Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bella.cullen298

Happy birthday xD

HAPPY BIRTHDAY AND SWEET 16 JUSTIN! *14* *14*
  • omg

Proč to píšete jako jemu? on to nebude číct *1* *1* *1* *1* Ale i tak mu přeju vše nej *3*
    • sweet.anne

Re: omg

My víme. *4* Nevadí. xD Já mu zkouším psát i přes Twitter, říká, že si všímá vzkazů, nebo aspoň se pokouší, tak snad... *4*
  • omg

Proč to píšete jako jemu? on to nebude číct *1* *1* *1* *1* Ale i tak mu přeju vše nej *3*
  • Vše nejky Zlatííčko

Juuuu Všechno nejlepší k narozeninkám bloučkuu...:)...at se ti ve vsem daří..:)Tvojee fanynka Terka..:D *14* *14* *14*
  • minney

justin má narozky!!!

všechno nej justine *14* jen pro tebe *14* *14* přeju krásné narozeniny *14* *14* *14*
  • elma

HAPPY BIRTHDAY JUSTIN!!!

HAPPY BIRTHDAY JUSTIN!! LOVE HIM *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • co je pravda???

tady pisou ze ma narozky dnes ale kdyz sem si koupila bravo tak tam je 14 myslim tak jako co je pravda?????????
    • sweet.anne

Re: co je pravda???

Nn, má 1. Sám to řekl.
  • narozeninkyaa

vše nejky JUSTINKU
    SI KRÁSNEJJJJJJJJJ *14* *14* *14* *14*
    • kate45

Re: narozeninkyaa

taky se přidám...všechno nejlepší Justine ....<3 *3* *14* *5*
  • mileycyruska

best justin!!

jis nej tak tvý naroozký si pořádně užij a spoustu darku! *14* *14*
  • sweet.anne

Justin

Sakra, utratila jsem 40 Kč psaním na Očko, aby zahráli Baby a nakonec tam napsal někdo jiný o One Time. *1*
    • alficka

Re: Justin

Jo mě tam zase přečetli vzkaz z Facebooku a hned na to tam pustili toho Justina...já měla takjouvou radost *1*
      • sweet.anne

Re: Re: Justin

Se máš.. Večer se ještě pokusím napsat do Krokodýla. A jak ta moderátorka potom řekla ,,Tak, mladičký Justin Bieber je už za námi...". *1*
        • alficka

Re: Re: Re: Justin

Jo přesně, škoda že se nezmínila právě o tom že dneska slaví *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit