-
6. místo???
Jakto že někdy o prázninách nebo ještě možná v září byl Justínek na těhlech stránkách druhej a teď je na 6. místě ????
To fakt nechápu...jak ho může mít rádo tak málo lidí, dyť je upa úžasnej....
hlavně že mileyna je první, žejo? *7* -
-
Re: 6. místo???
ale to se řadí podle toho, kolik lidí za den myslím navštíví tuhle stránku. Moc lidí už sem asi zas tak nechodí no, tak se to prostě změnilo. A ještě připomínka. Nemusela by ses takhle TADY vyjadřovat o Miley. Ty taky nemáš ráda, když někdo uráží Justina, tak nedělej to samý. Já nejsem žádná její vášnivá fanynka, jen nemám ráda, když někdo říká antifanouškům, ať pořád nepomlouvají a při tom pak dělají to samý jiným...
-
-
xD
víte co jsem zjistila..!?!! že Jutin už měří o hodně víc..!! měří 5,7 feet..tzn v cm.. něco kolem 173 com..!!! aaaa..!!! xDD to je boží..xDD už to neni prcek..xDD nic proti němu..ale byl neobvykle předtim malej...ale už vyrost..!!! aa..to je boží.!! xDD -
-
Re: xD
no tak to si to zjistila blbě psaly v popcornu kterej vysel 11.10. ze si stezuje na svoji výšku že je moc malej měří 163cm *3* *1* *14* -
-
Re: Re: xD
No tak to asi těžko...163..už nemá asi tak 1 rok..ale neřeš nemůžež věřit všemnu hlavně POpcornu...xD.Měří...170 říkal to v jednom rozhovoru..který byl natočen teď někdy...takže ty jsi si to zjistila blbě..xD -
-
Re: Re: Re: xD
jj..já to slyšela v jednom rozhovoru..snad nějakej jojo wright či co..xDD ale je to upe boží..xDD -
-
Re: Re: Re: Re: xD
Supr.. *14*
-
-
Ok..stejnak si též myslím že přes 171´0... *4* -
-
Re: Re: Re: Re: xD
170*
-
-
-
Ááha.. *1* *14*
-
-
Re: xD
oprava JUSTIN..!! xD -
-
Ááááááá to je super....já měřím 168 tvl *4* takže to je dobrý *14* -
-
já 167 .... ♥
-
-
-
-
blog
ahoj lidičky.. udělala jsem si new blog o justinovi tak se můžete kouknout.. nen í tam nic moc jen pár věcí.. můžete tam něco přihodit.. dííky *4* -
-
Re: blog
bieberjustinbieber.blog.cz -
-
Re: Re: blog
Je to hnus ten blog vopravdu se ti nepoved *7* *7* -
-
Re: Re: Re: blog
Ze začátku jsem měla taky takový...takže pak najednou jsem získala affíky a dess a teď je boží aspoň to říkají všici kteří blogují.... *4*
-
-
Re: Re: blog
Čauky...
ano..je pěkný... *4* -
-
Re: Re: Re: blog
děkuju... -
-
Re: Re: Re: Re: blog
Není zač.. *14* ..fakt pokračuj pak si objednej dess a budeš mít ten nej.blog o něm *14* chválím na 100% *14*
-
-
-
-
-
new
Jsem správce *4* *14* -
-
Re: new
jo *14*
-
-
Nové stránky o justinovi
Ahoj tak jsme udělali stránky o Justinovi tak kdo ho má rád tak se mrkněte :)
http://www.i-justinbieber.cz/ *14* -
-
Re: Nové stránky o justinovi
joo *14* krásný blog *4*
-
-
t-music
http://www.t-music.cz/t-music-chart /
Hlasujte pro Justina a U Smile *3* Je v novinkách -
-
Re: t-music
*14* *14* *4* -
-
Re: Re: t-music
jéé *14*
-
-
-
I love you♥
*14* *14* -
-
Re: I love you♥
WOW WOW WOW WOW WOW *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: I love you♥
jooo *14*
-
-
-
Never say Never
Justinův film, má už i název Never Say Never, lidi mu to odhalovali na twitteru. Už jsou daný i premiéry kde by to kdy mělo být -
-
Re: Never say Never
Wow Wow Wow *14* *14* *14* -
Re: Never say Never
Wow *14* -
-
Re: Re: Never say Never
wow Wow *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Never say Never
šupááá *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Never say Never
Justin bieber není šupák žadný !!!!! *10* !! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Never say Never
Twe ty nevíš co to je šupa to je jako dobrý twe..já bych to o něm nenapsala! *1* *14* co ti zase hrabe!
-
-
Re: Re: Re: Re: Never say Never
jak jako šupák
-
-
-
Re: Re: Never say Never
jo a u nás to má bejt až 17.3...:(( -
-
Re: Re: Re: Never say Never
Ale aspoň někdy né? :D
-
-
-
-
TAPETY
aho nevite pls někdo ja vyrobit tapetu s Justinem???něco podobnyho jak jsou tuty tapety děkuju:) *14* *14* -
:*
upA ho loWísQuju :* *14* -
-
Re: :*
Já též *14*
-