Přejít na výpis diskuzí

Karel Gott

OSOBNOST 4.3.2011 
992 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zanechaný stav 29. 6. 2015:

79,72 %, 81,16, 95,36, 95,52.
  • Jsem fanynkou pana Karla Gotta a nic mi na nicem nevadi
  • Luky1987
    Ale mel by jít Karel Gott do duchodu, zpiva i tak už jenom na playback
  • Karel je kanec ! *14*
  • Dobrý den.

před chvílí jsem Vám odeslala email na info@karelgott.tv, kdyby jste tam dlouho nešli, tak aby to tam nevyselo!

Aby bylo hezky!*

TO_MÁŠ HOLÝ!* *14*
  • Pán Gott, vieme to s naprostou istotou, že tento človek má prístup ku všetkým rodinným FB.
  • Ešte som sa nikdy nestretla na FB s väčšou podlosťou, aká sa vyskytuje na Oficiálnom FB KG a verím, že sa ani na celom svete NIKDY nevyskytla a nevyskytne. Ako je možné, že tento vyložený blábol, o ktorom majitelia stránky musia vedieť, že je to nemožné a nepravda, je označený za najlepší príspevok?! Podobne tá istá osoba poukazovala na to, že nebolo upozornené na vysielanie filmu Škoda lásky a dôkaz o tom (Jan Solovy), že bolo, bol zmazaný. A to všetko sa deje v prospech osoby, ktoré nazvala pani maželku p.Gotta kravou.
    Prečo to p. Gott nerieši? Podľa všetkého má táto osoba prístup ku všetkým FB rodiny p. Gotta.
    Hedviga Hm Pani Lacková , vy teraz spravujete tieto stránky ? Takže teraz momentálne dnes sa voláte Lacková , zajtra Solový , pozajtra Rybová ? Prečo sa už na tejto stránke nedá písať do správ ? Toto je obyčajná sabotáž a záškodníctvo, čo sa tu deje ! Mne osobne je to veľmi ľúto ! Dokonca sa kradnú a rušia aj iné stránky pre fanúšikov K. Gotta !!!! Ako sa vôbec tak zlý ľudia mohli dostať k spravovaniu týchto stránok ? S pozdravom ,, Ani deň bez Gotta ,, zdravím všetkých ozajstných a verných fanúšikov nášho majstra GOTTA !
    Páči sa mi to • Odpovedať • 9 • 29 máj o 16:
  • Pane Karle, prosím, zbavte se té zlé ženy po Vašem boku. Rozveďte se, utečte na míle pryč od ní, nevěnujte jí majetek. Pane Karle, prosím Vás. Jinak po skvělém životě skončíte jako zničený muž.
  • Anna Lacková VŠIMLI STE SI TO ČASOVE ÚPLNE DOMIEŠANÉ PORADIE PRÍSPEVKOV A ZBAVENIE ICH TAK ZMYSLU, ABY NAKONIEC BOLI VŽDY NA OČIACH tie zlé príspevky na p. Gottovú? Presne taká situácia domiešania poradia je aj na fanúšikovskej stránke p.Grmelu, kde bola znemožnená prevádzka, aby sa tam nemohli prehrávať videá p. Gotta. Len úplný hlupák by si z toho nevedel vyvodiť správny záver. Hedviga Hm, ani kačka! neboli nikým blokované a zrazu sa sťažovali, že nemôžu pozerať veci! Tým ZLODUCHOM „hackerom“ je JUDr. Ján Adam. Dúfam, že odteraz sa o príspevky budú starať tradičné PRISLUHOVAČKY ZLA:
    Monika Tolomeová
    Hedviga Hm
    Maggie Camfourková
    Eva Šindelářová Krejčová
    Natalja Poljakova
    Jaroslava Pluháčková.

Len jedno p. Adamovi nedoprajem - invalidný dôchodok. Nezaslúži si ho preto, lebo ochorel zo svojej zloby. Nezaslúži si ani nájsť v živote žiadnu inú prácu
    Páči sa mi to · Odpovedať · 1 min.
  • Naše príspevky zámerným znehodnocovaním JUDr. Adama strácajú hodnotu a zmysel.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit