-
Justinek
Justin je fakt sladkej a naprosto úžasně zpívá. Mám s ním plakát a několik fotek na zdi *14* *14* *14* Doufám, že přijede do Česka!!!!§ -
vstupenky
ahoj,uz máte nekdo vstupenky na Justina?nebo kde se daji sehnat?dik za odpoved :) *14* *14* -
Ach jo!
Fakt si myslíte, že přijede do Prahy vždyt ani neví co to je Česka Republika neví kde to je tak proč by sem měl jezdit on má dost fanynek v Kanadě...Každej mi sem určitě bude psát, že mu závidím, že něco dokázal a já ne...Ale co bych mu záviděl, že má nejlepší žehličku na vlasy a, že má super líčidla? -
-
Re: Ach jo!
Já myslím, že ví co to je česká republika a kde je aspoň přibližně. Po tom co jsme kanaďany porazili v hokeji a ankonec vyhráli mistroství a jako on velkej fanoušek hokeje by to měl vědět. Tak už jen z tohoto důvodu by měl čr znát *15* *1* -
-
Re: Re: Ach jo!
přesně taak!
-
-
Re: Ach jo!
jo máš pravdu má super žehličku a teď vypadni on sem stejne jednou přijede
-
-
MTV..hlasujte..
hlasujte na mtv na best artist.. http://www.mtv.com/ontv/vma/2010/be st-new-artist/ podmínkou je se zaregistrovat a pak už můžete klidně hlasovat..!! já hlasuju..ale nwm jak je to kolikrát denně se může..:D ptž to píše stále furt to samý ..thanks for a vote..!! :D no uvidíme ..ale hlavně hlasujte..
P.S. registrace je zdarma..:)) -
-
Re: MTV..hlasujte..
MůžE Se JedNoU dEnnĚ -
-
Re: Re: MTV..hlasujte..
kacular: Nauč se psát česky ty... -
-
Re: Re: Re: MTV..hlasujte..
hele hele hele sklidni laskavě jo ty nehg *16* *10* -
Re: Re: Re: MTV..hlasujte..
hej holky nebudeme písat takhle všici my můžeme psát jak chceme víš?!Každý má nějak nastavený písmo! *9*
-
-
-
Re: MTV..hlasujte..
jo a nebo se spíš připojte přes Facebook..je to lepší..:))
-
-
love
lovuju justina je ten nejlepší a ti co ho nemají rádi nemají hudební sluh *4* *14* *14* *14* *4* *4* *4* -
-
Re: love
přesně *14* -
-
Re: Re: love
souhlas =) -
-
Re: Re: Re: love
ehm spíš ti co ho maj rádi nemaj hudební sluch... xDD xDDD *1* *1* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: love
Tos to Vystihl/la xDD
-
-
-
-
-
Kdo má hezčí účes?
Holky hlasujte tady pro Justina pls...
Je to anketa kdo má hezčí účes JB nebo Jonas.... a Jonas vedou!!! tak hlasujte!!!
http://www.oceanup.com /taxonomy/term/100 -
-
Re: Kdo má hezčí účes?
jonas?dit má trvalou to je jasný že nej účes má JUSTÝNEK:-* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Kdo má hezčí účes?
Justin *14*
-
-
He is Verry Good :)
Justin Bieber is Verry Good Singer :) He is the Best !!!! I like his Songs, because they are Verry nice . Bye- Bye Stenny Nessa Smith :) *4* *4* -
-
Re: He is Verry Good :)
Wow yes this is goodd *14* *14*
-
-
nej song?
jakej je váš nej song od Justiiiiiinka???Muj je Baby a One time -
-
Re: nej song?
Dyt on jich má stejne docela maalo! -
Já miluju všechny Justíínkovi songy, ale nejhezčí je somebody to love, Baby, stuck in the moment, U smile a eenie meenie... *1* *1* *14* *14* -
To Se NEDá řÍCt ProTOžE JsOU VšEcHny skVĚlý..=) -
-
Re: Re: nej song?
Nepiš takhle!!!! *16*
-
-
Wow !!
My favourite Sony by Justin Bieber are : Baby, Never say never, Somebady to love and Enie Miniee :))) *3* -
mě se líbí never sey never,u smile.one time,never let you go to sou prostě cool songy *3* *14* *14* *1* *15* *4* -
-
Mě Baby,One Time a One Less Lonely Girl *14*
-
-
Mě se nejvíc líbí Never say never a pak That should be me - to je moje srdcovka *1* -
-
jo that should be me na tu sem zapomela taj e taky uzasna -
-
Re: Re: Re: nej song?
všechny sou nej! <3 ;) *14*
-
-
-
urcite somebody to love a one time....
ale prosim poradte mi.. *9*teraz budem siestacka a bojim sa telesnej vychovy...nemozemi niekto tuna....povedaT CI TElesna vychova bude tazka??!!! prosim.... *7* ........
-
-
Miley a Justin
Justin v New Yorku vystupoval s Miley, je to krásný už jste to viděli? Ty jejich hlasy k sobě jdou :-) -
-
Re: Miley a Justin
Já to neviděla můžeš sem pls dát odkaz...dík. -
-
Re: Re: Miley a Justin
tady je http://www.oceanup.com/node?page=4 a je i víc verzí tak se na ty další kdyžtak můžeš podívat na youtube třeba tady je ještě jedna http://www.youtube.com/watch?v=duOY pE83WHE líbí se mi to teda s Miley víc než s tou Jessicou kdyžtak si tam vymaž ty mezery
-
-
-
..
Proč jste to smázly?Diť to nadávky nejsou!Ptala jsem se jenom něco správce! *9* -
-
Re: ..
Protože to nebyl žádný admin, ale někdo, kdo se za něj vydával a naboural se mu do profilu! Ta poplašná zpráva byla naprostá blbost... Tak aby nebyli další uživatelé uvedeni v omyl, proto se všechno kolem něj mazalo. -
-
Re: Re: ..
Ajo tak srry to jsem nevěděla uff osobkyyyyy budou žítttttt *15* *14*
-
-