-
love
justin bieber je proste nej chapessssssssssssss oooooooo *14* *14* *14* -
I♥him!!!
Justin je nejtalentovanější,nejroztomilej -
Číslo na Justíínkaa
ÁáÁ tk to už si ani nepamatuju že loni sme s kámoškou volali justinovi :D ale vzpoměla sem si teď a je to pravda byl to můj a kámošky nejlepší okamžik naštěstí ještě že sme uměli aglicky jinak by sme se snim stěží domluvily ..... no a teď sem to číslo skoušela a už ho nemá už neexistuje ale kámoška má na něj nový a včera sme mu volali o5 a dovolali se tk kdo chce to číslo tkk mi napištee a já vám ho dám ale pouze jeho fanouškům ne antifanouškům !!! *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* justin je nej a nej nejlepší !!!! -
-
Re: Číslo na Justíínkaa
dej mi jeho cislo prosim *4* *4* mam rada justinka *14* *4* -
-
Re: Re: Číslo na Justíínkaa
18879714487 :)) já ho taky zbožnujíí :))
-
-
prosiiiimmm, ho maaamm moooc moooc rada.. J asom totiz zo Slovenska.. proosiimmm mmoooccc hoo luubiimm... *14* -
daš mi ho ja sem jeho faninka a sem do nej uplne blazen aa kdibi prijel dočeska tak by to bylo uplně supeerr pls dej mi ho *14* -
-
18879714487 :))
-
-
to deda je pravda nej nej nej a skvele spíva a vy pada *14* -
Jáá bych ho taky chtěla *14* -
-
já ho chci taky *14* *14*
-
-
ja ho straašně moc chci plosííím já sem je faninka moje plakáty po celim pokojíčku to dokazují prosím pošli mi ho jako zprávu děkuju mocíík ♥♥ *14* *14* -
ej delas si sranduuu?? :))...jak si mohla sehnat jeho cislooo?? :D ...ale jako jestli ho faakt mas tak ho chci!! *14* -
-
tuto je to číslo si ho vemtee :))
juju je to jeho ale ne osobní jen fanouškovskýý :D :))18879714487 to je ono :)
-
-
noo teď mi to nejsem se tm dovolat užž ..........to je v prrr !!!!!!!! ale napište můžete to skusitt .....a pomoc mi se tm dovolatt a ukecat ho at přijede do česka čim víc mu bude volat českých fanynnek tim lípp :) -
-
Já ho chci taky napiš mi ho do zprávy díky *14* je užasnej .... *14* -
jUSTIN SVÉ PRAVÉ ČÍSLO NIKDY NEZVEŘEJNIL POSKYTUJE JENOM FANS TELEFON A TO SE DOVOLÁŠ NÁKÝMU CHLAPOVI A ON TĚ BUD PŘEPOJÍ A NEBO TI SÁM ODPOVÍ NA OTÁZKY TSKŽE PŘÍMO JB TO ASI NEBYL NE ??
o JB VÍM HODNĚ !! *14* *4* -
-
Re: Re: Re: Číslo na Justíínkaa
ale jojjo no vzal to nějakej chlap ten mlel sračky přepojil nás na něj .... a pk sme snim schvíly kecalii ... -
-
Re: Re: Re: Re: Číslo na Justíínkaa
hele když si to tak vezmeš tk JB by nedelal prakticky nic jinýho než by telefonoval s fans kdyby to číslo bylo doopravdický... zamysli se!
-
-
-
-
-
for Kate
Ehm já náhodou anglicky umím plynule..už ani češtinu tak nějak nepoužívám třeba s mamkou a se všema kamošama a td mluví jen Anglicky *14* -
jelena
Justin nejspíš chodí se Selenou objevily se fotky z Karabiku kde byli 2. ledna a tam si dávají pusy a objímají se tak jestli je to pravda tak jim to přeju http://miley-demi-selena.blog.cz/11 01/january-2nd-at-the-caribbean-wit h-justin-bieber kdyžtak si vymažte mezery -
-
Re: jelena
Ehm...sice se Selena k němu nehodí ale dcl jím to přeju!
-
-
Prosím jenom o radu
Lidi, chci jenom říct, že tahle zpráva se netýká Justina. Chci se jen zeptat na něco a vím, že sem chodí hodně lidí. Určitě mi napíšete samý to se přece Justina netýká, nelez sem atd... Moje otázka zní: mám tady profil(raději píšu anonymně), smazala jsem si vzkazy, když si mě někdo přidal do přátel, ale teď je chci odstranit z Mají mě v přátelích. Jde to ještě jinak, než by si mě smazali oni, protože hodně z nich už sem dávno nechodí? Díky *3* -
-
Re: Prosím jenom o radu
JAK STAM KLIKLA NA přidej si mě do přátel TAK KLIKNEŠ NA TO JĚŠTĚ JEDNOU A BUDEŠ HO MÍT VYMAZANÝHO -
Re: Prosím jenom o radu
myslím že ne. Nevím *7*
-
-
nálada
Nevím ale vždycky když mám špatnou náladu, tak zajdu sem, protože tady se 100% zasměju nad každým příspěvkem *1* hlavně na těch co jsou od té jeho armády náctilených fanatiček......za rok, dva po něm neštěkne ani pes takže si to užijte *1* -
-
Re: nálada
Děkujem -
Re: nálada
přesně *1*
-
-
ehm
Už teho mám akorát dost ta miley-destiny je tak trapná dobře možná bydlí v USA třeba se tam odstěhovali nevím jo ale jako že by se bavila se všemi celebritami?Tohle je už dost trapný sakra nikdo ti tu nevěří přemýšlej..
Dobře já mám taky tetu v USA a odstěhovala se když udělala školu a teď tam bydlí s přítelm ale že se baví se všemi stars?ehm dost blbí ne?Možná si je potkala a vyfotila ale že by si s něma chodila každej den a nákupy?MYSLÍŠ ŽE MAJÍ ČAS NA TEBE PROSÍMTĚ UŽ SE VYHRABEJ S TOHOhLE! *8* *13* -
-
Re: ehm
presne miley-destiny ma pravdu Ja mam jeho fb a samozrejme ze ho ma pod jinym jmenem a akorat dnes jsem si s nim psala a psal ze prijede do ČR alke jeste nevi kdy a pak mi pres mail posle jeho podpis a ja si ho pak vytisknu a kdo mi neveri tak at everi jste naivni kdyz neverite a justin skype nema... :D a chtela sem i listky do zakulisi ale on rekl ze mu to jeho manazer nedovoli tak nemuze ale rad by dal...
*3* *3* -
-
Re: Re: ehm
Když se vymlouvá že lístky dávat nemůže tak pěkně šmelí :D on může dávat lístky...určo je to někdo jinej přemýšlej proč by jináč říkal že nemuže? -
pošleš mi ho tky pls? kujuu moooc.. do sprááv:-) -
prosím pošleš mi jeho mail na mail prosím. -
-
Re: Re: Re: ehm
sorry ale ne ...mrkni se na nejaky ty fancluby s justinem..urcite tam najdes nejaky vzkazy pro justina sorry ale ne.... *9* *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: ehm
a kde si ho sehnala???ať si ho seženu
-
-
-
a nemohla by s mi dát email.prosím
*7* -
prosííím prosííím pošleš mi jeho fb jako zprávu pls díky *14* *14* *14* *14* -
-
ja chci tak yjeho fb ! -
-
Re: Re: Re: Re: ehm
tak se s nim musis znat *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ehm
*s ním*.. sorry překlep.. ale prostě vy co kecáte že se s ním znáte a že vám dá lístky a tak ste mega trapný a taky ste na hlavu.. prosím zajděte si na nejbližší psychiatrickou léčebnu ve vašem okolí.. *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: ehm
nikdo se s ní neznáte tak co to tu melete.. OMG vy ste tak trapnýý... jedinej kdo z vás má mozek je kajuska4 *4*
-
-
-
monouseku1: rada bych ale justin to nema rad kdyz mu posilkame at si prida kamosky je pajk nastvany jo a jeste newi kdy bude mit koncert ale rikal ze nekdy dorazi snad mi da nejaky listky navic....a kdo mi neveri tak at neveri justin je fakt skvelej kluk musite ho akorat poznat osobne a pak uz je znej fakt super kamos proste rada bych ti ho dala ale fakt nemuzu sorry...P.S.-psat si s nim anglicky to da dost zabrat ,ja vam napisu az bude na fb a poslu klidne celej chat na vase E-maili . -
NEVĚŘÍM!A ty jí věříš já teda ne! *13*
-
-
-
Re: ehm
já s tebou naprosto souhlasim *5*
-
-
Věk
Holky,můžu se zeptat kolik vám je? -
-
Re: Věk
0-16 víc nečekej :) -
Re: Věk
tak různě *5*
-
-
justin♥
Holky? proč myslíte že v čr ještě nebyl?.. když byl v německu,paříži a tak? proč u nás nee..?? -
-
Re: justin♥
ale tenhle rok ba měl přijet 28 3 koncert v cr je vijednanej ale ještě nejsou lístky v prodeji *1* -
inna ho vikopla vis a on zrusil hodne koncertu po evrope i v cr -
-
Re: Re: justin♥
coože..?!!!
-
-
přijede určitě ♥
-