-
Happy birthday xD
HAPPY BIRTHDAY AND SWEET 16 JUSTIN! *14* *14* -
omg
Proč to píšete jako jemu? on to nebude číct *1* *1* *1* *1* Ale i tak mu přeju vše nej *3* -
-
Re: omg
My víme. *4* Nevadí. xD Já mu zkouším psát i přes Twitter, říká, že si všímá vzkazů, nebo aspoň se pokouší, tak snad... *4*
-
-
omg
Proč to píšete jako jemu? on to nebude číct *1* *1* *1* *1* Ale i tak mu přeju vše nej *3* -
Vše nejky Zlatííčko
Juuuu Všechno nejlepší k narozeninkám bloučkuu...:)...at se ti ve vsem daří..:)Tvojee fanynka Terka..:D *14* *14* *14* -
justin má narozky!!!
všechno nej justine *14* jen pro tebe *14* *14* přeju krásné narozeniny *14* *14* *14* -
HAPPY BIRTHDAY JUSTIN!!!
HAPPY BIRTHDAY JUSTIN!! LOVE HIM *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
co je pravda???
tady pisou ze ma narozky dnes ale kdyz sem si koupila bravo tak tam je 14 myslim tak jako co je pravda????????? -
-
Re: co je pravda???
Nn, má 1. Sám to řekl.
-
-
narozeninkyaa
vše nejky JUSTINKU
SI KRÁSNEJJJJJJJJJ *14* *14* *14* *14* -
-
Re: narozeninkyaa
taky se přidám...všechno nejlepší Justine ....<3 *3* *14* *5*
-
-
best justin!!
jis nej tak tvý naroozký si pořádně užij a spoustu darku! *14* *14* -
Justin
Sakra, utratila jsem 40 Kč psaním na Očko, aby zahráli Baby a nakonec tam napsal někdo jiný o One Time. *1* -
-
Re: Justin
Jo mě tam zase přečetli vzkaz z Facebooku a hned na to tam pustili toho Justina...já měla takjouvou radost *1* -
-
Re: Re: Justin
Se máš.. Večer se ještě pokusím napsat do Krokodýla. A jak ta moderátorka potom řekla ,,Tak, mladičký Justin Bieber je už za námi...". *1* -
-
Re: Re: Re: Justin
Jo přesně, škoda že se nezmínila právě o tom že dneska slaví *1*
-
-
-