Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dorisek111

???

jo a jakou ma na twittru justin prezdivku?? *7* pokud ju vubec ma *7* *7* *7* *7*
    • sweet.anne

Re: ???

Justin Bieber :D:D:D:D:D:D
      http://twitter.com/ju stinbieber
      • dorisek111

Re: Re: ???

diiiiiiky!!!!!
        • sweet.anne

Re: Re: Re: ???

Nz. :D
          • dorisek111

Re: Re: Re: Re: ???

a pockat to je jako doopravdy on??
            • sweet.anne

Re: Re: Re: Re: Re: ???

Jj.
  • kikinqva

Justin asi neprijede

ahoj holky justin uz ma turne po evrope jenze tdy neni zadnej prodej lístku takze sem asi neprijede a uz byl ve francii *9* *9* ach jo takze cesko zase nic tady sem vam to skopirovala aby ste mi verili ze uz byl ve francii
    Justin Bieber je v jednom kole. Kanadský andílek před dvěma dny oslavil své šestnácté narozeniny, zazpíval si ve Francii na balkóně, přiznal se k tomu, že Hannah Montana není "úplně jeho typ", zazářil po boku Pink, Kanye Westa, Miley Cyrus nebo Céline Dion v hvězdné sestavě 25 for Haiti, ale hlavně... obsadil trůny světových hitparád se svým dítkem (ale bez dudlíku).

Plakát Justina Biebera patří v současnosti k nejčastější dekoraci dívčích pokojíčků - a to tenhle idol oslavil 1. března teprve své šestnácté narozeniny... Mladý jubilant přiznal, že bylo pro něj tím největším dárkem vítězství kanadských hokejistů na Olympijských hrách ve Vancouveru...

V uplynulých dnech a týdnech se ale ještě coby "patnácterák" taky rozhodně nenudil. Zatímco v New Yorku se v průběhu chatování na rádiové stanici Z100 přiznal k tomu, že Hannah Montana není jeho typ - "i když je cool a milá...", v Paříži pro změnu zazpíval na balkóně... „Rozhodl jsem se vyjít ven a zahrát fanouškům, kteří tu čekali tak dlouho. Usoudil jsem, že si nějakou zábavu zaslouží," uvedl na svém Facebooku.
    • kikinqva

Re: Justin asi neprijede

¨jo a už byl i v Londýně koukejte *9*
      http://www.youtube.com/watch?v=-6bzYu97xLc
  • sweet.anne

Justin

Justin dostal k narozkám Range Rover. :)
    • kikiss11

Re: Justin

WoW!!! Takový fáro.:D
    • sweet.anne

A hlasujte, sice pořád nevím k čemu to je, ale nevadí. :D http://bit.ly/bcTQsd
  • opožděně

opožděně Happy birthday
  • OMG

OMG neřešte kdy ma justin narozky kdyz je mel včera 1.3 jeste to psal na twitteru!!
    • kikiss11

Re: OMG

Já taky nevim proč to (ty co neví, že Justin měl VČERA narozky) řeší??!! *4* Má je 1.3. a tečka.
      • sweet.anne

Re: Re: OMG

Přesně. *3*
        • kicalek

Re: Re: Re: OMG

hele vite proc?? protoze bravo cte ostatni casaky\ a tam pisou toho 14.3 takze jsou upe tupy maji si chodit cist info sem at maj co psat *14*
          • kikiss11

Re: Re: Re: Re: OMG

Jj přesně. Bravo si neumí ani najít pravý informace o tom kdy se Justin narodil! Já sem to viděla jen u Popcornu jinak všude bylo 14.3.Tak jako máš pravdu, že by si to měli hledat tady. *1*
            • sweet.anne

Re: Re: Re: Re: Re: OMG

Ono to bylo totiž tak, že jedna stránka to napsala špatně, takže pak to měli špatně všichni. *1*
  • kikiss11

Never Let You Go!!!

Je to krásný!!!♥♥♥♥♥♥♥
  • sweet.anne

Justin

Panebože. Vždyť sám říká, že má narozky 1. 3., na Twitter včera psal, že má narozky. Jako já už končím tady s tímto vysvětlováním. :D Je to zbytečný...
  • sweet.anne

Justin

Nádherný. ♥♥♥♥♥♥ http://bit.ly/djljCM
  • sweet.anne

Justin

Ještě jednou, happy 16th birthday. ♥ Zítra mu vychází new singl Never Let You Go. ;)
    • stember

ale on má narozky až skoro za dva týdny...=O
      • kikinqva

Re: Re: Justin

nema....ma je 1.3!!!
  • kikinqva

HAPPY BIRTHDAY JUSTIN!!

HAPPY BIRTHDAY JUSTIN!! *14* *14* *14* *14* I LOVE YOU!!!!i když si to nečte tak i tak dneska sme to slavily s holkama jeho narozky byli sme na bowlingu a tam sme si naje pripíjeli *15* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit