Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • proč?

ahoj a proč máš notebook z ameriky?
  • dorisek111

twit..

no takze....ehm..ja mam notebook misto pocitace a ja ho mam z ameriky....ja to tu mam vsechno anglicky....juknete se na muj notasek..takhle se jmenuje.....apple macbook....ma bilou barvu....myslim ze ho ma i justin...na twitu je uplne nahore takovy prekladac.je tam na tom napsano-zobrazit original a prelozit..klikni na to prelozit a jestli to tam nemas tak si to stahni na kopretine nebo si to najdi na seznamu....ja to musim mit anglicky protoze mam notas z ameriky....jinak se to da udelat zlozite....a to je na dlouho..jo a jeste k tobe sweet anne.me justin odepsal.ale na spacu... *4*
    • alexej.terez.cerepanov

Re: twit..

Ježiš marja *1* prej odepsal..už i tady stim začínejte *1* nechtěli by ste si podat ruce s lidma na diskuzi Miley? *1* Trapáci!
      • sweet.anne

Re: Re: twit..

No dovol! :D Jestli to bylo i na mě, tak já jsem to myslela ironicky. :D
        • kikinqva

Re: Re: Re: twit..

jj přesně kdo by ji na to skočil že ji odepsalll
        • alexej.terez.cerepanov

Re: Re: Re: twit..

Ne to nebylo nic proti tobě *1* *3* jenom nechápu co stim ted všichni maji.
          • sweet.anne

Re: Re: Re: Re: twit..

Že. Hlavně teď na té diskuzi Miley je to děsný. :D Já se teď snažím, aby si mě všiml na Twittru, ale nechcu ho spamovat. :D Snad někdy..
    • Re: twit..

Docela ráda bych věděla co ti napsal....????
    • kikinqva

tobe odepsal Justin jo??aco??
    • sweet.anne

Jo? A co ti teda "odepsal"?
  • alexej.terez.cerepanov

.

Tu chtěl bejt zase někdo vtipnej!
    Správci si to tu očividně vůbec nehlídaji!
  • kicalek

ja ci taký

hja ci taky na Twit.. neco!!! me to nejde je to anglicky a vubec se v tom ne vyznam
  • dorisek111

.....

jo ja to vim .....ale ja jsem ted na my space....
    • sweet.anne

Re: .....

Tak proč říkáš že odepsal tobě?
  • dorisek111

ctete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tak holky poslouchejte!!!!ja jsem si ted najela na ten twit a normalne tam ten justin psal jezisi ja jsem s toho uplne vedle.......a to vam NELZU.....JA JSEM VAM TO TU OKOPCILA!!CTETE POZORNE!!! "Eenie Meenie" je další obhlédnout co je na mém novém albu. BABY, Never Let You Go ... teď Eenie Meenie. MY WORLD 2,0 do 19 dní!! TOHLE PSAL JUSTIN!!!!! *14* *14* *14* *8*
    • Re: ctete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to ti jako odpověděl anglicky ?? nebo česky ?? protože umí jen anglicky a kdyby ti to napsal česky tak to není on.. by ti nerozuměl..
    • sweet.anne

Re: ctete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

On tam píše tak 5x denně. :D Odepisuje některým lidem, následuje je na Twittru, ... . Jestli jsi byla vedle tady z tohoto, teď jsi asi musela omdlít. :D
      • dorisek111

Re: Re: ctete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tak asi nevis jaky je to pocit kdyz ti odepise nekdo jako je justin!!!ze?!?!?
        • sweet.anne

Re: Re: Re: ctete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jenomže on ti neodepsal, zlato.
          • dorisek111

Re: Re: Re: Re: ctete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jak to ty muzes vedet?!?!
            • sweet.anne

Re: Re: Re: Re: Re: ctete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vidí to každý, chápeš?
            • sweet.anne

On to tweetne a to se objeví všem, kteří ho následují, chápeš? Prvně si prosímtě někde přečti, co to ten Twitter je...
            • dorisek111

no ale vis..ja jsem se prihlasila i na my space...a tam je taky!!!a muze nebo ja muzu mu napsat na email...chapes??
    • sweet.anne

Re: ctete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A...? :D
  • lenushka14

Jasmine

http://www.youtube.com/watch?v=a2mQ -DUuzLY&feature=related

Pozrite sa to je to dievca Jasmin z jeho videoklipu Baby :D hm...nepaci sa mi ako to prespievala *9* *9*
  • sweet.anne

Justin

TAK TOHLE JE JEDNA Z NEJLEPŠÍCH PÍSNIČEK NA SVĚTĚ. JUSTIN BIEBER AND SEAN KINGSTON - EENIE MEENIE. http://bit.ly/9yvWZ9
  • syndynka

nn

CHcete zase vědět nejnovější novinky o svích oblíbených staar tak jukněte na www.hollywoood-star.blog.cz
  • dorisek111

njn

ale ja jsem se na twettru prihlASILA TEPRVE TED PRED PUL HODKOU..JA SE TAM VUBEC NEVIZNAM!!!je tam take nekde chat???nebo diskuse??
    • sweet.anne

Re: njn

Follow me - @xAnnieBieberx. Žádnej chat ani diskuze tam není. Prostě tam píšeš jenom tweety..
    • alficka

Re: njn

No já se ti nedivím. Já to sice ještě ani nezkoušela (radši) Ale stačilo mni jen najet na hlavní stránku tweeteru a už jsem šla radši pryč *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit