-
CSI
Dneska je premiéra Kriminálky Las Vegas s Justinem už se moc těšim -
-
Re: CSI
Ahoj
prosím kde to bude a kdyžtak jestli by si mi neposlala stránku dikik moc :) -
-
Re: Re: CSI
Jo dávají to v Americe a fakt nevím kde se na to můžeš kouknout teď to tady zrovna hledám, ale nikde to nemůžu najít mohli by to tam aspoň napsat
-
-
Hele, ale to dávaj v Americe, ne?
Pls poradíte mikde se na to můžu kouknout, dík?
-
-
CSI
hele Justin bude hrát v "námořní vyšetřovací službě"protože CSI neni krimanálka Las Vegas ale námořní vyšetřovací služba -
-
Já nevim jak ostatní,ale já to vim :) Už se nemůžu dočkat :-** -
-
Re: Re: CSI
co to meleš..CSI je kriminálka NCIS je námořní vyšetřovací služba..tak klidni jo..?? a hraje v CSI Las Vegas..takže zase dobrý..jo..?!! -
-
Re: Re: Re: CSI
Přesně ták,bude hrát v kriminálce Las vegas. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: CSI
v Bravíčku psaly že v CSI(námořní vyšetřovací služba)a neotvirej si tu na me hubu -
-
Re: Re: Re: Re: Re: CSI
ále v brabíčku píšou všechno z druhý ruky a ani si neověří jestli to je pravda. Justin hraje v kriminálce las vegas. Je to poznat jak z toho úryvku, tak i z ukázek...
-
-
-
-
-
-
Praha...
Jo v Praze by prej měl mít taky náký turné nebo prostě by měl přijet . -
-
Re: Praha...
jé *14* *4* *4* -
-
Re: Re: Praha...
A i tomu věřim , se koukněte kolik už přijelo do Prahy sakra dobrej skupin a zpěváků,(zpěvaček) takže si myslim že na 100% ho tady máte...Já jeho fanouškem nejsem, ale některý písničky se mi líbí ;) a chtěla sem vám udělat radost :D -
-
Re: Re: Re: Praha...
Acha tak děkuji za radost *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Praha...
Pokud je to pravda tak si nám radost rozhodně udělala *14*
-
-
-
-
-
t-music
Holky hlasujte na t-music chart pro Somebody to love!!! Ještě dneska a zítra do 12 se hlasovat může... http://www.t-music.cz/t-music-chart /
(Vymažte mezery) -
ww
ohohohoooooh...what a lovely girl :D :D *14* *1* -
-
Re: ww
Ohohoh how funny *9* *1* *9*
-
-
CK One
Zjistila jsem, že Justin používá voňavku CK One a (podle mě) fakt hezky voní...
mám ji na takových těch vzorkových papírcích a nosím je skoro všude s sebou... -
-
Re: CK One
wow *4* *14*
-
-
justin :)
tááák :) justin mě potvrdil a fake to neni :) *14* -
-
Re: justin :)
Tak mi teda řekni,kde ti to potvrdil .. :D ICQ,SKYPE,MSN,FB ? ..Jéj já těch jeho fb mám a všechny fake profily mají tak přesvědčivý dukazy..každej mě přesvědčuje,že neni fake..je tu jeden,co mi to potrvdil :) udělal mě a mým kamarádkám podpis s věnováním :) a dal to na fb a označil mě :) kontrolovala jsem jestli to je opravdu jeho podpis a je :) -
-
Re: Re: justin :)
wow fakt jo?ty se mas ja chcy taki :-)))
-
-
no jasně xD má jen twitter a ne FB atd. -
-
no tak on fb má, protože jinak by těžko založil tu jewho oficiální stránku. Jenže si tam na ten osobní fb fanoušky nepřidává... Nebo je to aspoň víc pravděpodobný *5* -
Acha *4* *4*
-
-
kde bereš tu jistotu?? *7* *13* -
-
ty si trapná/trapný *16* -
-
Re: Re: Re: justin :)
Nechápu proč?? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: justin :)
to píšu temu co napsal trapas to nebylo tobě *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: justin :)
Jo to jste říkaly už několikrát, ale pořád jste nenapsaly, kde máte ten důkaz, že to je on nebo aspoň sebe menší jistotu??? -
tky sem tu jednou psala že mě potvrdil a fake to neni,všichni si ze mě dělali tady srandu,jenže fake to vážne neni *13* *14* -
j *3* -
No mi to přišlo trochu divný :D
-
-
-
-
-
*14* *14*
-
-
..
Holky Justinek bude v Praze? *14* Mně psala nějaká holka že prej jo já bych tam jela ale já to nevěděla sakriš doufám že to je pravda nebo si vymýšlí *7* Já se tam nedostanu já bydlím v Jihomoravském kraji v Mikulově okres Břeclav pod Brnem a je dost daleko já se tam prostě nedostanu *9* -
-
Re: ..
přijede na jaře do Evropy a v Praze bude MOŽNÁ A SNAD! :]*♥ *14* *14* *14* -
-
Re: Re: ..
jééé pro Justinka vše jdu na něj *14*
-
-
Já četla v nějakym časopise, že by měl přijet na jeře 2011, ale nawim jestli je to pravda..třeba si to vymysleli.... -
-
Já taky četla že na jaře :)** -
to by bylo super *14*
-
-
Já bydlím vb břeclavi a prostě se tam dostanu .D :D *1* -
-
Jéé ty bydlíš v Břeclavě já v Mikecu(Mikulově) *14*
-
-
FAKE !! *15* -
-
Taky si myslím že to není pravda..já jí nevěřím! *13* -
-
Re: Re: Re: ..
Ne, je to pravda. Ale není to ještě jistý, ještě se hlasuje, jestli Justinek *14* přijede nebo ne. Pokud chcete, aby přijel, tak hlusjte tady: http://www.o2arena.cz/O2arena/lstInq.aspx -
Re: Re: Re: ..
stejně sem dřív nebo později přijede. -
-
Re: Re: Re: Re: ..
Pravda *14*
-
-
-
-
-
One in a milion
Přesně tak Justínek je jeden z milionu!!!http://www.youtube.com/wa tch?v=_Zfpk15N-Z4&feature=grec_inde x -
-
Re: One in a milion
jéééééééé *14*
-
-
justin bieber
Ahoj ... Hele nemáte někdo na Justin B. Číslo na Mobil ?? Kdyžtak děkují za odpověď *3* -
-
Re: justin bieber
já zase scháním fb...:D -
-
Re: Re: justin bieber
no tak ten osobní asi nikdy neseženeš :DD On si tam stejně fanoušky nepřidává do toho osobního...prej xD A stejně by byl blázen, kdyby jo :D -
-
Re: Re: Re: justin bieber
hlavně že mam ten fb a potvrdil mě co..:D -
-
Re: Re: Re: Re: justin bieber
My se do tebe nenavážíme, jen říkáme, že nemůžeš mít žádnou jistotu, že ten profil, co máš v přátelích, je ten jeho pravý. *13* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: justin bieber
Takových lidí už jsem viděla, který říkají "já jsem ho viděla přes webku a on mi i zazpíval" ach jo ježiš už vidim jak si s nějakou fanynkou bude povídat přes webku mám mnohem víc věcí napráci než je tohle -
Acha..tak možná je to on tož *14* -
jedna holka mi řikala že si snim povídala přes vebku a že to nebyl fake a měla tam i fotku... -
přesně sakra! *5*
-
-
Re: Re: Re: Re: justin bieber
Šance, že by si tě přidal SKUTEČNEJ Justin Bieber je téměř nulová! Takovejch potenciálních Justinů Biebrů tam jsou stovky! *5* -
-
baví vás se do mě navážet?? -
jo presne tak
-
-
-
-
-