-
jméno
je pravda že Justin Bieber se jmenuje Alex Lawrence????
*7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* -
-
Re: jméno
kdo ti to rikal je to blbost kdyz tak tak je ho prave jmen Justin Drew Bieber -
ne kde si to prosimte vzala *14* -
si normal?on ma rodne jmeno justin drew bieber a ne alex lawrence -
-
Re: Re: jméno
Sorry ale nejmenuje se Justin Drew Bieber pseudonym justin si dal podle svýho oblíbenýho zpěváka justina timbrlakea takže se nemáš co zlobit na dotaz nad tím protože je to možná pravda! -
-
Re: Re: Re: jméno
hej kde sto vzala
-
-
Re: Re: jméno
no tak promin že se ptám.tak sem to chtěla vědět -
-
Re: Re: Re:Re:Re: jméno
promin ja sem nechtěla bejt takyová já mám takovou povahu když mám ten den špatnou náladu(což sem měla a dost)tak sem dost výbušná tak srry *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re:Re:Re: jméno
omluva přijata. -
Re: Re: Re: Re:Re:Re: jméno
Jáj takový povyk ,kvůli tomu že napsala "si normal?" vždyt to není nadávka
-
-
Re: Re: Re: jméno
monouseku1 chápu, že to víš a tak to můžeš napsat normalně a ne hned lucce nadávat*13* .třeba to nevěděla. -
-
Re: Re: Re: Re: jméno
srry ale na každých stránká je napsaný jak se jmenuje a kdyby se podívala na wikipedii tak to ví hned *5* *5* *5* *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jméno
monouseku1 vidíš už se ti omluvila.tak se už usmiřte. *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: jméno
promiň ja sem jen chtěla, víš no prostě jsem vyděla na www stránkách v brava že se tak menuje a tak sem si to chtěla ověřit na facebooku a tam sem to zadala a chvíli hledala a narazila jsem na profil kde měl různé fotky.a tak sem si to chtěla ověřit tady,protože jsou zde fajn lidi.nechtěla jsem tě naštvat.promiň moc se omlouvám.
-
-
-
-
-
-
tohle je REAL
s tim ze znam JB si nedelam srandu nemusite mi tu mazat veci ale JB mel fb a ted si ho smazal strasne ho otravovalo lidi..a to je pravda..mela sem i Miley cyrus ale tu zas otravovali paparazzi...a tohle je Pravda a kdo neveri jeho problem mohl mit justinuv podpis..:D a vse kolem nej *1* *1* -
-
Re: tohle je REAL
A to jako určitě?!
To, že na FB narazíš zrovna na JB nebo MC..je ta nejminimálnější šance...
Sorry, ale moc Ti nevěřím a určitě nejsem jediná!!
Na FB jsou miliony profilů se jménem 'Justin Bieber' nebo 'Miley Cyrus'...
Může a mohl to být kdejaký američan, kterej se vydával za JB!!! *13* *13* -
-
Re: Re: tohle je REAL
chces fotku? *1* *1*
-
-
Re: tohle je REAL
jasně ale to neznamená že ho znáš když ho máš na fb víš když tam přidáš někoho tak to znamená že ho znáš ? néé takže *1* -
-
Re: Re: tohle je REAL
necghapu te ale to je jedno proste me tady mazete vsechny veci...nechapu vas... *10* *10* *16* *16* *16*
-
-
-
plsss
Ahoj lidi Justin je ten nejlepsi!!! milujuuu hooo !!! .. a pls mohly by ste poslat co nejvice hlasu pro moji kamaradku?? .. byly by sme vam opravdu moc vdecne!! :)) :-*** http://www.ddmdecin.cz/divka_roku/2 011/index.html Jmenuje se Eliška Čermakova :) .. moc dekujem ste nejlepsi :)) .. PEACE ... jinak Justin je opravdu kus ;) *14* *14* -
love
nevíte někdo jestli justin chodí doopravdy se selenou gomez? *7* *9* -
-
Re: love
Doufám že né :( -
Je to tak zamotaný ,ale jak byl JB na oslavě Jessici Jerell tak se k sobě zase měli.Ale na druhou stranu to JB moc nezveřejnuje a Selena taky ne !A JB mamka s tím vztahem nesouhlasí tak myslím ,že ju JB poslechl a nechodí s ní a jjsou dobří přátelé!!:-) -
neee to si necetla sou jenom kamosi a le ja tomu neverin
-
-
tak tady máte to číslo :)
tk tady máte to číslo jk sem slíbila....
ale nelekněte se nejdřív to veme takovej chlap a ten vás přepojí když mu řeknete že chcemluvit s Justínkemm (ale musíte anglicky) :D
18879714487 to je ono :)) -
-
Re: tak tady máte to číslo :)
hm hlavně že v Americe mají 6 místní číslo, to ti ale trochu uteklo -
-
Re: Re: tak tady máte to číslo :)
trošičku uplavala skutečnost o 6ti místném čísle v americe *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: tak tady máte to číslo :)
ZKUSTE TOHLE:+14046653410 TOHLE FUNGUJE...
-
-
-
-
Pozor- zpráva pro hatters
Takže zpráva pro Hatters (nofans JB)
Chci vám říct ,že vaše příspěvky co ponižujou JB tak mažu!!Lezte si někam jinam a jako správce JB vás pak můžu nahlásit a úplně vymazat!!
Je vám to jedno mě taky aspon bude klid!
JB má hodně fans a ti co ho ponižují sou trapní a nejsou in protože JB je nejlepší !!
A fanoušci : Kdyby vás někdo ponižoval tak se obratte na mě!! -
-
Re: Pozor- zpráva pro hatters
jo a neupadlas náhodou někde. justin bieber a nejlepší jo? VESNU MOŽNÁ *5* *5* *5* -
To je moc hezký, ale nám na diskuzi o zpěvákovi Gerardu Wayovi (z My Chemical Romance) píše jedna vaše osoba, která nás tam sprostě uráží a tak dál, ale to už je v pohodě... -
Sorry ale tohle je veřejná diskuze!!! Psát sem můžou všichni a nevyhrožuj tady s nějakým vymazáváním!! Vim, neni hezký když někdo takhle ponižuje, ale s tim holt nic nenaděláš. BTW ,,Hatter´´ znamená něco jako kloboučník, ne nenávistník jak si asi původně myslela *1* -
díky ted vim kam se obracet *3* *3* *3* *3*
-
-
justin
je mu 16 let vyska 161 cm narodil se 1.3.1994 v meste stratford stat kanada *4* *4* *14* jusííííínek milacek -
-
Re: justin
měří 173 -
-
Re: Re: justin
a v kolikátý si třídě? :D Justin je přece malej jak můžeš říct že měří 173 tvl!!!! to je jako vrchol :D co máš z matiky..... *7* *1* -
-
Re: Re: Re: justin
měří 174 :DDD Twitter vám asi nic neříká co :DDD -
z matiky mam 1 ale ty si asi slepa jak to tak vypada *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: justin
a v kolikaty si tride??? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: justin
v 5tý *5* *5*
-
-
-
-
Re: Re: justin
nn je menší měří 164 psali to v časáku :) -
-
vim že to myslíš dobře ale v časopisech taky někdo píše něco jinýho než je pravda *3* *3* *3* -
v časopisech toho píšou taky tam psali že se narodil 14.3. a přitom se narodil 1.3.
-
-
-
-
milacek
mam jeho fotky na mobilu je nadhernej!fotila jsem si ho kdyz zpival! *14* *4* -
Nesnáším antis
Osobně Justina moc nemusím. Nelíbí se mi moc jeho písničky, ani jak vypadá :) Ale nikdy jsem neměla nepochopitelné potřeby urážet ho, retušovat jeho fotky, nadávat mu do gaye a podobné hnusárny.
Přiznám se, že byly doby, kdy jsem se vtipkům na jeho účet taky trochu zasmála, ale to bylo předtím, než jsem pozanal opravdovou sílu antifanoušků. Před tím, než jsem začala poslouchat SNSD neboli Girls' Generation (moje nejoblíbenější skupina). Ti mají dokonce oficiální anti-fanclub. Tehdy jsem začala antis všeobecně nesnášet.
Upřímně mě hrozně štve, kolik hnusných antifans je na světě a teď to myslím víc všeobecně, nejen co se Justina týče. Antis nemají život, když tráví tolik času nad někým koho (údajně) nemají rádi. Spíš jen závidí.
Vážně mě to vůči Justinovi mrzí. :(
Justine! Nevzdávej to! Ty jim to jednou všem pořádně natřeš!!!! -
-
Re: Nesnáším antis
Skvěle napsaný :) Já miluju Justina a anti nesnáším
Jinak ty posloucháš k-pop?Já taky :) Hlavně boybandy :D
Ty máš blog these4walls nebo tak nějak že?Rada na něj chodím
-
-
CD Justina..
Ahoj lidi.Mám tady pro vás nabídku,která by vás určitě jako fanoušky Justina Biebera mohla zajímat.PRODÁVÁM CD JUSTINA BIEBERE MY WOLRD 2...Stálo by 250 Kč ale je nepoškozené,prakticky nové a je to levnější cena než v obchodech.Kdyby někdo,kdokoli z vás měl zájem napiště mi na email: taylor123@centrum.cz děkuji předem :)