Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pes

Nevíte, jak se jmenuje pes Justina?
    • Re: Pes

jmenuje se Sammy =)
  • miley-destiny

mám podpisjustina biebra pravý prodám i nechám takže semi ozvěte díky

mám několik podpisu od justina biebrra každý 3 měsíc jezídme do Americi takže mám spostu podpisu jeho cd podepsaný takže písnět ráda pošlu poštou nebo mužete si proto přijec takže páp Camill Cassie Murriatova *3*
    • pusinka.15

Re: mám podpisjustina biebra pravý prodám i nechám takže semi ozvěte díky

segra tak teda v kolik odjíždíme haloo....já mám hanny montany dva podpisi
    • nicola14

Re: mám podpisjustina biebra pravý prodám i nechám takže semi ozvěte díky

Ahojky, hrozně moc bych chtěla ten podpis od Justinka...mohla bys mi dát email....tam bysme se nějak domluvili, jo?
      • miley-destiny

Re: Re: mám podpisjustina biebra pravý prodám i nechám takže semi ozvěte díky

jo jo ale tenhle týden zase odjíždím do Americi takže by to bylo tak do měsíce
    • Re: mám podpisjustina biebra pravý prodám i nechám takže semi ozvěte díky

Já to beru. Kolik bys chtela za ten podpis?
      • miley-destiny

Re: Re: mám podpisjustina biebra pravý prodám i nechám takže semi ozvěte díky

nevím tak za 50 kč a odkud si ?
  • domca006

Ema's Awards

vyhrál 2 ze 3 nominací..!! :)) vyhrál nejlepšího zpěváka a nejlepší push act..!! :)) so proud of him..!! :) <3
  • andrej18998

Dokonaly

Noo on jee dokonaly aš na tu vyšku *8* *8*
    • jacicek

Re: Dokonaly

No a co že je male ale mě to nevadí *4* *4*
  • domca006

Ema's Awards

dneska emas awards na mtv od 9 hodin..:)) škoda že nemam mtv..:(( ale JB je tam jako internetový průvodce..:)) tak uvidime no..:D
    • domca006

Re: Ema's Awards

hejo..na ema.mtv.com..to pude živě..takže super..a mužete tam chatovat i s jaustinem..to je bo,bá..!!! už se těšíím..!!! xDD <3
  • Prodám CD Justin Bieber My World 2.0

Ahoj.Mám pro vás dobrou zprávu.Prodávám CD Justina Biebera My World 2.0 !!Je prakticky nové,skoro nepoužité.Cena by se pohybovala okolo 200 až 250 Kč jelikož je album úplně nové.Pokud by jste měli zájem napište mi na email:taylor123@centrum.cz Předem děkuji a kdyby jste neměli zájem tak aspoň prosím pošlete tento inzerát vašim kamarádkám a fanynkám Justina :)
  • Justinovi prý stoupla sláva do hlavy !!!!

Co říkáte tady na ten článek na osobnostech,že mu prý stoupla sláva do hlavy a má takové hvězdné manýry až nad tím zůstává rozum stát?prý si chce pořídit vlastní letadlo,aby fanoušci už neotravovali..beztak to zase překroutili nějak :( *16*
    • Re: Justinovi prý stoupla sláva do hlavy !!!!

Bestak ne!!! *16*
  • didlinka-evicka

Hmm, ta výška by chtěla aktualizovat...

Ta stará fotka v profilu mě tu tak moc neštve jako to, že se tu píše, že prý Justin měří 161 cm. A přitom podle nejnovějšího měření v jednom interview měří už zhruba 170-172.:-)
    Kdyžtak se mrkněte tady: http://justinbieber-world.blog.cz/1 010/kiiis-radio-with-jojo-25-10-10
  • domca006

Ema's Awards

holky nezapomeňte hlasovat..dneska poslední den http://ema.mtv.cz/hlasovani..šup šup..hlasujte..!!! xDD co nejvíc jak můžete..!! -nej zpěvák, nováček a Push act...!! xDD šup běžte hlasovat..!! xD
  • adkass

Áďa

Máte pravdu, ta fotka by se měla změnit

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit