-
on a hvězda??!!
Nechápu jak někdo takovej může bejt slavnej. Nevim proč jedna holka z vašich řad nadává My Chemical Romance když se může otočit na svoji zeď v pokoji kterou má polepenou tim obličejem ze kterýho mam noční můry.... Jo jasný mějte si ho rádi, kažte si život ale nepište do jinejch dizkusí zpěváků a skupin který neposloucháte.... nám to taky vadí když jim někdo nadává ne nebojte nejste sami.... Takže se laskavě odeberte jenom na tuhle diskuzi -
-
Re: on a hvězda??!!
Ano vím že jsou nadávky MCR a ta holka je pěkně trapná s tím.Jsem velká fanynka Justina ale abych takhle nadávala ostatním hvězdám to ne.Oni mají dobrý písničky,bohužel s tou holkou nic nenaděláme chová se jako by byla King. -
-
Re: Re: on a hvězda??!!
Tak jí proboha něco řekněte jinak bude všecko an vás na všechny faninky a ne jenom na ní ne?? A myslim že holky od nás (MCR) se už dlouho neudrží !!!!! -
-
Re: Re: Re: on a hvězda??!!
Já už to taky nevydržela a jsem na straně Fanynek MCR a pořád jí tam něco píšu ale ona to prostě ignoruje -
-
Re: Re: Re: Re: on a hvězda??!!
Myslim že to alspon na chvíli skončilo psala nám do diskuze že se stěhuje tak už by mohl bejt klid. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: on a hvězda??!!
Ježiši kriste, já se ani nedivím, že jsi sem šla. Koukla jsem na vaši diskuzi a jen kroutila hlavou. Nevím co si od toho slibovala. A ještě tak povýšený kecy... Bože... Kdyby tam zase přišla, dej vědět *1*
-
-
-
-
-
-
Never say never
Nevíte někdo jestli ten film Never say never bude i v česku? -
-
Re: Never say never
no ja ho uz mam..v cestine -
-
Re: Re: Never say never
jasný... premiéra je teprve dneska a ty uz ho máš :D prober se... -
-
Re: Re: Re: Never say never
jo no :DD..hovadina xDD..ae prej ho u nás v kinech dávat nebudou..! :(((..viděla sem rozpis z oficiáních stránek a tm je že u nás to dávat nebudou,stejně tak jako na slovensku..
-
-
Re: Re: Never say never
No jo jasně nemůžeš ho mít v češtině když ho teprve dávaj v kinech v Americe.
-
-
-
JB and CHB
Ahoj holky po dlouhe dobe sem tu..urcite vsichni znate nejlepsiho kamarada JB christiana beadlese...zrovna jim se zabyvam uz pul roku hledala sem ho ruzne na facebooku a tam je strasne fake a az po pul roce sem objevila reala a sem rada ze ho muzu poznat osobne...jo jinak JB se selenou nechodi jsou jen kamaradi a bravo a People? jsou to jen drby a kraviny :D jo nekdy si to taky koupim ale nic z toho neni pravda :D -
-
Re: JB and CHB
no pokud ja vim tak on chodi ze selenou sama jsem videla video jak sli s oskara a tam cekali na taxi kamezitim se tam libalytak pomlc vubec nic nevite tak budte ticho *1* -
hmmmmm tak proč se teda líbali *5* -
-
Re: Re: JB and CHB
jojo maš pravdu no viděla jsem ty fotky a určitě jsou spolu *8*
-
-
hele já chcem vedieť jeho facebook :P Dáš mi ho ? prosím.. *3* -
-
Jeho FB? Justin Bieber.Jak jednoduché že?Ale nepřidává si fanoušky
-
-
Jak víš že spolu nechodí ?To nemůžeš jistě vědět ,navíc je to jejich věc.Navíc nejlepší kamarád Justina je Ryan. -
-
vite kdyz se asi znam s nejlepsim kamaradem JB tak to asi vim..sam to rikal ze to neni pravda a ty fotky? to je minulost :D byly foceny opravdu davno :D *1* *1* ..jzs. predstavte si ze si s nekym date kamardsky pusu a ted vas hned sleduji paparazzi a udelaji z toho ze spolu chodite atd. strasny kraviny? :D vite jak mu musi bejt kdyz tohle delaj?
-
-
Taky jsem tomu nevěřila ale dneska se objevily fotky, kde se drží za ruce a a dávají si pusu, tak spolu asi chodí
-
-
new song
našla sem super písničku tady je odkaz http://www.youtube.com/watch?v=oToX UmF37FU
vymažte mezery *3* *3* *3* -
-
Re: new song
je fakt super...*3*
pak je taky dobrá od pretty boy swag (taky od soulja boy), kterou Justin přezpíval.... *3*
tu upa zbožňuju *14* ....
-
-
NEW SONG ?
http://www.youtube.com/watch?v=FBkr 0LRrMU0&feature=feedu
Vymažte si mezery.... *3* -
Konec urážek a hádek
Já jsem to smazala!!
A to, co jsem napsala u Miley, platí pro všechny diskuse, tj. i tady!
*13*
hudy -
-
Re: Konec urážek a hádek
Dobře konečně někdo zakročil.Tyhle urážky a hádky už jsou dost trapný.
-
-
Do u even know what he sings about?
Jen pro informaci. Rozumíte vůbec tomu, co zpívá? To by mě docela dost zajímalo, já si tipuju, že ne, protože jinak by jste to neposlouchaly - tím y nazančuju, že jste holky, kdybyste náhodou měli řeči na pravopis. -
-
Re: Do u even know what he sings about?
Já ho právě poslouchám kvůli tomu textu.:-) Protože je jeden z mála zpěváků, jehož texty písní fakt dávají smysl a vypráví nějaký příběh.:-) Třeba píseň Pray je o umírajících vojácích a hladovějících dětech. Takže rozumíme, víš? Jinak bychom ho neposlouchaly, protože by to nemělo smysl. *1* -
-
Re: Re: Do u even know what he sings about?
*1* *1* *1* *1* *1* -
*1*
-
-
jako pomalu všichni vy o čem spívá jako američani i britové ty tomu rozumí nejlíp a sou tam nejvíc fans na světe u ná je zase víc antyfans nez v jiných zemích a tem textum rozumim *14* -
-
Chtělo by to zapracovat na pravopisu.
-
-
Ano vím o čem zpívá anglicky umím ne úplně perfektne ale ano
-
-
SELI
Je pravda že chodí se Selenou??? *3* -
-
Re: SELI
Nechodí se selenou!_ -
Re: SELI
ahoj..neni to pravda..jsou jen kamaradi *1* *1* -
-
Re: Re: SELI
hej ja furt nechapu proc tam pises tokova blbsti hej ty co ses ptala jestli chodi justin ze selenou tak chodi ja sem videla video s oskara tak oni cekali na taxika a mezitim se tam libaly jo a on napsal ze sni chdi ze ji chce ochranit pred tim ze ji chce nekdo zabit vis jo a jeste jsem videla fotky jak byli u more a se libaly atd.takze ty co to tam pises ze to neni pravda ze to bravo kecaa a tak tak to neni zadna pravda!!!priste vsem nerikej ze to neni pravdakdyz nic nevis promin ale si faktnejaka divna protoze vsem jenom kecasviss a to neni hezke ja vim ze ti to bude pripadat ze jsem nejaka hrazna tak ja ti rikam pravdu holka ty nejsi moc dobra a jestli mi budes chtit neco napsat na imai ta muj mail je betkadancova@seznam.cz ale to ta co vam keca!!!! -
Re: Re: SELI
na druhou stranu, jak to můžeš vědět? Jasně, dokud to oni sami nepotvrdí, můžeme se o tom jenom dohadovat. Já osobně si myslím, že spolu chodí a moje tvrzení bych doplnila těma fotkama z jejich dovolené. Oni to sice stále popírají, ale to je podle mě z důvodu, aby JB fanynky Selenu neukamenovaly *1* -
-
Re: Re: Re: SELI
vim že je to hodně divný ale v bravu sem četla že selenu chce nějaká fanynka zabít prej že aby s nim mohla chodit jen ona ale zdá se mi to hodně divný *7* *7* *7* *7* -
-
Re: Re: Re: Re: SELI
Víš co ti poradím?Nečti Bravo.Jsou tam jen kecy,kecy a kecy.Už si ho radši dávno nekupujou nevěř ničemu co tam píšou
-
-
Re: Re: Re: SELI
prej už je to potvrzený že spolu chodí *1*
-
-
-
-
Love me
Strašně mě štve jk mu nadávaj že je gay není to pravda nwm kde to vzali byla bych moc ráda kdyby toho nechaly ae to se asi nikdy nestane :( škoda strašně by mě zajímalo jak to bere? ae všude píšou že to bere vpohodě a že to není pravda takže to asi bere ok milju jeme justina a budem milovat dál :) -
-
Re: Love me
jo holka tak to nejsi sama me to taky tak nastvalo ale co sem mohla delat nic nejsi sama ja co jsem slysela jeho pisnicku one time tak jsem si rekla to bude muj milacek a co taky je ale tet semi trochu neliby jak je ostrihanyale je to muj milacek *14* *14* *14* *14* *14* -
kde to berou? myslím, že jenom prostě vidí, jak vypadá... a jak zpívá. *1* -
Kde to berou?Víš to většinou píšou závistiví kluci no a když vidí (pro nás) pěknýho kluka tak hned nadávají že je gay.Na youtube je hodně pěkných zpěváku a skoro u všech (kluci) píšou že je gay ikdyž má třeba holku -
-
Re: Re: Love me
tjn *16*
-
-
-
LOve ne
Justin je proště užasnej a všichni bychom byli určitě rádi kdyby přije do čr jestli přijede pujdu 100 procentně na jeho koncert moc se těším :) love justin :) *14* *3* -
-
Re: LOve ne
souhlasim...tky určitě pudu na koncert!!! *14* -
-
Re: Re: LOve ne
Jestli bude v ČR tak určitě přijdu,s brokovnicí v ruce
-
-