Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Narozeniny

Tak hodně štěstí,zdraví,lásky,spokojenos ti do dalších let ti přeju k tvým narozkám..a hlavně hodně úspěchů ve tvém životě a posílám ti mnoho pusinek................I love you Justínku. *14* *14* *14*
  • alficka

16!!

Šestnáctinyyyy!!!!! Dneska vždycky když jsem někam psala datum tak jsem se zaculila a řekla Všechno nejlepší! No dneska prostě totál mi hrabe *1* prostě Přeju Justinovi vše nejlepší!!!! *14* *14*
  • vše néééj !!

jako každaa fanynka co tu píše mu taky přejuu vše nejlepšíí !!! on je uplne uzasnej miluju ho :P
  • zuza-nyje

Happy Birthday

No to čumim...Mě furt Justin přišel jako takový malí pískle, sem si říkala že vypadá spíš tak na 14 a Lup ona je mu najednou 16 :D Tak všecko nejkýýý :)
  • kicalek

Vse nej

Ahojky Justinku tak je ti konecne 16 uz se na tebe moc tesime az nas navstivis tady u nas v Cesky Republice moc ti preju hodne,lasky,uspechu,zdravi,a tak dal proste vse co potrebujes MILUJU TE MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOc uzij si je *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • x.cuttie.princess.x

I LuuF Justin

JuStInKuu__Vsecko nejlepsi_ty muuj Milaskuu__hodne zdravi a stesti_vsechno ti v zivote prejuu__preju ti i abysi koupil svy mamce barak__a at vam to vyjde_tesim se na tebe v Los Angels Hollywood Records__PP=****<3<3<3 *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • sweet.anne

Re: I LuuF Justin

On ale není v LA, ale v Atlantě a nemá smlouvu s Hollywood Records, ale s Island Def Jam. *1* :P
      • x.cuttie.princess.x

Re: Re: I LuuF Justin

Njo..ale to bys kazdej rok musela letet do Ameriky..a vedet ze tam prijede... *3* *3* *3*
  • kikiss11

Vše nej!!=)

*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Všecičko nej!!!!Nemám co dodat=) *14* *14* *14* *14*
  • sweet.anne

Justin

Justine, zlato!!! Přeju ti všechno nejlepší k tvým 16tým narozeninám, hodně štěstí, zdraví, lásky a úspěchu ve všem, co děláš! Už jsi toho dosáhnul hodně a věřím, že ještě hodně dosáhneš! Miluju tě!!!

Justin, honey!!! I wish you happy 16th birthday, lots of happiness, health, love and success with everything you do! You've already reached a lot and I believe you'll reach a lot more! I love you!!! *14* *14*
  • betuska123

betuska123

Vše nej k Tvým narozeninám :-* *14*
  • Muck

Muck,Justine.Vše nejlepší!!!!:) *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit