-
...
Našla sem v jednom obchodě fakt úža věci s Justínkem! *3* např: řetízky, prstýnky, náramky...Fakt super! budu si muset něco koupit..(už sem si koupila fakt dobrej řetízek na krk...s jeho fotkou a srdíčkem)
*14* *14* -
-
Re: ...
Tak že už sem vám to poslala....
ale je to focený z mobilu, tk doufám že to bude vidět :)
Byla jsem přímo v tom obchodě a vyfotila i další věci (P.S. všechno stojí kolem 2OO kč)... -
-
Re: Re: ...
jj díky mocíík *3* *3* -
-
Re: Re: Re: ...
nz *3*
-
-
-
Ok, ale spíš bych ti to poslala na mail, jo? *3* -
-
Ok :) Clover268@seznam.cz -
-
Ok, až budu mít čas tk vám to pošlu...tenhle tejden mám trochu nebitej-->škola *9* *9* *9*
ale pokusim se co nejdřív,jo? -
-
Re: Re: Re: Re: ...
jj děkuju email ti pošlu *3* *3* *3* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
OK *3*
-
-
Jasně v pohodě.Škola má přednost.Znám to a z té školy už šílím. -
-
Já taky...no střední (ještě k tomu gympl) neni taková zábava jako na základce.. *1* *1* *3*
-
-
-
-
pls pls prosim poslala by si mi taky foto kuju *3* *3* *3*
-
-
To je přes net nebo normálně v obchodě ?Jestli v obchodě tak to v tom mojem zatraceným městě nebude :( já to chci -
-
Je to normal obchod...v Praze v Palladiu
Jmenuje se to Clare's *14* *14* *14* -
-
omlouvám se že tě zase otravuju ale víš jistě že se ten obchod tak jmenuje nebo jestli nezměnili název protože já ho na mapce Palladia nemůžu najít díky
*3* *3* *3* *3* -
-
jj, určitě...je myslim v -1. nb -2. patře
a jakej máš plánek?...ten obchod je tm celkem nově... *3* -
-
našla sem na internetu
-
-
-
omlouvám se že tě zase otravuju ale víš jistě že se ten obchod tak jmenuje nebo jestli nezměnili název protože já ho na mapce Palladia nemůžu najít díky
*3* *3* *3* *3* -
Zase Praha !:( Nemám ráda Prahu.Bez urážky :( Já bydlím u Ostravy tak mě to štve :( -
-
Monouseku1: Neni zač *3* *4*
Lucka: Jestli chceš můžu ti to koupit a potom poslat poštou... *4* *4* -
-
Opravdu ? Wow :D Dala by si nějdřív sem fotku toho co sis koupila ? Chtěla bych vidět jak to vypadá :)
-
-
-
děkujuuu mocíííík *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
a kde je ten obchod?????prosííím *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Smrt
Kurt odešel, Justin přišel.. nejhorší rok. Dnes je to 17 let -
-
Re: Smrt
Ježiši nech toho -
-
No, někomu se to líbí, to vyjádřit takhle. Mám stejnej názor, ale zase ho nepodávám takhle :D
-
-
-
Justina Biebera zbožňuju ale teďka poslední dobou se chová příšerně a to nemluvím o rychle jízdě!!! Až se jednou zabije zklame hodně lidí!!! A drogy?? Je to prase!! Jak to může strčit do huby! Jinak není to Gay jinak by nebyl na holky!! A ti co ho pomlouvaj(kluci) mu jenom závidí protože to co ma justin kolem sebe tolik holek by chtěl každej borec proto o něm kluci říkají že je to GAY!!! Poslouchám ho a je božskej :** Mám ho moc ráda a doufam že se dočkám až bude někdy v ČR!!
-
Vím že každý má svůj názor a svůj vkus,vám se možná nelíbí jeho styl,ale nikdo by neměl tvrdit že nemá talent.Každý mi říká:Bieber má jen fanoušky jenom kvůli tomu jak vypadá ! Tak proč jeho písničky obsahují první místa na iTunes?Proč jeho CD patří nejprodávanějším ?Protože jeho písničky posloucháme kvůli jeho vzhledu ? Komu z vás se stane že,vyprodáte tour čítající desítky koncertu po Severní Americe za hodinu ? V roce 2010 vyprodal Madison Square Garden za 22 minut ? V roce 2012 mu stačilo 30 sekund.Možná má stovky tisíc haterů,ale na druhou stranu je tu spoutu těch,co ho respektují i přesto,že nemusí.Ale především tu jsou tu milionu těch,co ho opravdu podporují.On má příběh.Ví jak život dokáže být.Když se narodil,jeho matka sotva dosáhla plnoletosti.Ani její minulost není nejrůžovější.Brala drogy,ale pak někdo přišel kvůli komu dát hlavu nahoru často vyrážel do ulic s kytarou.V té době to bylo jště malé dítě.Dítě které se rozhodlo pomoc své matce.Ona bývala jeho jediným fanouškem.Podporovala jeho a sdílela jeho talent.A právě díky němu se jejich život změnil.Z uplného dna na vrchol.Pořád si myslíte,že ON byl jen obyčejné dítě co se prostě nějak proslavilo ? On si svých fanoušku váží.Plny sny těm co musí bojovat o svůj život.Těm kterým chybí to čeho si většina z nás neváží ZDRAVÍ ale také těm,která prostě naučil věřít a nezdávat se.Na předávaní cen vzal někoho,koho ještě předtím nikdy nepotkal.A tím splnil sen jedné slečně které dál sílu dát žít.Názory haterů nejspíš nikdo nezmění.Vždy tu budou ti,co se budou snažit dokázat něco obrázkami typu.Dostane rohlík víc like než Justin Bieber ? Pro tyhle mám jednu zprávu.Zvedněte se a zkuste něco dokázat.Mimochodem...Nezapomen proti každému kdo vykřikuje do světa své názory na něj aniž by věděl co za jeho jménem opravdu stojí je armáda která si říká Beliebers a čitá několik milionu těch,kteří za něj hodlají bojovat.Justine děkují ti za všechno ! *4* *4*
-
-
Naprosto s tebou souhlasím *3* *4*
Justin Bieber nemá jen hezký obličej,hezký usměv,hezké vlasy, ale především má hezký hlas.
A moc hezky napsané je to pravda a dojalo mě to *4* *4* -
Hezky napsane a hlavne pravdive! :-)
-
Krasne napsane a hlavne pravdive! :-)
-
I když Justina moc nemusim,tak tohle mně skoro dojalo...je to napsané moc hezky..!
-
-
MJ a JB
Michaela nech napokoji! Byl to skvělý zpěvák a Justin ho má rád... *5* -
Bavíte mě
Já vám nevím čím to je, ale já z vás nemůžu. Mě strašně baví, jak pořád mluvíte o závisti, ale vy vůbec nechápete, že ono není co závidět. Když to vezmu střízlivě, tak vypadá na 15, hlas má jako 14 letá holka a to, že vydělává, to co vydělává je jen smutné, jelikož si to prostě nezaslouží.
Ale chápu vás. Ve vašem věku, kdy nemáte ponětí kam vlastně patříte nebo čím budete, tak se prostě chytnete toho nejbližšího idolu, který vám je blízký, protože v jádru jste malé holky, které sní, že takový slaďoušek, který toho zažil tolik, že píše paměti, pro ně přijede a udělá z nich princezny. Dotud je to pro vás v pořádku, ale pokud někdo (neříkám vy) vyhrožuje někomu, kdo s vámi nesouhlasí, zmlácením, pak je to trochu moc.
Ale až vyrostete, dospějete a poznáte, že lidi jako Bieber mají v hlavě seno a kdyby je takové nevyzrálé holčičky a chlapečkové neposlouchali, tak mají po kariéře i životě, protože nic neumí.
Ale beru to, protože děláme jen to, co umíme, bohužel v případě Biebra je to horší v tom, že ani zpívat neumí, to je na tom to smutný. -
-
Re: Bavíte mě
Ty mě taky bavíš.Já poslouchám Justina od té doby,co byl slavný.Já normálně neposlouchám americkou hudbu.Nemám jí ráda.Viděl si..teda slyšel si videa Justina než byl slavný ? Slyšel si ten hlas? Podle těch starých videí vím,že on umí zpívat.Není co závidět ? Hmm možná podle tebe.Skoro u každé hvězdy jsem viděla,že někdo píše,že jim není co závidět.Jasně to je pořád ta samá písnička.
Nemůžu taky z toho,že vy říkáte,že Justin zpívá jako 14 letá holka.Možná takový hlas měl.Ano,to přiznávám,ale slyšel jsi ho vůbec zpívat ted ? Slyšel si ho na nějakém videu mluvit?Asi ne,když pořád tvrdíš,že zpívá jako 14letá holka.Když o něm vlastně nic nevíš a slyšel si nejspíš jen jeho nejznámější klip Baby tak ani nemluv.Neodsuzuj laskavě všechny holky ve věku 12-15 let jo? Mě je třeba 13,ale myslím si,že v hlavě to už mám trochu v pořádku.Nebojím se říct,že poslouchám Justina ani že si někdy poslechnu Beatles,Queen,Abba a ani to,že ráda poslouchám korejskou muziku.
ta tvoje moudra k ničemu nevedou.Ty asi nevíš,že nějaký tvůj vzkaz si ty "holčičky" neberou vůbec vážně a je jim jedno co o Justinovi říkáš.
Sákra škoda slov.Nevadí.... -
-
Re: Re: Bavíte mě
Tak popořadě.
1. Ne neslyšel jsem jeho starý videa a ani nechci, radši.
2. Co bych mu mohl, podle tebe, tak závidět? Já bych řekl, že nic.
3. Viděl jsem 2 jeho klipy, oba hrozný - Baby a One Less Lonely Girl - to se vážně nedalo, musím tedy uznat, že je lepší než Rebecca Black, ale jen o trochu.
4. Ne, já ho neznám, ani nechci a já předpokládám, že když pokládáš tyto otázky, tak ty se s ním ob den bavíš a znáš ho, ale o tom pochybuji, hlavně o tom bavení.
5. Ale něco o něm vím, vím to, že je arogantní hlupák, protože psát v jeho věku paměti, je vrchol drzosti a arogance. Ten toho musel za těch 17 let zažít!
6. To, jestli to máš nebo nemáš v hlavě srovnané nebudu komentovat, ale je fajn, že se nebojíš říct, že ho posloucháš. Tobě se třeba líbí (nechápu), ale to je taky v pořádku, pro tebe, i když nevím, čím se bude živit, až vyrostete, protože nikdo jiný ho neposlouchá a pro tu další generaci bude moc trapný, tedy, on je trapný už teď, ale škoda slov .. -
-
Re: Re: Re: Bavíte mě
ale Baby a One Less Lonely Girl jsou starý. Tam má ještě docela dětský hlas. Pusť si třeba novinku od Chrise Browna - Next To You. Je to fakt dobrá píseň, a Justin tam toho moc nezpívá, takže to přežiješ.:-D -
-
Re: Re: Re: Re: Bavíte mě
Potporuji RnB styl -
přesně!!! ja sem byla i na jeho koncertě v Londýně a rozhodně neměl hlas jko 14-ti letá holka...a navíc se to líbilo i mojí mámě která Justina nemá ráda.. :D -
Mě bohatě stačí, že tam vůbec zpívá.
-
-
-
-
-
ja ho miluju po kazdy kdyz se na nej podivan tak mi stoji
-
každému se líbí něco jiného
Nežiju na Marsu a tak o Justinu Bieberovi samozřejmě vím. I když se mě to osobně netýká ten povyk okolo něj mě donutil k vyjádření vlastního názoru. Je mi 2x tolik co jemu, poslouchám rock, nemám k němu citový vztah jako vy tady, a tak si můžu dovolit mít objektivní názor. Myslím si že Justin není špatný. Není sice nejdůležitější na planetě, ale to není nikdo.Každý má totiž vlastní vkus. Ale kdybych ho porovnával s dalšími osobnostmi dneška i minulosti tak má 1+. To co se mu nedá upřít je talent a vztah k hudbě. K tomu je ještě čím dál hezčí, což je v dnešní době víc důležité než kdykoliv předtím. Tvrdit že na svůj věk nevypadá může jen někdo pod dvacet. Kdo je dospělý vidí že vzhledově odpovídá svému věku. Vidět ho prvně hádal bych mu 15, 16, míň rozhodně ne! To jen že má takovou hladkou pleť, neobyčejně hezký obličej a menší postavu vzbuzuje zdání že je mladší. Je to zkrátka ten typ co vypadá stále mladý což je v životě velké plus. Na výšce nezáleží- jsou další co neměří 180 centimetrů- navíc ještě 2 roky poroste takže to může dohnat. Stejně výška jako vzhled jsou geneticky dané. Taky je pravda to co říkají i jiní- skutečně severoameričani mají takové měkčí hlasy- a při zpěvu to vynikne. To ale neznamená že to na poslech nezní hezky. Stejně i podle hlasu je poznat že jde o kluka. Je napohled roztomilý a zpívá hezky, každopádně slibný potenciál na superhvězdu.
Pokud je takový člověk jak se zdá a nepřetvařuje se- a my dospělí víme že to není možné stále a navíc dokonale předstírat jaký člověk není- tak má to nejdůležitější, dobrou a milou povahu. To je co se za peníze koupit nedá. Lidi s takovou povahou ani sebevětší úspěch a sláva nezkazí. Na to pod jakým je tlakem to zvládá docela dobře. Nezdá se namyšlený, a tvrdě na svém úspěchu pracuje. Je obdivuhodné co dokázal- není to jen o štěstí, samotné bez talentu je na nic. A ano, Bieber není bobr, v žádném jazyce na světě. -
-
Re: každému se líbí něco jiného
přesně tak lépe bych to asi nenapsaal :-D nejlepší názor co jsem slyšel ;-) -
Re: každému se líbí něco jiného
Jediné co nedává smysl ať se na to dívám z kterékoli strany jsou ti co ho nesnáší. Pokud se mi někdo nelíbí tak se o něj už kvůli sobě nezajímám. Já taky někoho nemusím a tak o něm nechci ani slyšet, takže ani myslet co mi na něm vadí. Na planetě je nás pár miliard a tak bychom se měli konečně naučit toleranci, ne ji jen vyžadovat od ostatních. Ti co mu nadávají- to nemá se skutečnou kritikou nic společného- jsou hodně omezení a netolerantní, a takové nemám rád. Měli by řešit skutečné problémy, ne že nesnáší Justina Biebera, který jim nic neudělal a osobně ho neznají. Je to hloupost závidět. Závidět mu úspěch a peníze- peníze si vydělal sám a na úspěch pracoval. Snažte se taky vy kteří jen pomlouváte. Jenom někdo kdo má nudný, zbytečný a ubohý život ztrácí čas nadáváním někomu koho osobně ani nezná. O zvláštní inteligenci to nesvědčí. Jen hlupák odsuzuje někoho koho pořádně opravdu nezná. Ale v životě jsem se setkal s tolika projevy lidské blbosti že mě to nepřekvapuje. Takovým bych přál aby začali myslet, a Justinovi co nejdelší a nejlepší kariéru /ideálně jako Elvis nebo Rolling Stones/. Rozhodně je lepší ten kdo svojí prací rozdává radost a štěstí milionům lidí než ti co ostatním ubližují. -
-
Re: Re: každému se líbí něco jiného
Wow, super názor. Skvěle jsi to napsal. -
Teda, nejdelší názor, který jsem kdy četla =)....Ale právě si napsal všechno, co mám vždycky na mysli já, jen jsem to nedokázala tak zdokonalit *1* ...Máš naprostou pravdu ve všem, cos napsal. -
tak tohle je normální názor....naprosto stebou souhlasím....:)
-
-
-
Miluji ho protože je to můj idol a kdo ho má rád tak dejte
-
justin
Takže nepřišla jsem sem komentovat Justina nebo tak neberte to vůůbec zle, Justina moc nemusim ani ho neposloucham jenom píšnicku ,,one time,,..ale ta jeho nová písnička eenie meenie je úúúúúúžasnááá =) musela sem to sem napsat...nechci aby ste mi tu vysvetlovali jak je skvělej, prostě mám svůj styl a jeho neodsuzuju prostě ho jen neposloucham a nešílím po něm jako ostatní :) ani se nepřipojuju do skupin co o něm písou na FB jako napr.. justin je pí*č* atd..každej posloucha co se mu libi a tak to bude ale takhle písnička ja úúžasňoučká