Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jj

nemáš zač :)
  • dorisek111

pro lucku

jo luci..diky..ses kamoska..ale jen pro ty co se semnou jen hadaji-jo ja vim ze je to moje vec ale jen sem se s vama o to chtela podelit ale kdyz nemate zajem tak radsi nic *4*
    • 8.ball.8

Re: pro lucku

ROFLÍÍÍČEK
    • Tereza

Re: pro lucku

Ne nezajímá páč to je ten největší nesmysl!A říkej a mysli si co chceš,ale seš prostě naivní jako ostatní co si myslí že si snim píšou!žij v realitě!
      • kikiss11

Re: Re: pro lucku

Moje slova..........Jako nic proti.
  • janetqa

pravda??

asi tomu nebudete verit, ale Justin neni jedina takovahle hvezdicka, ktera je slavna kvuli vzhledu a kvuli tomu ze (bejvavalo) byl originani. Uprime za kazdy 4-5 let se jedna takova objevi. Pisete taky ze je uzasnej ze se neda popsat ani 1000 slovama. Kdyz nebudu plitvat komentarem da se to shrnout na : 1) jeho vzhled 2) jeho zpev 3) to jak se chova 4)socialne ocenitelny hodnoty(ktery bych rada nejak zvyraznila- ty jsou totiz na kazdym to nezajimavejsi :D)...pateticky, ale roztomily
    PS: nezapomente sbirat jeho plakaty a alespon 100x odprisahnout ze ho do konce zivota budete zboznovat [[=
  • dorisek111

blablabla..

no ale to je uplne blbe...jako sweet anne.to snad nemyslis vazne?!?!ty jsi prece sama rikala ze justin odepisuje nekdy nejakym lidem..a ja jsem mu neco napsala a on prave odepsal..no tak ja nevim...co resis...jo a holky to je snad nekdy moje vec co mi odepsal ne snad??jako ja jsem vam tu minule napsala ze mam jeho skyp ale vy jse porad na me s tim jako ze ty lzes a k cemu ti to je a ja uz jako fakt nevim co?!?!ja jsem vam napsala svoje a taky to tim konci...vy si muzete myslet ze vam lzu ale ja vim svoje jo a diky lucce ze se ma aspon jednou nebo vicekrat zastala....ja vam porad rikam ze je mozne vsechno...ale vy mate porat jen svoje....ja rikam ze kazdy ma svuj nazor a hotovo..vim ze si ted myslite ze ja jsem asi nastvana ale ne ja to nekdy beru i z humore..treba ted se smeju....ale i pres to,nasla jsem na twittu i lady gagu a ma dokonce na profilce fotku na ktere ma fialove vlasy a sedi na zidli v obejvaku....tak co se tu semnou hadate??!! *1* nekdy jste fakt vsichni legracni!!!! *15* mam vas mocinky rada-nektere-neznam vas tak dobre abych vam nekterym tohle mohla napsat..ale jinak jsem se justina zeptala jestli chysta nejaky novy song....ale jeste neodepasal.....no toho bylo proste moc...ale uz mi nejednou odepsal na skyp.... *5* *3* *14* *4*
    • sweet.anne

Re: blablabla..

Nechci nic říkat, ale na Twittru jsou snad všechny slavný osobnosti. :D:D:D:D
    • janetqa

tak se ty nehadej a zmlkni ne....? hlavne ze to vis ty, jim to uz si nevnutis(a ikdyz si ted myslis ze jim to nenutis tak stejne jim chces asi porad rict jak ti napsal - jo! dobry! gratuluju! nech si to pro sebe nebo to hod na stenu..:D:D jednoduchy ne...)
    • alexej.terez.cerepanov

Jestli to odepisuje někdo pod jménem "Justin" tak určitě věř tomu že je to on! *15* Bože kdo přišel stimhle nemyslem?Místot toho aby ste s emńormálně bavili tak řešíte takovýhle chujoviny!Samy ste jak z jinýho světa a když je to tvoje věc tak si to nech pro sebe ne?Když ti to tu stejně nikdo nevěří!Maji tě akorát za blázna!
  • aa

a ještě jsem se tě chtěla zeptat kde se to dá zjistit kdo hraje ve videoklipuu (sweet.anne)
  • :)

sweet.anne mocíík ti dekujuu
  • I love you

Ahooooj já myslím že je Justin Birber upa neeeeeeeeej ... I love he *3* *14* *3*
  • :)

nevíte někdo jak se jmenuje ta holka z one time nebo lonely girl ?
    • sweet.anne

Re: :)

Z One Time je to Kristen Rodeheaver. A z OLLG si teď nevzpomenu. :D
  • janetqa

...

chci Justina zpatky... ne toho scesanyho teplouska... rada bych toho skvelyho uprimnyho kluka.... no schvalne az mu bude tak pres 20 jak nam dospeje *4* To c z nej udelali neni on.. peace a Justin forever X)
    • kikiss11

Re: ...

Jak to jako myslíš??? *7* já bych řekla že nemůže bejt ´teploušek´ když zpívá o holkách ne??!! Podle mě je krásný teď!! *14*
      • janetqa

Re: Re: ...

ja ty jeho pateticky kampani tipu :"budu tohle a tamleto a pak teprv budu nekdo" nerozumim takze jenom pisu jak ho ja vidim, vis [[=
        • Re: Re: Re: ...

Jj. Tvůj názor *4*
    • sweet.anne

Re: ...

Podle mě je Justin pořád stejný.. Ale každý to vidí jinak že *4*
      • janetqa

Re: Re: ...

jasne ze od ty doby co je slavnej je stejnej ..... btw opravdu prijde mi ze z nej vyrobili teplouska... na dukaz toho ze to neni pravda by mu mohli davat do tech jeho clipu kde se plazi po tech starsich holkach prestat davat rtenku.. nevim no, me se teda libil kdyz jeho vydea meli jen nekolik tisic zhldnuti ..... tenkrat bl zlaticko, ted je celebrita- at si pod tim predstavuje kdo cce co chce na me to pusob spis negativne a politovanihodne.. neva X) aspon ze se vam vsem libi [[= .. ja si pockam az bude mit svuj vlastni mozek[= ..
  • stember

_

jen tak pro informaci ta holka z klipu Baby se jmenuje Jasmine Villegas

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit