Přejít na výpis diskuzí

Kamil Střihavka

OSOBNOST 31.12.2006 
46 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • martina20

svátek

Ahoj Kamile, vše nej nej nej k dnešnímu svátku :) *3*
  • pojedu na jeho koncert a už se nemůžu dočkat!! *5*
    moc se těším, budu ve 4.té řadě!
  • i love you
  • pane střihavko všechno nejlepší k vašim kulatinám
  • ...sem asi dlouho nikdo nepsal... ale Váš hlas Kamile, je pořád krásný,obdivuhodný a tak přeji hodně, hodně zdraví a pěknou dnešní oslavu k narozkám! těším se podruhé na nejhezčí muzikál s Vaší hlavní rolí, která je nezapomenutelný zážitek a další koncert Leaders!super sestava kapely! Doufám, že se nebude měnit bubeník,když se má ženit!Iv.Dv.
  • Strávila jsem několik let s Jesus Christ Superstar ve Spirále. Bylo to magické představení a Vy jste na tom měl lví podíl. Věřím, že totéž představení v Karlínském divadle je stejně dobré,i když jsem ho neviděla. Přeji Vám další úspěchy.
  • Kwášné narozeniny pane Střihavka! :D Vaše fanynka Bubla
  • kirushka97
    Všechno nejlepší! :)))))))))
  • Kamaf tut moure.Miwuju tě
  • Ahojda Kamile. Tak ty k nám do Chocně s BSP dorazíž už za týden. Ani nevíš, jak moc jsem se na váš těšila, že si váš končeně poslechnu. Jsem tvá velká faninka. Dodnes jsem unešená z Johanky z Arku kdes byl užasný. Byla jsem úplně vedle z toho když jsi zpíval na balkoně. Píšu protože jsem moc smutná z toho, že si tě neposlechnu u nás v Chocni, protože odjíždíme do Chorvatska na dovču. Jen ti chci popřát, aby jsi pořád tak skvěle zpíval aby ti vše vycházelo jak si přeješ a aby jsi měl hodně fanynek. A tak až budeš u nás zpívat v Chocni, tak si zpomeň na to, že v tom městě máš strašně velkou fanynku, kterou moc mrzí, že tě zas neuvidí naživo. Mějse krásně. Zdraví tě tvá fanynka Jana Netolická

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit