Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • joo!!!

ti co tu říkajíí že měl narozky 1.3 mají pravduu !!!! za 1. říkal to i ve videu za 2 psal to na twitteru a za 3 měěl fotky z jeho narozeninový party !! to říkáš fanoušek??když ani nevíš kdy máá NAROZENINY??!! jo a kristy proč to tu píšeš v angličtině když jstin si to stejně nečtee? *7*
  • angel.and.connor

......

Tak Justina fakticky žeru..ty jeho pisnicky a bože on je uplne super..uz sem si stahla jeho album a je bozi...!!! *14* *14*
    • angel.and.connor

Re: ......

no víte ...je to jednoduší ale ja sem si ho chtěla nejdřív poslechnout a asi si ho objednam pres internet...jo a stahla mi ho kamoska a ja ho mam ulozenyho v compu muzu ti ho akorat poslat!!!
    • kicalek

Re: ......

ahoj jak a kde jsi stahla to album??plisky odepis budu cekat muzes i na muj vzkaznik pa.Kikuška
      • sweet.anne

Re: Re: ......

Stáhnout? A to si říkáte opravdové fanynky?
        • kikiss11

Re: Re: Re: ......

JJ přesně ja mám taky original... *14* *14*
          • alficka

Re: Re: Re: Re: ......

já ho chci taky ale nikde ho nemůžu sehnat, soutěž o něj jsem nevyhrála, takže je mám zatím stáhnutý ty písničky...ale až bude možnost tak si ho koupím
          • kicalek

Re: Re: Re: Re: ......

ja chci taky original
        • kicalek

Re: Re: Re: ......

tak ajk asi ne??plisky jak
  • alficka

T-MUSIC

Hlasujte prosím pro Justina na www.t-music.cz At je zas na 1. místě *5* může se hlasovat do pondělí do 12:00...TAK HLASUJTE KAŽDÝ DEN!!!! *3* jjjjinak ho moc miluju *14* *15* *14*
    • sweet.anne

Re: T-MUSIC

Mně to nejde. *9* Když dám, že chci hlasovat, tak to napíše, že dnes již nemůžu hlasovat, mám to zkusit zítra. Tak to zkusím zítra a potom budu hlasovat každý den, zaslouží si být první! *14*
      • alficka

Re: Re: T-MUSIC

jo to píše vždycky ale počítá se to to se neboj ono ti v tom okně nahoře na chvíli skočí díky za tvůj hlas....ale pčítá se to to se neboj *4*
        • sweet.anne

Re: Re: Re: T-MUSIC

Uff.. *3*
  • i love you girls and boys *14* *14*
    • *14* *4* *5* *3* Justin Bieber I love you
  • tetusinka

justin

justin je uplne bozi *14* *14* *14*
  • lucy36

Justin je nej

justin je nej nej nej nej nej *14* *14* *14*
  • láska a faninka

ahoj justine já tě hrozně miluju si fakt senzační.Ráda se koukám na tvoje videoklipi a hlavně fotky mám tě v mobilu a na počitači.ráda bych se podívala do tvojí země.s láskou denda *14* *14* *4* *14* *4*
  • :D:D

Ach ... tá dívka ma tak krásny hlas ... ,, Mami , to je Justin Bieber´´ :D:D:D:D:D:D *15*
    • Re: :D:D

no jo skupina na facebooku... *9* *1*
  • Justin Bieber je super. Nebyla jsem na něm nějak moc závislá. Pak jsem se podívala na Justin Bieber - Never Say Never a bylo to prostě úžasný. Je pravda že ho někdo nenávidí a jiní ho milují. Ti co ho nenávidí, ho nikdy alespoň trochu nezkoumali. Protože kdyby jo, tak by zjistili, že je to super kluk s velkým talentem. Vyprodal Madison Square Garden a to je co říct. Je opravdu hodně oblíbený. Za tu chvíli co zpívá, tak se vyšvihl opravdu hodně vysoko a za to ho obdivuji. Zpívá prostě úžasně. Má nádherný život a skvělou holku. Někdo mu to může závidět. A ti co ho nesnáší nebo ho pomlouvají, tak ať se kouknou alespoň na kousek toho filmu a pochopí že není takový namyšlený frajírek za kterého ho měli. Opravdu tvrdě maká. Zbožňuju ho!!!! *3* Je to prostě kluk, kterému se splnil sen!!! *4*
    • Eleno, měla jsem to uplně stejné! ;) Taky jsem na něm nebyla zavislá do filmu, ale v tom filmu je prostě užasnej! ;) Děkuju těm co ho natočili, protože to mi otevřelo oči! *3* Jinak skvělej komentář!
  • emmag

eee

nemáš uctu k mrtvým, justi *1* *14* *14*
    • Re: eee

To mluvíš,že Justin nemá úctu k mrtvým ? A to jsi jako vzala kde ? Úctu k mrtvým má a velkou!
      • skih

Re: Re: eee

jo, justinek k nim opravdu nemá žádnou ustu...pravdu má *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší