-
????
Nevíte jak se jmenuje holka ve videoklipu One Time a One Less Lonely Girl?Diky *4* -
-
Re: ????
this Girl is : Stenny NessA Smith :))) -
Re: ????
myslím že jasmine villegas ale nevim to jistě :D -
-
Re: Re: ????
ale to je baby -
-
Re: Re: Re: ????
ve one time hraje kristen rodeheaver a one less lonely girl je grace wilson..:)) -
-
Re: Re: Re: Re: ????
děkuju ti moc krát *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ????
nz..:))
-
-
-
-
-
-
Facebook
ahoj hele vy co máte FB pridejte se pls na stránku http://www.facebook.com/editphoto.p hp?oid=143484975686461&success=4&fa ilure=1&failure_file2=132.ppt&error _code=4#!/pages/We-want-Justin-Bieb er-in-Czech-Republic/14348497568646 1
díky
PS:vymažte si mezery -
...
ahoj holky víte že justin natáčí o sobě film....to je bezva co???aspoň už vim na co určo nepudu....jo a jinak bieber neni hustej hustý sou melodie jeho písniček...Je příšernej... -
-
Re: ...
mes recht e desnej
-
-
LOL
Je to bobr prostě *1* *1* *1* holky,holky,haha;) -
-
Re: LOL
to vis no závidis to nám rikat nemusis my to víme =)))stejne je nám to jedno podle me je to zbytecna strata casu to tu psat kdyz nám je to stejne jedno jen to ocima prejedem a je to ze takze pro tebe je to ztrata casu ale jak chces -
-
Re: Re: LOL
Tak ty máš dost...když vidim co tu píšeš, tak si říkám, že jsi ještě vymaštěnější než ten vejmaz Bieber... *1* -
-
Re: Re: Re: LOL
přeně moje řeč!
-
-
-
-
:(((
Holky,už jste to slyšeli???justina včera odvezli do nemocnice,snad to není vážný:O *9* *9* *9* -
-
Re: :(((
Doufám, že to vážná je! *3* -
Třeba ho nějakej frajer nakop do prdele, škoda, že jsem to nebyl já, to by v nemocnici byl hodně, hodně dlouho. *5* -
božínku!! to je neštěstí! kéžby třeba přišel o hlasivky nebo něco takhle příznivýho.. -
jo hej co se mu stalo..i on na twittru psal že má špatný zprávy od doktora a že si ted musí odpočinout..ale nepsal co se mu stalo..tak co se mu teda stalo..??!! -
-
Re: Re: :(((
Nééé chudáčekkkkk *9* doufám že nic hroznýho *9* -
-
Re: Re: Re: :(((
justin omdlel při nějakým nacvičování svých tanečních pohybů ale prej je to ok..psal mi to na facebooku..a musí být tak tejden v klidu.. *1* *1* mimochodem znáte CHRISTIANA BEADLESE??? *3* -
Re: Re: Re: :(((
Snad to bude ok *9* *7*
-
-
-
hhhh to je hrozný snad mu nic není *9* *9* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *9* *9* -
kvuli cemu co se mu stalo
-
-
hlasujte
hlasujte na t-music chart..už spadl na druhé místo tajk at je zase první..šup šup.. http://www.t-music.cz/hudba/t-music -chart/ :) -
-
Re: hlasujte
to si delas srandu no já du hlasovat!!!!=)
-
-
neuvěřitelný
ahoj holky hele jak tady byla ta holka že má facebook na justina já ho mám a když sem otevřela jeho info tak tam bylo že s ní je ve vstahu a když sem si s ní psala říkala že snim chodí ta je ale blbá....a prejmi do toho nic není.... *1* *1* -
-
Re: neuvěřitelný
ahojky,jaký je ten facebook od justina biebera pls já ti klidně dám jeho email a jeho telefoní číslo fakt odepiš *3* -
-
Re: Re: neuvěřitelný
plsky posli mi jeho email a tel cislo plsky *14* *14* *8* *4* -
mám ho taky jestli chceš pošlu ti ho..ale nejdřív se koukni do zpráv..:) -
-
Re: Re: Re: neuvěřitelný
Vy tomu fakt věříte jste tak naivní proberte se než z něho zblbnete
-
-
-
Re: neuvěřitelný
Njn xD -
-
jo dyžtak ten fb je pravej..ja se s tou holkou znám..a kdyby sis přečetla dopředu na jeho zdi co tam psal tak bys pochopila proč sou spolu ve vztahu-..ja ho mam taky ve vztahu..no a..?!! ale furt je to pravej..tak klidni jo..a nedovoluj si tady na Káťu..! -
-
máš na něj facebook? -
Lolecc nikolkoo! seš fakt neuvěřitelná já sem ti psala že je to sranda a nezávid mi ! *3* -
-
Re: Re: Re: Re: neuvěřitelný
ok sorry -
Re: Re: Re: Re: neuvěřitelný
ja ti nezávidim tak já už se do toho nebudu motat když to byla sranda možná sem já ta najivní tak sorry...sranda musí bejt tsk fakt sorry sem blbá..dneska sem měla blbou náladu a potřebovala jsem si to na něčem vybít sorry *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: neuvěřitelný
Vaše starosti bych chtěl mít... -
Re: Re: Re: Re: Re: neuvěřitelný
Ok ale příště když nic nevíš se dothoo nemotej..
-
-
-
-
-
-
CSI??
takze on bude tda v kriminálce Las Vegas?nebo co je C.S.I.???? -
-
Re: CSI??
jj Bude hrát v kriminálce Las Vegas :) -
-
Re: Re: CSI??
díky ;)
-
-
-
omg nádhera..♥3:-**
hele holky nic proti ale Justin se tak nejmenuje je to jenom pseoudonim..dopravdy se jmenuje Alex..ale mám do ráda je sldeja úžasnej..:-*** *14* *14* *14* *14* *14* *13* *4* -
-
Re: omg nádhera..♥3:-**
fakt se jmenuje alex ? -
-
Re: Re: omg nádhera..♥3:-**
drsný.. *1* -
-
Re: Re: Re: omg nádhera..♥3:-**
ne jmenuje se Justin Drew Bieber -
-
Re: Re: Re: Re: omg nádhera..♥3:-**
Jj jeho pravý jménu je Justin Drew Bieber *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: omg nádhera..♥3:-**
Jj přesně *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: omg nádhera..♥3:-**
jo holky maj pravdu..jeho pravý jméno je Justin Drew Bieber takže nevim co to tu meleš..:D
-
-
-
-
-
-
málem sem se rozbrečela..:'(
nadherný..
http://www.youtube.com /watch?v=_85lwXTS9XU&feature=player _embedded#
až sem se u to skoro rozbrečela..:)) :'( -
-
Re: málem sem se rozbrečela..:'(