLOUHO v kontaktech .. ale NIKDY jsem ho nevidela online tak nwm .. nejspis nema cas na nejaky IcQ