-
Pozn. A vkladáte videá (napr. 14.7.), ktoré boli predtým zmazané inému (3 ks).
38 min. -
Nakoľko príspevky z našej strany sú p.Adamom al. Peclinovským zmazávané, dokonca aj blahoželanie k narodeninám, musíme ich uverejňovať tu, aby sa poznala objektívna pravda.
Pre „výkvet“ tejto stránky (p.Tolomeovú, Hm,Vaculíkovú, Šindelářovú)
Definice hlouposti: „Vědět pravdu, vidět pravdu, ale stále věřit lžím.
Každý člověk dělá chyby, ale jen hlupák u nich zůstává.“
My, Slováci, sme mali oveľa menej možností urobiť niečo pre p. Gotta v živote ako Česi. Napriek tomu, okrem ojedinelých vecí, nič nerobíte - len zlo. Roky tu realizujete len svoje záujmy na úkor a škody p. Gotta, pritom vyjadrujete opakovane ultimatívne požiadavky a nároky. Milovať znamená dávať a nič za to nežiadať. A sme to MY, čo máme byť za čo SÚSTAVNE vďační. To skutočne nedožičíte pokoj p. Gottovi ani v tomto veku?! Ničíte zdravie, cudzie životy (závidíte usporiadaný rodinný život, lebo Vy ste aj 3–krát rozvedené), stále niekomu nadávate, osočujete, neustále sa má niekto hanbiť, klame, je zlým človekom... Je veľmi smutné, ak si nevie niekto poradiť so svojím životom a je viazaný na túto stránku. Čo keby ste teraz, v tejto „uhorkovej“ sezóne, na oplátku vložili rovnaké množstvá videí p. Gotta na FB-ky p. Šimka, Duchoňa a stovky iných umelcov a tam za ne hlasovali!!! Alebo iniciovali pre p. Gotta návrh na slovenské štátne vyznamenanie. Nudiť sa naozaj nemusíte. -
Karel Gott je už legenda české hudební scény
-
Dobrý večer pane Gott,
především vám s manželkou přejeme krásné narozeniny a ještě dlouhá léta tvůrčího života. Rád bych Vám napsal e-mail, ale adresu jsem nikde nesehnal. Proto se snažím tímto způsobem Vám poradit. Dočetl jsem se, že máte arytmii. Doporučuji Vám tinkturu z pupenů hlohu. Sám jsem arytmii měl a tato tinktura mi ji vyléčila.
Ještě jednou vše nej k narozeninám -
Takže...nikomu neberu, že ho má rád jako zpěváka, ale rozhodně si nemyslím, že má vztah s Ivankou, takový jako v Tv. Můj názor...
-
Dobrý den, přeji Vám krásné narozeniny, protože vy si je opravdu zasloužíte!
Jste opravdu legenda! ♥
Jsem vaše obrovská fanynka!
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Veľmi váham, či mám ešte na niečo upozorniť, ale urobím to, aby som si to niekedy nemusela vyčítať.
Už som raz chcela napísať ako reakciu na článok v časopise (príspevok bol odstránený), že je tu niečo veľmi smutné. A teraz to musím konštatovať znova v podobnom zmysle: Je možné, že by taký obľúbený umelec bol v skutočnosti v určitom smere osamelý - nemal by priateľa, ktorý by mu povedal pravdu, čo sa tu deje? Aby si zamestnanci zo zamestnávateľa robili doslova „prču“ (neviem síce, čo to je)? Aby si napr. po tom najhoršom napísanom obidvaja „vycapili“ (A. P. ma napadlo pozrieť len nedávno) na svoje FB ako priateľov – vyzývavo pekne spolu naraz pohromade, nie náhodou – ich autorov? Dôvera v dobrotu druhých je závažným svedectvom o vlastnej dobrote. (Michel de Montaigne). To je síce dobrá vlastnosť p.Gotta, ale nemôže byť bezhraničná. Aby mi bolo uverené, pomôžem si citátmi. Pán Gott v návale starostí pozabudol na vekmi overenú múdrosť: Dôveruj, ale preveruj. (Nezistené príslovia) Bez dôvery niet priateľstva. (EPIKUROS zo Samu) Človek, ktorému nemožno dôverovať, nie je veru na nič. (KONFUCIUS) Dôvera dáva zradcovi možnosť škodiť. (SENECA ml.) Naša dôvera upevňuje nepoctivosť druhého. (MONTAIGNE Michel Euquem) Nedokážete si vzájomne úplne dôverovať? Tak sa radšej rozlúčte.(SENECA) Oveľa lepšie je byť bez partnera ako byť klamaný, podvádzaný a nerešpektovaný. Iba ten si zaslúži dôveru, kto nechce nič pre seba. (Josef Pieper) Človek, na ktorého nadávajú hlupáci, je hodný dôvery. (SARTRE Jean-Paul) Jediné, čo nevzbudzuje závisť, je posledné miesto. (sv. TERÉZIA z Lisieux) Láska a dôvera prichádzajú spolu v jednom balíku, nemôžeš ich od seba oddeliť. Ak sa o to pokúsiš, všetko sa rozpadne. Ak sa dopustí chyby pastier, musí byť od ostatných pastierov oddelený, beda však, keby ovce prestali pastierom dôverovať. (ECO Umberto) Bez dôvery v generála nemožno vyhrať žiadnu bitku, bez ohľadu na množstvo vojakov a na množstvo zbraní. (CLAVELL James) Dôvera malých povznáša charakterného človeka. (Charles de Gaulle).
Situácia sa vyhrotila už do úplne slepej uličky. -
Vážený pán Gott! So zlom sa veľmi ťažko bojuje a my už rezignujeme. Len
o niečo Vás prosíme. Nezraňujte nechtiac ľudí. My by sme sa na hodnotenie
príspevkov nikdy nedali. Je nám ľúto tých ľudí, v ktorých príspevkoch je veľmi veľa citu a sú "u Vás" na posledných miestach. A tu je ešte navyše špecifická situácia, kedy bolo pre úplné nezmysly a výmysly napísaného na veľa miestach veľa zlého. Preto každý, kto má "u Vás" svoj príspevok za príspevkom takéhoto človeka, sa samozrejme cíti veľmi dotknutý.
A nerobte zlú zdravotnícku osvetu!
S prianím veľa zdravia a všetkého dobrého kolektív Slovákov. -
-
(malo byť zdravotnú), neviem, ako sa to opravuje.
-
-
K tomuto by som napísal niečo súkromne. Ale nemáme tú možnosť, tak to musím napísať tu. Po skúsenostiach napr. s radami, aby p. Gottová nešla moderovať v dvojici, že je lepšia, keď moderuje sama a teraz tieto rady boli potvrdené názorom lektorky, by sa ten nejaký podnet od iných skutočne niekedy mohol prijať. Veď chceme p.Gottovi len dobre, a len preto nie sme voči veciam ľahostajní. Prijíma sa len to, čo sa prevezme bez povedania, napr. upozorňovanie na TV programy. Za akúkoľvek dobre mienenú napísanú radu bol vždy v konečnom dôsledku potrestaný a veľmi poškodený p. Gott, ako aj dnes. Šéfom, kontrolórom OFB stránky je p.Gott. Je na zamyslenie, či je skutočne vhodné, aby bol na jeho vlastnej stránke vlastnými zamestnancami oslovovaný „Mistr“, i keď ním vo svojom odbore skutočne je.
-
-
Na zamyslenie pre p. Gotta je tu viacero vecí NAOZAJ podstatných, napr. aj to, kto to boli tí kamaráti, ktorí štvali bulvár proti jeho žene. Prečo sa z jeho stránky zrazu musela stať škola, kde sú príspevky fanúšikov NIEKÝM nezmyselne, vykonštruovane (k tomu stačí len pár príspevkov napr. vymazať a situácia vyzerá úplne inak) a len na škodu hodnotené. 29. 6. som chcela pochváliť p. Gotta, aký je dobrý človek. Bolo to samozrejme zmazané a k tomu plno jeho tvorby. Tak som nakoniec aj rada, lebo toto predstieranie výmeny personálu (ktorý presne ako prv ponocuje a robí presne tie isté veci),je vrcholne trápne.
-
-
Zanechaný stav 29. 6. 2015:
79,72 %, 81,16, 95,36, 95,52.