-
Jako myslíte že on se nepropracoval z nuly ?? vždyt o něm nic nevíte jako maly byl outsider neměl kamarády jen rodinu ta bohatá nebyla a už od 2 let hraje na bicí sam se naucil na klavír .... potom kdyz ho objevil S. Braun na youtube tak se taky musel dost snažit všude ho odmítali s tím že nebudou podporovat malýho kluka .... měl a má úžasný hlas ... úžasne vypadal i vypadá a pro me je lepší nez M. Jakson .... můj názor :) ale prostě ho Milujůůů <3
-
-
Hele já už vidim dvouletýho kluka, jak hraje na bicí *15* Jinak že byl outsider se nedivim *1*
-
-
začal hrať na bicích keď mal 4 roky!
na čom si hral ty keď si mal 4 roky ?
a na čom hráš teraz ?
tak nemachruj choď do r*ti keď o ňom nič nevieš !!! *10* *10* *10*
-
-
-
Je nejlepší zpěvák na světě!Samozřejmě,že pro někoho ne!No tak sem nelezte!Vlastně vy jste natvrdlí!Že i přes to když Belieberky chcou abyste vypadli tak vy prostě ne!! Je to takovej problém?!?!Jít na profil(stánku) někoho kdo se vám líbí a rádi ho posloucháte!Když budete mít někoho rádi tak se vám na 110procent taky nebude líbit když ho veřejně bude někdo pomlouvat!Nebo bude tvrdit,že neumí zpívat...atd...Víte není to tak těžký jít prostě pryč!!No tak!Normální člověk by to udělal a sem prostě už nechodil!Pomlouvejte si ho někde doma,ve škole....a ne na stránkách kam chodí Beliebers!
-
-
Hej divej.se ty to asi nechapes tady nekdo napise svuj nazor a kritiku a ty nam ten nazor porad vyvracis .tahle stranka je otom aby tady.byli dobry komenty ale aji spatny
Ty si myslis ze je justin dokonalej? Ja si to teda nemyslim kdyby byl dokonalej umel by vsechno ..treba malovat jak nakej malir atd.. no a pak se nedivte ze nechceme vypadnout kdyz nam vyvracite nas nazor vis? Tak se pak nediv a nepis porad ty samyy veci.dokola -
Dobrý vtip!
-
pěkně napsané:)
-
-
K tomu dohadování, sorry, ale já fakt nechápu proč tady lidi co ho nemají rádi chodí, jen plácám, já třeba nemusím Rytmuse (to je fakt) ale nechodím na jeho fans stránky nadávat jeho fanouškům, jak jsou slepí,hloupí atd. 100lidí 100chutí, a tak to je, TAK TO POCHOPte :D To že nám řeknete ne neznamená že UŽ JE KONEC :D:D :D Trochu vtípky :D Ale ne, ani fanoušci nemůžou přesvědčovat jak je úžasný, když jim ho budete vnucovat, ještě víc si ho znechutí..
Tím nechcu říct že neco vnucujete, protože to tady nesleduju, jenom vím že když mi někdo někoho vnucuje a nelíbí se mi, ještě víc se mu (interpretovi, jinému umělci atd.) bráním :D -
muzu rict hlas ma fakt dobrey hodi se k selene gomez ma dobrey stil jen tak dal po prvi sem te nemela rada prisel simi namisleney moc ale si dobrey mno :P
-
Ahoj holky,
Ležím už asi týden v nemocnici, a tak se nemohu dostat na koncert. Ani nevíte, jak je mi to líto ze ho nevidím. Lístek jsem dnes prodala, páč mi řekli ze s nějakým koncertem nemám počítat. Tak jsem to vzdala a lístek prodala. Chtěla bych ho sledovat aspoň po soc. sítích. Nevíte jeho ofiko instagram? Mě přijde že si ho zrušil, ale nevím to jistě. Díky za odpověď a uzijte si to pořádně. :*
#beliebersForever -
-
Už na tebe čeká a nemůže se dočkat až mu napíšeš!
-
-
Koukám, že sem přispívají samí tataři, kteří ani neumí pořádně česky. Místo těch blbých keců radši otevřete učebnici češtiny, ať víme, že i antifans jsou inteligetní lidi.
-
-
No, jediná ty umíš z těch ostatní fanoušků psát česky, gratulace. Naprosto souhlasím, že někteří z tzv. antifans česky taky neumí.
-
-
miláček
ahoj lidi četla jsem bravo a tam byli ty nadávky na justina.Myslim si že ten kdo to řek by se měl stydět,protože ten dotyčný nedokáže to co on a zavidí mu to.Od tý doby co jsem slyšela jeho písničky jako třeba Baby atd tak jsem si myslela že to bude hrozný,ale mýlila jsem se.
*3* -
justin
Je rak slaďoučkej nejradši by jsem ho snědla. Chtěla by sem s ním chodit. *14* *14* *14* *14* *14* -
justin bieber
Ahoj ... Hele nemáte někdo na Justin B. Číslo na Mobil ?? Kdyžtak děkují za odpověď *3* -
-
Re: justin bieber
já zase scháním fb...:D -
-
Re: Re: justin bieber
no tak ten osobní asi nikdy neseženeš :DD On si tam stejně fanoušky nepřidává do toho osobního...prej xD A stejně by byl blázen, kdyby jo :D -
-
Re: Re: Re: justin bieber
hlavně že mam ten fb a potvrdil mě co..:D -
-
Re: Re: Re: Re: justin bieber
My se do tebe nenavážíme, jen říkáme, že nemůžeš mít žádnou jistotu, že ten profil, co máš v přátelích, je ten jeho pravý. *13* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: justin bieber
Takových lidí už jsem viděla, který říkají "já jsem ho viděla přes webku a on mi i zazpíval" ach jo ježiš už vidim jak si s nějakou fanynkou bude povídat přes webku mám mnohem víc věcí napráci než je tohle -
Acha..tak možná je to on tož *14* -
jedna holka mi řikala že si snim povídala přes vebku a že to nebyl fake a měla tam i fotku... -
přesně sakra! *5*
-
-
Re: Re: Re: Re: justin bieber
Šance, že by si tě přidal SKUTEČNEJ Justin Bieber je téměř nulová! Takovejch potenciálních Justinů Biebrů tam jsou stovky! *5* -
-
baví vás se do mě navážet?? -
jo presne tak
-
-
-
-
-
-
německo
víte o tom, že Justin brzy přijede do německa? Dost k pláči co, že do německa jede už podruhý a do česka ještě ani nezavítal... Mohl by o těch pár set kilometrů popojet co? *1* -
-
Re: německo
On tam byl 2x v roce 2009 a podruhé v roce 2010, takže už počtvrté.. :-/ To je na nic žít v ČR.. :( -
on už tam je...měla em tam jet na hokej ale nak to nevyšlo...ale zastavku v Praze by si moh udělat..xD -
pŘESNĚ :d taky si říkám :D zasraný Německo :D
-