Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miley-destiny

justin bieber je 51 letej chlap

jako já ho mám ráda ael jemu je 51 podívejte se fb jo prtz ten chlap zpívá přešně jak on a zatkliho
    • Re: justin bieber je 51 letej chlap

Přece tomu nevěříte? *1* *14*
    • Re: justin bieber je 51 letej chlap

no to je pěkná hloupost on je božíí naněm není nic špatnýho miluju ho nejvíc. *14* *14* *14* *14*
      • kajuska4

Re: Re: justin bieber je 51 letej chlap

Byl to fake
        vy věříte všemu ach jo *14* *9*
        • Re: Re: Re: justin bieber je 51 letej chlap

Coo právě že nevěřím pro to jsem na psala že jeto hloupost škoda jáj chtěla bych na jeho koncert kdo se tu smiluje a vezme mě sebou no asni nikdo no já vím *9* *1* *14*
    • domca006

Re: justin bieber je 51 letej chlap

ne víš..to video byl fake..ale nevadí že jo..klidně si tomu věř..ale je to sprostej fake..!
      • Re: Re: justin bieber je 51 letej chlap

*5* no do tedˇ se mi líbil *9* *5*
  • alficka

Bravo

V novém bravu je plakát Justina *3*
    • Re: Bravo

strašně moc ho miluju nevím co mám dělat ani kluka nechci jen ho taky bych si moc přála ho vydět závidím holkam který ho už vyděli na vlastní oči asi bych ondlela. *14* *14* *3*
      • miley-destiny

Re: Re: Bravo

jáho viděla dal mi podpis kam sem htěla je strašně hodnej fakt
        • Re: Re: Re: Bravo

Co no jasně to každy znás může na psat že jsme ho viděli ale horzně bych chtěla *14*

Kecáš? Ty jsi s nim fakt byla? *14*
      • kajuska4

Re: Re: Bravo

Přesně máš na 100% pravdu *14*

že jo děkuju.. *1* *3*
    • kajuska4

Re: Bravo

vím,mám *14*
  • hilaryduff1997

Justin :)

Já nechápu, co tolik lidí proti němu má. Vždyť zpívá pěkně. On za to nemůže, že má trochu takový... holčičí hlas! Nejsou proti němu jen kvůli závisti?
    • Re: Justin :)

nemá holčiči hlas má ho krásny. *14*
      • jacicek

Re: Re: Justin :)

to máš pravdu
        • Re: Re: Re: Justin :)

Kámošky mi vždycky říkaji co na něm vidíš? a já na to co??? krásu talent je prostě okouzlujicí miliony holek ho miluje možná i víc tak že nějaci blbečci comu závidi nemaj šanci žejo holky? *1* *14* *15* *4*
    • kajuska4

Re: Justin :)

Víš co to též nechápu to je hrozný závidí určitě beztak..diť on je boží *14*
  • domca006

Heeej..!

heej..tak tenhle kluk..!! http://www.youtube.com/watch?v=JiIS RZB8-7A má hrozně podobnej hlas jako JB..!! <3 koukněte i na jiný jeho písničky..je fakt dobrej..je mu 13 a je z německa..ale má uplně podobnej ten hlas..!! aaaaaaaaaa..!!! (u odkazu vymažte mezery..:D)
    • domca006

Re: Heeej..!

nebo tohlke..!!! tady má uplně stejnej hlas..!!!! http://www.youtube.com/watch#!v=cet zl88qkdA&feature=related
      • kajuska4

Re: Re: Heeej..!

jééé *14* fakt máš pravdu *14*
        • niky.b

Re: Re: Re: Heeej..!

ty jo fakt ho má podobnej *14* myslim že tyhle písničky justina dává na youtube aby se taky proslavil jako justin *14* ale má na to *3*
  • lucy-bieber

TWL

Hej nebyla sem tu asi 2 dny a ted tu je hrozne novejch prispevku ja to nestihnu vsechno precist xDDD
    • kajuska4

Re: TWL

jj.. *14* musíme to tu rozjettt *14* *14*
  • armenakos1

............

Upozornění pro FANS Justina Biebera: vy kteří nevíte, tak ta anketa na stránkách o2 arény už officálně skončila .. tak nvm proč tam pořád hlasujete.... navíc už oficiálně vyhrála miley.. ( ikdyž ta anketa vubec nic neznamená...sami lidi z o2arény mi to napsali.. : " je to jen anketa, nic neznamená" ! *13* *8* *5*
    • miley-destiny

Re: ............

miley si to zasloužila
    • kajuska4

Re: ............

Ok ale my to víme *3*
      • armenakos1

Re: Re: ............

já vím že to víte...ikdyž to nevíte asi všichni...páč jinak by furt někdo pro justina nehlasoval v té anketě.. *4*
  • HLASUJTÉÉ!

hLASUJTÉÉ PROSÍÍM http://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?pid=591198&o=all&op=1&view=all&subj=91912222796&id=100000001464575 hlasujtéé prosíím
  • marketka-bieber

..

A co školááá *7* *14* Já půjdu za 5min ale slibuji že tu zítra až dojdu ze školy budu slibuji *14* *4*
    • kajuska4

Re: ..

škola jo dobrý *3* byla jsem od uterka do dneška nemocná ale zítra povalím a co ty?Já tu jsem vždy do 10 *14*
      • marketka-bieber

Re: Re: ..

též *4* já už jsem byla nemocná *4* minulej tejden od Po do Pá *4* a to mně stačí no už tedy jdu ségra chce sem jít ona si zapomněla noťas ve škole huse *15* ale zejtra ho tam budou potřebovat tak prej ať ho furt netahá..tak paa *14*

MILUJU TĚ JUSTINKU HROZNĚ MOC *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: ..

páááááááááá *14*
  • kikinqva

Ahojkyy

Ahoj omlouvam se že sem tu už asi 4 mesíce nebyla ale bud sem mela zaracha nebo sem nestíhala tak se omlouvam všem *3* a je něco novýho a jak se všicí máte ? *7*
    • kajuska4

Re: Ahojkyy

Ahojík jasné newa *14* *14* a dobře a ty?A nic new a u tebe? *4*
      • marketka-bieber

Re: Re: Ahojkyy

Čauíky já tu taky nebyla takže *4* a superrr a ty?? *14* Nového no že jsem z5 a u tebeee? *1* *14*
        • kikinqva

Re: Re: Re: Ahojkyy

u mě novýho neni nic akorát mi konečeně přišli ty věci o justinovy nový trička s justinem pak plagát kterej na vejšku měří 180 a placky s justínkem *1* *14* *14* *14*
          • Re: Re: Re: Re: Ahojkyy

hele a kde sis je objednala..? já bych si dcl ráda taky objednala..:)) prosim..:)
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Ahojkyy

csss..ty se máš já chci takýý *14*
  • marketka-bieber

ahoj

omlouvám se že jsem tu nebyla akorát rodiče mně vyply net a musela jsem se učit ale teď je to v poho *4* a jak je?A vidím že Kájushka je správce Justinka jsem ráda *14*
    • Re: ahoj

Twl...tohle místo není proto,aby jste si tu psali:Ahoj jak se máš?"...sem se píšou jenom komentáře o JUSTINOVI BIEBROVI!!!Založte si skype,icq nebo facebook.. *16* *16* *16* *8* *8*
    • marketka-bieber

Re: ahoj

A ta new písnička je good *14* závidím té holce *4* U Smile furt to poslouchám dokola dokolečka *1* *14*
      • kajuska4

Re: Re: ahoj

Čauíky Maký *14* aha já si říkala že tu nechodíš a mám se dobře a ty? *14*
        • marketka-bieber

Re: Re: Re: ahoj

Též..a co děláš? *14* *14*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: ahoj

jsem tu a ty? *14*
            • marketka-bieber

Re: Re: Re: Re: Re: ahoj

Jj též *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit