Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • didlinka-evicka

Happy Birthday!:-)

Všechno nejlepší k 17. narozkám!:-)
  • Nová píseň

Justin Bieber bude mít písničku s Kanyem Westem!

http://www.muzz.cz/novin ky/justin-bieber-spolupracuje-s-kan yem-westem
    • Re: Nová píseň

Fungující odkaz:

http://www.muzz.cz/novink y/justin-bieber-spolupracuje-s-kany em-westem
  • Hair

Justin se nechal ostříhat nakrátko, docela mu to sluší, ale musim si na to zvyknout
    R.I.P. Justin's hairflip :(
    • Re: Hair

neboj, ono mu to doroste ... *14*
  • Justin v CSI

Ahojky nevíte náhodou někdo v jaké kriminálce bude Justin hrát a v jakým díle???Nebo kde se ten díl dá stáhnout?Moc bych ten díl chtěla vidět.Díky *14* *14* *14*
    • alficka

Re: Justin v CSI

Justin hrál v kriminálce Las Vegas v 11. řadě v první a patnásté epizodě. Myslím, že ty díly můžeš v angličtině stáhnout na ulozto.cz.
      http://justin-b-i-e-b-e-r.blog.cz /1102/csi-with-justin-bieber-s11e15 -targets-of-obsession-czech-subtibl es-download
      (vymaž mezery) a tady na tom blogu jsou bližší informace a máš tam i odkaz, kde si můžeš stáhnout titulky *3*
      • Re: Re: Justin v CSI

Ahojky,,,..Kdo chce aby Justin Bieber přijel do ČR tak musíte na netu hlasovat..myslím že je nás v ČR dosti fanynek Justina Biebera..já osobně ho miluji..a ráda bych ho viděla naživo v O2 Areně =D Tak kdo ho chce vidět jako já musí pátrat po internetu a hlasovat pro Justina <3 kde se dá..
        *14* We Love,Justin Bieber *14*
        • Re: Re: Re: Justin v CSI

A kde máme hlasovat ? *3*
        • Re: Re: Re: Justin v CSI

Hlasování je k ničemu stejně to k ničemu nepomůže.
  • lucka19

film

víte jak má ten film tak kdy má přijí do česka???? *7*
    • Re: film

Datum ještě nikde není dané.
  • Justin

Ja si myslim ze je troska zenstili.. ale to ze vie spievat mu nikdo nezaplatil ani nic vie to videla som aj plno videi ked bol maly a spieval dobre ... je pravda mutuje a jeho hlas sa stale nevivinul ale stale je mozne ze bude spievat este lepsie... a jeho pesnicka pray je uplne skvela ako tam spieva ze sa modli za ytch ludi aj ked ano je to rpetriasana tema a spieva to kazda hviezda ale je to pekne...

A mala som tu cest sa snim osobne rozpravat na internete bolo to fajn :))) *3*
    • alficka

Re: Justin

*4*
  • nicola14

PŘEKLAD

Ahojky, já moc dobře anglicky neumim a proto sem vás chtěla poprosit, jestli byste mi nemohli poslat (třeba na mail)překlad tohodle videa pls?

http://www.youtube.com/watc h?v=j9tgCn7Gtso (vymažte mezery =D)

byla bych mooooc ráda díky
    email: ilove.justinbieber@seznam.cz
    *3* *3* *3* *14* *1* *1*
  • justin

Justin je prostě nejlepší,nechápu proč ho některi pomlouvaj že je gay.justina sem začala poslouchat co jsem na očku uvidela jako premieru písen one time od te doby sem věděla že to je můj milaček.můj bratr mu nadává je mu 18 let a řiká že je to teplouš atd...přitom nechápu co muj bratr ma za styl dredy špičate naušnice.justin je prostě nejkrasnější kluk na celím světe a ty blbci co ho jenom pomlouvaj ty nemaj mozek , co kdyby byly oni taky star a někdo by jim nadaval že jsou teplí sou to prostě magoři kdo semnou souhlasí tak si mě můžou přidat na fb sem tam Andrís Andríísek Macounová *3*
    • Re: justin

Ahoj, zdravím tě. Nic si z toho nedělej. Každý má zkrátka jiný vkus. Jiný pokud jde o hudbu, o vzhled, o povahu. Chudáci jsou ale ti, kteří nerespektují názor druhého. To , že se mi něco nelíbí neznamená, že je to špatné. *4*
  • bulva

justinek

Ahojky taky zbožnujete justínka já teda jo a dost..............je hrozně hezkej
    • monouseku1

Re: justinek

proto si tady o něm píšeme!! *5* *5* *5*
  • ??

o čem je never say never??
    • Re: ??

no tak never say never= nikdy nerikej nikdy .. zpiva o tom jakou citi silu , ze si nikdy nemyslel ze bys pres to vsechno mohl projit .. ze bude bojovat az do konce .. proste povzbuzuje vsechny k prekonani vsehokoli .. jako tak zkracene xxD *3* *4*
    • Re: ??

o jeho životě, čím si musel projít než se dostal tam kde je teď
      • Re: Re: ??

Sranda je, že ještě nic ani nezažil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit