-
Jsem zde a doufám, že se mi komentář podaří na této stránce dokončit.
Rádia z REGIONŮ-ČESKÝ ROZHLAS již každý den až do 14.7.2019 od 7.40 hod. též vysílají pořad s panem Karlem Gottem. Zřejmě budou mít zájem i soukromá rádia, televizní pořady, kam bude pan Karel Gott zván, oslavován a obdrží nespočet blahopřání a dárků.
7.1.2019 bylo inzerováno, že SKLÁRNA V LITOMĚŘICÍCH by měla zájem vyrobit pro pana Karla Gotta RUKU Z KŘIŠŤÁLU, byla by to ohromná pocta k narozeninám pana Karla Gotta, protože by se vyrobili dvě kříšťálové ruce a jedna by byla vystavena v MUZEU " KŘIŠŤÁLOVÝ DOTEK" v Litoměřicích, v dobré společnosti: pana V.Havla, J.Jágra, E.Morricconeho a dalších osobností.
A ještě by měla být uvedena písnička od pana Michala Davida, dle jeho slov by to mělo být veliké překvapení pro pana Karla Gotta k jeho narozeninám.
30.10.2018 byl pan Karel Gott vyhlášen nejlepším ZPĚVÁKEM 20.STOLETÍ a to již něco znamená pro našeho 42-násobného ČESKO A SLOVENSKÉHO SLAVÍKA.
Dárky, které nám i své dcerce nadělil pan Karel Gott jsou velmi milé. Dvě dárková balení s jeho nejlepšími písněmi-KAREL GOTT 80, s 80 písněmi a druhý dárek-KAREL GOTT SINGLY na 15 CD s 300 písněmi. Na obou dárkových baleních nechybí nádherný duet se svojí dcerou CHARLOTTE ELLOU GOTTOVOU, která tuto písničku SRDCE NEHASNOU,dostala od svého tatínka, pana Karla Gotta a maminky Ivany Gottové ke svým 13.narozeninám.
I přesto, že pan Karel Gott na podzim roku 2015 onemocněl, celé ty čtyři roky/bez několika měsíců/ byl a je stále velmi aktivní, pracovitý, točil filmy, nazpíval několik nových písní, vystupuje stále na koncertních pódiích, má i dokonalý přehled o politické situaci u nás i ve světě. Ničeho se nevzdává, s nemocí pokud je, tak se ihned popere, má tuhý kořínek, jak zní v písni SRDCE NEHASNOU.
A mně už zbývá Vám, milý pane Karle Gotte popřát, zvládněte ten den, bude to Váš den, bude krásný, plný emocí, možná se Vám bude chtít štěstím i plakat, my Vaši příznivci Vám rozumíme, a přejeme si /nebo já si to přeji /. Nekončete koncertem " BENÁTSKÁ NOC ", prosím. Stále je nás ohromné množství, které si Vás žádá ! Hodně skálopevné zdraví Vám přeje Vlasta Froňková💖
-
Vážený a milý oslavenče pane Karle Gotte. Přesně za 12 dní bude Vaše oslava kulatých narozenin v plném proudu. Nevím, zda některé Vaše aktivity bude možné sledovat najednou, zda budou alespoň v některých médiích přenášeny živě, to se vše ukáže až 14.7.2019. Tak abych to srovnala popořádku o čem vím, co bylo inzerováno.
14.7.2019 bude na rádiu ČRO2 v 7.04 hod.vysílán pořad POCTA MILOŠE SKALKY-KARLU GOTTOVI.
14.7.2019 bude v prodejně SUPRAPHONU v 9 hod. prodej EUROBANKOVEK S PORTRÉTEM KARLA GOTTA a bude možné do pamětní knihy SUPRAPHONU napsat přání k narozeninám pana Karla Gotta.
14.7.2019 bude opět na rádiu ČRO2 v 10.04 hod. vysílán pořad KAREL GOTT-ZPÁTKY SI DÁM TENHLE FILM a Karel Gott bude vybírat své nejoblíbenější písně. Pořad připravil pan Miloš Skalka.
14.7.2019 bude na rádiu ČRO2 v 16.04 hod. vysílán pořad 80 NEJ KARLA GOTTA v ČESKÉ DVANÁCTCE, VÍTĚZNÉ PÍSNĚ VAŠEHO HLASOVÁNÍ. Pořad uvádí pan Martin Hrdinka.
V tento den by měla také zaznít v nové verzi písnička Karla Svobody-JDI ZA ŠTĚSTÍM, kterou pan Karel Gott natočil se SYMFONICKÝM ORCHESTREM ČRO2.
PROTOŽE JIŽ JSEM VYČERPALA POČET ODSTAVCŮ, KTERÉ SMÍM VYUŽÍT, KONČÍM A BUDU POKRAČOVAT DALŠÍM Vlasta Froňková ❤️
-
VÁŽENÝ OSLAVENČE, PANE KARLE GOTTE, za několik dní bude 14.července 2019, tento den bude pouze a jen VÁŠ. Každý se bude s Vámi veselit, přát Vám hodně zdraví, štěstí a pracovních úspěchů, každý Vám bude chtít podat ruku, někdo bude mít potřebu i možnost Vás políbit.
Ano to se stane, jen nedokáži pochopit, proč právě před takto pro Vás významný den, se v médiích objevují po delší dobu nepříliš lichotivé příspěvky, proč Vám někdo záměrně škodí a ubližuje. Nevěřím tomu, že bez Vašeho vědomí, by si to novináři a ostatní pisatelé směli dovolit. Je to možná o Vás a bez Vás. Kazí to nastávající sváteční atmosféru, která Vás čeká a nikdy se již nebude opakovat, bude to VELKOLEPÁ, CELOSTÁTNÍ OSLAVA a určitě každého příjemně zasáhne, i když jí mnoho z nás bude pozorovat z povzdálí.
Je to jako SVATÝ TÝDEN před maturitou, u Vás je to SVATÝ MĚSÍC - dohromady je to 34 dní, kdyby měl nastat klid a mír a média by měla mít možnost, právo i povinnost psát jen příjemné informace.
To si zasloužíte pane Karle Gotte-náš ZLATÝ SLAVÍKU.
Pokud jsem si dovolila Vás tímto způsobem oslovit a je to více, než zdrávo, tak se upřímně omlouvám. Zdraví Vás Vlasta Froňková.
-
Milý a velmi Vážený pane Karle Gotte, před několika minutami skončil zábavný pořad " MEZINÁRODNÍ FILMOVÝ FESTIVAL 2019, pro děti a mládež", 59 ročník ve Zlíně. Toto slavnostní předávání cen vysílala TV-ČT-art, protože asi před 10 dny byla tato akce avizována na internetu a Vaší přítomnost si málokdo nechal ujít. Všechny oceněné umělce uváděl pan Jan Čenský. Když se blížil pořad do finále, zazněly ukázky z pohádek a filmů a Vy jste nádherně zpíval. Bylo to krásné vzpomínání, následoval bouřlivý potlesk diváků a předání té nejvzácnějšího a nejzaslouženějšího ocenění pro Vás pane Karle Gotte, " ZLATÝ STŘEVÍČEK ", krásná soška.
Vystoupil jste jako pravý muž, který ví co chce, nikdy se nevzdává a slíbil jste, že dokud Vás budeme žádat, zůstanete věrný pódiu, svým věrným posluchačům a příznivcům.
Já Vás vidím jako skvělého člověka a umělce, opět jste dokázal a přesvědčil nás i sebe, že STOJÍ ZA TO JÍTI SI ZA SVÝMI SNY, NIKDY TO NEVZDAT, PROTOŽE VY NA TO STÁLE MÁTE.
Blahopřeji Vám, jste náš ČESKOSLOVENSKÝ KLENOT pane Karle Gotte.
Hodně zdraví, pohody a velikou dávku humoru, která Vám nikdy nechyběla.
Vlasta Froňkovå.
-
Vážený pane Karle Gotte, nechtěla jsem se k písničce "SRDCE NEHASNOU" hluboce vyjadřovat, ale když vidím, jaký obdiv získává, prostě neodolám. Pravdou je, že každý máme svůj názor, je v tom i náklonnost, úcta a hlavně Vaše ohromná dovednost dát každé jednotlivé písni to, co si zaslouží, šarm, eleganci, něhu a hlavně své srdce. Vy pane Karle Gotte nezpíváte stále stejně, ale texty a hudba Vás oslovují a dokážete si s každým slovem i tónem pohrát. Každý to nedokáže. Vy tyto zkušenosti předáváte své dceři Charlottce, aby z ní byla zpěvačka dokonalá.
Byl to komfortní počin, úctyhodný, odvážný a nikdo, kdo se účastnil na vzniku této písně-duetu "SRDCE NEHASNOU" s Vaší dcerou, nemohl tušit jaká bude odezva, jak bude přijata. Každý z nás duet chtěl slyšet, shlédnout video, udělat si svůj vlastní názor, dát paleček a napsat komentář.
Určitě bude mít shlédnutí více jak milion a to o něčem vypovídá.
Text je velmi hluboký, citem opředený. Vy mu pane Karle Gotte rozhodně rozumíte, a i když Vás dcerka Charlottka miluje, tak spoustě slov neporozumí, protože je ještě mlaďounká. Až život jí dá ten správný směr, ale to je pochopitelné.
Charlottka to bude mít v životě nelehké, bude hledat partnera pro život, který jí Vás bude připomínat. Protože Vy jste pane Karle Gotte otec velmi laskavý, vzorný, trpělivý a chcete své dcerky připravit do života, aby ho prožili co nejkrásněji, protože ponesou jméno GOTTOVÁ a to bude stále v uměleckém světě něco znamenat.
Věřím Vám pane Karle Gotte, že zůstanete stále s námi, máte před sebou ještě mnoho aktivit, snů a přání.
To, že je v textu malinko smutku, ještě neznamená, že se loučíte, já bych řekla, že Vás ta píseň-duet "SRDCE NEHASNOU" velmi oslovila a překvapilo Vás, čeho jsou dnešní mladí textaři a hudební skladatelé schopni, oni dokáží být také romantiky se srdcem na dlani.
Těším se až tato písnička-duet "SRDCE NEHASNOU", bude nasazená do hitparády"ČESKÁ DVANÁCTKA",na rádiu ČRO2, bude soutěžit a vyhraje. Bylo by to pro Charlottku první ocenění, moc jí to přeji. Přeji Vám oběma, pane Karle Gotte a slečno Charlotte Gottová hodně úspěchů, štěstí a zdraví. Vlasta Froňková.
-
Vážený pane Karle Gotte, jsou VELIKONOČNÍ SVÁTKY, čas, který Vám dává se těšit z pohody u rodinného krbu, s rodinou, se svými blízkými, s přáteli. Vy si zasloužíte odpočinek, nechávat se opečovávat a hlavně nabírat síly do dalších Vašich pěveckých aktivit, protože já nevěřím, že VY - KAREL GOTT, by opustil prkna, co znamenají svět, své fanoušky, své spolupracovníky a příznivce. Máte před sebou ještě mnoho krásných koncertů a i když se neustále o Vás píše, jak jste na tom zdravotně špatně, ani tomuto nevěřím. Víte pane Karle Gotte, jedině divák a posluchač ví své, neustále je z Vás cítit neskonalá energie, važte si jí a rozdávejte jí nám všem, prosím.
Více jak měsíc odpočíváte, což, to je správné, ale hudební scéna je bez Vás tak prázdná a i když hudba z rádií zní, chybíte a nikdo Vás nenahradí.
Ještě že rádio ČRO2, každý všední den vysílá jednu z Vašich písní jako předzvěst blížících se Vašich kulatých narozenin. Dnes je to právě měsíc, kdy se tato aktivita ČRO2 spustila a věřte je to krásné. Děkuji rozhlasu ČRO2.
Příští týden by měl mít premiéru Váš duet s dcerkou Charlottkou " SRDCE NEHASNOU", já se moc těším a věřím, že bude nádherná.
KRÁSNÉ, POHODOVÉ,S POHLAZENÍM BOHATOU POMLÁZKOU,VELIKONOČNÍ SVÁTKY Vám pane Karle Gotte i rodině přeje Vlasta Froňkovå.
-
Vážený pane Karle Gotte, dnes je poslední den roku 2018 a já jsem Vám přišla jako pokaždé napsat svůj komentář.
Jsem zde na těchto mně velmi sympatických stránkách internetu, abych jako laik zhodnotila /samozřejmě s omluvou, že si to dovoluji, ale jak jinak, než veřejně o Vás napsat pane Karle Gotte /. A protože je zájem o Vás neustálý, kam jen oko dohlédne, určitě Vás mohou tyto komentáře potěšit, neboť jsou upřímným a výmluvným VZKAZEM pro Vás . Nikdy nebude existovat dostatek slov, řádků na čistém papíře, aby se vše z pozice fanouška vměstnalo do linek, to co by Vám každý z nás chtěl sdělit.
Rok 2018 byl pro Vás pane Karle Gotte náročný, ale na druhou stranu velmi plodný a nádherný. Vystupoval jste na mnoha koncertech, získával jste ocenění, to nejcennější bylo zřejmě ke 100.VÝROČÍ VZNIKU ČESKOSLOVENSKÉ REPUBLIKY, kdy jste se stal "HVĚZDOU I ZPĚVÁKEM STOLETÍ". Bylo na Vás vidět, že Vás nic a nikdo nemůže zastavit, natož odradit od Vašï lásky " ZPÍVÁNÍ". V polovině roku 2018 jste společně se svými kolegy vydal nádherné " CD" TA PRAVÁ, I S PŮVABNÝM VIDEOKLIPEM ". Byl to velmi silný zážitek a kromě miliónů shlédnutí na YouTube, nespočet prodaných hudebních nosičů, tak tato písnička" TA PRAVÁ ", zářila i hitparádách IFPI a v ČESKÉ DVANÁCTCE, kterou také vyhrála.
Další a další koncerty, které jste s noblesou a svým uměním absolvoval, byl koncert v HUDEBNÍM DIVADLE KARLÍN k nedožitým 80. geniálního skladatele pana Karla Svobody. Včera 30.12.2018 TV PRIMA uvedla v premiéře tento koncert. A protože píši tento komentář Vám pane Karle Gotte, musím konstatovat, že svými 4. písněmi jste uvedl nejen publikum v divadle Karlín, ale i mnohé televizní diváky do nádherného světa, kdy opět písně ve Vašem podání zní pane Karle Gotte jako ZVONY. BYLO TO ÚŽASNÉ !
Do roku 2019 Vám milý pane Karle Gotte přeji nejvíce zdraví, ať je jen a jen o zpívání, a zopakuji to co v roce 2018 bylo pro Vás rozhodujïcí : PROSÍM DĚLEJTE NÁM VŠEM RADOST, ZPÍVEJTE, AŤ SI MY VAŠI PŘÍZNIVCI MŮŽEME TAKÉ ZAZPÍVAT, ŽE JEDINĚ S VÁMI MŮŽE PŘIJÍT MÁJ. To Vám přeje Vlasta Froňková.
-
Vážený pane Karle Gotte, dnes začíná 4.ADVENTNÍ NEDĚLE - ZLATÁ, tzv. ANDĚLSKÁ a je to SVÍČKA LÁSKY, která se zapaluje dnešní den.
Počkala jsem právě na Zlatou neděli se svým přáním a dala důraz, nato, že patří své k svému. Vy jste náš ZLATÝ SLAVÍK, náš nejlepší zpěvák všech dob, nejskvělejší umělec s jasným a cituplným myšlením, skvělým vystupováním, vyrovnaný a vždy připravený dát do Vašich uměleckých aktivit vše, co jste si přinesl na svět, co je ve Vás ukryto a čím nás, své příznivce ještě překvapíte. Jste nádherný muž s duší ANDĚLA.
Vy jste pane Karle Gotte poslem jednak dobrých zpráv a neodmyslitelnou studnicí VÁNOČNÍHO ČASU A SVÝMI PÍSNIČKAMI POKAŽDÉ rozzáříte oči a zahřejete srdíčka těch, kdo Vám rozumí, kdo Vás mají v úctě a rádi Vám naslouchají.
Pane Karle Gotte, užijte si VÁNOČNÍ ČAS v kruhu své rodiny, v klidu, v pohodě ve štěstí a v lásce.
Jsou to nejkrásnější svátky v roce, tak ať jsou pro Vás silným zážitkem, a ať jsou pro Vás "Rájem na zemi".
Pane Karle Gotte, ať pro nás Vaše písničky zní napořád, protože jedině Vaše srdíčko to dokáže !
Vlasta Froňková.
-
Jsem zde abych Vám pane KARLE GOTTE popřála k Vašemu svátku.
Jste nositelem krásného jména, už proto, že mnoho osobností v našich dějinách bylo svými rodiči nebo za jiných okolností, tímto jménem obdařeno.
Vaše zásluhy o zkvalitnění kulturního dění za více jak 50.let v hudební brandži, mají tak vysokou hodnotu, že jen málokdo Vás dostihne. Dnes sklízíte úspěchy, jste stále žádaný umělec, a jste nejlepší muž, jak se říká " PANA KARLA GOTTA " nebude nikdy dost !
Pane Karle Gotte víte, když jsem slyšela, jak jste nádherně zazpíval 28.10.2018, v den STÁTNÍHO SVÁTKU na VYŠEHRADĚ přes rádio IMPULS - ČESKOSLOVENSKOU STÁTNÍ HYMNU, vehnalo mi to do očí slzy, to dokážete jedině Vy pane Karle Gotte. Já Vám za to moc děkuji.
Vy dáváte radost a přízeň nám a my se snažíme Vás alespoň tímto způsobem oslovit.
Hodně štěstí, hodně pevné zdraví a jen samé úspěchy ve Vaší práci, Vám přeje pane Karle Gotte, Vlasta Froňková.
-
Vážený a milý pane Karle Gotte, jsem zde opět, a to proto, že jste před pár minutami byl oceněný panem GENERÁLNÍM ŘEDITELEM ČRO2 v přímém přenosu ze Staroměstského náměstí v Praze, za ZLATÝ HIT STOLETÍ, nebyl jste sice v té desítce oceněných, ale byla to zvláštní cena, která Vám stoprocentně patří. VY JSTE PANE KARLE GOTTE " ZLATÝM ZPĚVÁKEM STOLETÍ " A NEJEN S JEDNÍM HITEM.
MOC VÁM BLAHOPŘEJI A JAK POKAŽDÉ PÍŠI : Hodně pevné zdraví, ať Vás nikdy neopustí můza, jménem ZPĚV, a ZŮSTAŇTE SE SVÝMI PŘÍZNIVCI, TI VÁS NIKDY NEZKLAMOU.
Vlasta Froňková !