-
Info
Haló...kdo je tu správce? Justin už měří 170 cm, a ne 161. A ta profilová fotka by taky chtěla trochu obnovit.;-) -
Fotka
změna fotky..tady je prostě boží..!!!! -
Hitparáda
Ahoj..Hlasujte Pro Vaší Nej Celebritu.. Mooc Děkuju...: http://musicmania.cz/chart/374-Nej-Songy-1.html (vymazte si mezery) *3* -
ZPĚVAČKA
Pro Lucku
Napsala jsi pěknou blbost! a navíc to nebylo ani vtipný! .. takže jestli tu chceš někomu nadávat nebo urážet tak si bež někam na ANTI JUSTIN BIEBER! a k nám to nepiš! .. Protože my ho máme rádi!:) .. a BEIBER? když už BIEBER! a jestli se ti tu něco nelíbí tak sem nechod´.. Čus. -
-
Re: ZPĚVAČKA
Prostě je to Bobr *3* -
Re: ZPĚVAČKA
Přesně..já to smázla.. *3*
-
-
už??
hele správce by už mohl změnit profilovku a info o výšce..jinou profilovku to je mi jedno ale hlavne ji zmente tahle už je stará a výšku jo?! měří 173 cm -
-
Re: už??
Ok..tak mu to někdo napište *4*
-
-
taky se i moc líbil a možná i líbí
asi jako skoro každé holce se líbí Justin B.,když sem na youtube viděla klip Baby a One time,uplně sem se zamilovala *14* ,při pohledu na něj a na jeho krásné očka,mi běhal mráz po zádech.
zamilovala sem se a i všichni holky ze třídy,prostě jsme ho děsně milovali a když jedna něco věděla o něm hned to řekla,holky jak sem už psala při prvním pohledu na něj sem na do něj hledka zakoukala,prostě boží kluk,dneska idol !!,ale potom moje nej kamarádka,řekla při debatě o něm,že ho nesnáší a žeho nemá ráda,to mě dost překvapilo,radči sem se k tomu nevyjadřovala a byla sem zticha,myslela jsem že nikdy už ho nepustím z hlavy,ale to se změnilo když kámoška přišla s tím že ho NEMÁ RÁDA!! (a že zpívá hnusně) na mobilu sem měla vyzváněcí ton Justina,po dlouhých dních,kdy sem myslela nato že mojí nej kámošce se nelíbí,se mi taky zhnusil,ani nevím proč,potom sem zkoukla na youtube video kde se objímá s faninkou a zase ho miluji *14* ,zpívá užasně,ale pokaždé když se s kámoškou dostaneme k tématu JUsin Bieber,pokaždé mříkám že není nejlepší a ani nejhnusnější! kámoška by nepochopila že se mi líbí a asi by se se mnou přestala bavit, no prostě ho zase žeru *14* ,ale ne tolik jako když sem ho viděla poprvé,holky není tak užasný jak se zdá,hlavně nezapomentě,že skoro nikdo z nás se sním neuvidí!!!! *9* *9* *9* *9* *9* ale kdyby byl koncert tak určitě jdu *14* *14* -
-
Re: taky se i moc líbil a možná i líbí
Wow..ty máš skvělou pravdu pravdoucí.. *14* ...napsala si to užasně *14* *4*
I love ya Justin *14*
-
-
...
ježiš já to tu spamuju..xDD -
-
Re: ...
on je krasnej a mooc ho lovuju justina on je kozelnej a halvne krasnje -
Re: ...
*1* *15*
-
-
CD
jo a ještě abych nezapomněla..xDD Nové CD..!! 23.listopadu má vyjít jeho už třetí album..bude obsahovat všechny ukázky z prvních dvou alb, ale také nové akustické písně..určitě to bude zase boží..další informace podám klidně na požádání..:) -
Ema's Awards
A taky nezapomeňte hlasovat tady..!! http://ema.mtv.cz/hlasovani je v sekcích Nejlepší nováček..nejlepší zpěvák a nejlepší push act..nevim sice kolikrat denne se dá hlasovat ale já když si na to vzpomenu tak hlasuju furt..xDD takže hlasujte taky..!! =)) -
T-music
V t-music charts je Justin s U smile..na prvním místě tak hlasujte at si to místo podrží po celých sedm týdnů..!!! aaaaa..je božskej..He's the BEST..!! :)) <3 -
-
Re: T-music
ááááááááááááá..fajné
-