Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • VMA

Dokonalej musíte vidět....<3 tak nádherně tancuje...... a to oblečení....awwww <3<333
    http://www.youtube.co m/watch?v=1tafphM4NH4&feature=playe r_embedded
  • JB

nwm co proti němu všichni maj...! *16*
    • Re: JB

Asi to,že je to buzerant,když zpívá zní to jajo když někdo tahá psa za koulea vypadá jako kripl.

http://www.youtube.com/watch? v=rFTjd46-zHs
      (škoda že po něm nehodili cihlu místo té petky) *1* *15*
    • adkass

Re: JB

Jo. Já nesnáším ty dementní antifanoušky, kteří se do Justina naváží. Stejn mu jen závidí. Je naprosto dokonalej.
      • kajuska4

Re: Re: JB

přesně..závidí..
    • domca006

Re: JB

přesně já to taky nechápu..:((
      • alficka

Já to chápu, ale nechápu ty jejich nadávky na něj. Ale to,že ho nemaj rádi, to chápu
        • lucy-bieber

Re: Re: Re: JB

jo asi tak nejak
      • kajuska4

jj přesně *9*
        • Re: Re: Re: JB

je to strašný..! *9*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: JB

jj *9*
            • Re: Re: Re: Re: Re: JB

hele nemáš na něj fb pls?? *4*
  • JB

lidi pls nemáte na něj někdo facebook?? *4*
    • Re: JB

prosím *7*
      • domca006

mám ale jen tak nedám..:D napiš mi do zpráv a domluvíme se..ale myslim že už tě nepřijme ptž má moc prátel..

Myslím si že nemáš. *13*

nejsem tu zaregistrovaná.. *15*
          • Re: Re: Re: Re: JB

pls dej mi ho *7*
            • Re: Re: Re: Re: Re: JB

tak už tu zaregistrovaná jsem *4*
  • CSI Las Vegas

Ahojky,já si taky myslim,že je úúúúžasnej!! Je úplně božíí! :-* A myslim že nejsem jediná,kdo si to myslí....:D Nevíte náhodou někdo, v jakém dílu CSI LAs Vegas on hraje?? Vim že si v jednom dílu zahrál, viděla sem i fotky, ale nwm, jak se ten díl jmenuje...nevíte to někdo náhodou?? Dík za odpověď!!! *4* *4* *4*
    • alficka

Re: CSI Las Vegas

http://www.bing.com/videos/watch/vi deo/premiere-sneak-peek/17u4zlsa4 (vymažte mezery) tady je úryvek z toho dílu. Premiéra bude 23.9. ne však u nás ale na CBS. Nevím kdy to bude v česku, ale asi si počkáme. Jinak, Justin to hraje vážně skvěle :DD
  • VMA

Justin vyhrál ve VIDEO MUSIC AWARDS:Best new Artist Gratuluji
    • lucy-bieber

Re: VMA

jo je upa bezva sikulka nas malej ♥♥♥
  • kikinqva

Nejdokonalejší

*14* *14* *14* Justínek je nejlepšíí zpěvák i kluk a ať si říka každej co chce......mě je to jedno jáá ho zbožňuju a budu prostě by na něj ani 1000 slov nestačiloo jak je dokonalejjj a i jeho hlas se mi líbí nechápu jak někdo může řikat že zpívá jak holka když to neni pravda jen mu zavidíí........ *14* *14* *14* *3*
    • kajuska4

Re: Nejdokonalejší

přesně máš velikánskou pravdu já i nechápu co proti Justinkovi mají diť je to nás miláček *14* *14*
      • armenakos1

Re: Re: Nejdokonalejší

váš miláček kterej s prominutím ani o vás neví...o nějakých fanynkách v české republice...když ani neví kde česká republika je... *1*
        • Re: Re: Re: Nejdokonalejší

to bylo dost trapny jeste rekni ze ty to vis rozhodne je justin lepsi hezci cytrejsi kluk nez ty jen mu zavidiz ty figuro *1*
          • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Nejdokonalejší

sklapni ty nádhero jedna vypatlaná *10* *16* *8* *5* *15*
        • lucy-bieber

Re: Re: Re: Nejdokonalejší

no ne na dlouho 26.unora 2011 Václavské náměstí praha....Justinovo oslava sice bez nej ale bude se to vsechno natacet budou to poradat Belibers po celem svete takze pak to vsechny ty videa dojdou k nemu a on ZJISTI co to je ceska republika takze slapni....jinak vsichni co jse tu prijde dam vam jeste potom blizsi info *14*
          • alficka

Jojo já bych tam taky ráda šla a myslím, že to nebude problém. Jen nechápu, proč to je v tomhle datu :DDD
            • lucy-bieber

Re: Re: Re: Re: Re: Nejdokonalejší

no dyt 1.3.ma narozky a 26.je skoro u toho no ja newm jeste se to nejak zmeni nez to bude definitivni a taky protoze 26.je sobota
          • domca006

j já tam jdu..je to upě boží..a doufám že se to povede..!! :)))
        • Re: Re: Re: Nejdokonalejší

Tomáš:SklaPni
  • Pekny

Fajny chalan aj ked na 16 nevyzer skorej na 13 ale to je fuk ked je pekny a tie jeho vlasy *14* *14*
    • lucy-bieber

Re: Pekny

jo je úúúúúžasnej
      • Re: Re: Pekny

jemu je 16 vždyť vypadá na 13 !!!!!!
        • kajuska4

Re: Re: Re: Pekny

Nevypadá to teda né kukni ty do zrcadla a uvidíme! *16*
    • kajuska4

Re: Pekny

přesně máš pravdu *14*
  • alficka

t-music

Tak holky, Justin se pořád udržuje na druhém místě. Hlasujte hlasujte, ať zůstane aspoň tam! Každý den až do pondělí do 12...šup! http://www.t-music.cz/t-music-chart /
  • ajfika

A to si říkáte fanoušci?

Hele vy Biebráci! Já nemám Justina ráda. To jako fakt ne, ale jak to že když je nikde anketa kde je i ČR, že s nezůčastníte? Řekněte mi jak je možné, že jste až 44.? A na zdi slávy bude pouze prvních 25. Tak makajte a začněte tady hlasovat
    http://tweeter.faxo.com/Justin_Bi eber_My_World_Tour_2010?page=2
    (vy mažte mezery)

P.S.: Kdybyste nemohli najít ČR je úplně dole.
    • domca006

Re: A to si říkáte fanoušci?

a kdybys zase věděla ty..víš ta soutěž je o ničem..a vůbec na tom nezáleží..ta soutěž probíha už nejmín půl roku a JB se na ni stejně nedívá..víš..??!! takže klidni jo..?? myslíš že bysme o takový soutěži nevěděli..??!!! tak laskavě..Shut you mouth...
      • kajuska4

Re: Re: A to si říkáte fanoušci?

Přesně Domčo máš pravdu..už mně štve jak furt o té soutěži víš to není o tom že
        dojede! *1* A Mileyna taky nedojede takže BYE BYE *5*
        • lucy-bieber

Re: Re: Re: A to si říkáte fanoušci?

jojo a nerikej nam Biebraci kdyz uz tak Belibers jo
          • kikinqva

Re: Re: Re: Re: A to si říkáte fanoušci?

jj přesně máte pravdu holky....... *1*
  • adkass

Chudák

Ale jeho život bych mít nechtěla. Je toho na něj moc. Je sice bohatej a slavnej, ale furt má práci. Skoro ho lituju.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit