-
Náš Kája
A stejně je to milaček českého národa. Jsme na něho právem HRDÍ!!! *14* *3* -
G
Internet umožňuje komukoliv kdo umí psát pomocí výběru znaků na klávesnici,aby vyjádřil svůj "názor".
Člověk má podvědomě uloženo že co je psáno to je dáno,a tak máme tendenci brát každý příspěvek v diskuzích vážně.
Ve skutečnosti se některé příspěvky neliší od počuraného patníku nebo kosočtverce vyrytého v omítce.Trvalo to pár let než mi došlo že analyzovat cizí výkaly není věc,kterou bych se chtěl každé ráno zabývat u pití čaje. -
GTT
Každý kdo nadává a snaží se úspěšným lidem házet klacky pod nohy..je absolutní LOSER!!!NULA,NIC NEZNAMENÁ,SRAČKA NA MÝ PRDELI HAHAHAHAHA:D
A VŠICHNI VĚDÍ ŽE KAREL GOTT ZPÍVAT PROSTĚ UMÍ A TO VELMI SLUŠNĚ A JÁ VÍM ŽE ON JE TEN TYP ČLOVĚKA KTERÝ KDYBY DŘÍV ŠEL DO TÝ AMERIKY TAK BUDE CELOSVĚTOVÁ SUPERSTAR A MYSLIM ŽE I ZNÁMĚJŠÍ NEŽ JE TŘEBA CHRIS NORMAN ZE SMOKIE..
ON MÁ VÝJMĚČNÝ STYL PROSTĚ GOTT STYL.
ON JE SEBEVĚDOMÝ OSOBNOST NIKOHO NENAPODOBUJE DĚLÁ SI CO CHCE..NOSÍ OBLEKY A NEZAJÍMÁ HO ŽE NĚKDO S TIM NENÍ OK..
FANDIM MU A JEHO RODINĚ ON JE STAR TĚLEM I DUŠÍ JAKO JEDEN Z MÁLA ČECHŮ..SI SUPER KARLE*3*
JEN TAK DÁL NASER VŠECHNY TY SRAČKY ABY CHCÍPLY ŽÁRLIVOSTÍ BUD SVŮJ TAK JAKO JSI TED:-)
MÁM TĚ RÁDA A FANDIM TI. -
Všechno nejlepší
Chtěl bych popřát vše nejlepší k narozeninám a hlavně hodně toho zdraví a elánu do dalších roků života ...jsi nejlepší Kájo a vždy budeš...fandím ti *14* -
Kája
Kája je suprový zpěvák. *14* *14* -
nadherne piesne
tak nadherne vianocne piesne,ako ma karel gott,ma ozaj malokto.aj ostatne piesne su takou naplastou na dusu cloveka,zial,nepoznam nazvy vsetkych tych piesni...hlavne tych starsich/70.te roky/.naposledy som si este z magn.kazety vypocula napr.nadhernu-,,otoc se mnou stranek par,,a to skor inklinujem k rockovej hudbe...karel gott je proste osobnost. -
fanouškům pana Gotta
Dobrý den.Moje mami má pana Gotta ráda,byla na jeho koncertě,má o něm knihu i CD s jeho písněmi,každý má svůj vkus a to je nakonec dobře né?Já taková fanynka pana Gotta nejsem,ale co mě v současné době uchvátilo je jeho parfém,který si samozřejmě maminka pořídila,takže jsem měla možnost poznat jak pánskou tak dámskou vůni,kterou prý sám pan Karel vymýšlel a navrhoval,musím uznat,že se mu to povedlo a všem fanouškům doporučuji...Jen uvádím,že v drogerii ji neseženete.
Pa Lenka -
Vše Nejlepší
Chtěl bych popřát Karlu Gottovi,aby dlouho zpíval a hladil nás obycejne lidi na dušičce.Cítím z něho hodného a laskavého člověka.Pane Karle DĚKUJI. -
karel gott-zpěvák
Karel Gott je suprovej zpěvák na nic si nehraje!!Každý zpěvák,je dobrej,protože každý zpívat neumím jako oni,ale Karel mi přijde jako jediný z mála,který si doopravdy na nic nehraje!!je prostě nej..!Má super hlas a jeho písně jsou taky velmi dobré! *3* -
nechápu to
Nechápu, jak může někdo, kdo už léta zpívá stejný písničky a navíc na playback(to je jasný, jednou mu ho nepovolili a znělo to strašně) , jak může prostě někdo takovej pořád vyhrávat slavíky???Vždyť takový lidi, co se hodně snažej, a pořád něco dělaj a co dostanoU?Nic, ani jednu cenu... -
-
Re: nechápu to
Nechápu co proti němu máš!Zpívá hodně hezky a nanic si nehraje!A nezpívá stejný písničky!Má jich hodně a zpívá je skoro všechny!Nevím co na něm vidíš!Fakt nechápu*7* *7* *7* *7*!Každý by měl dostat alespoˇjednu tu cenu,ale on je prostě nejlepší.Myslím si to já a možná i jiný lidi bych řekla,jinak by mu neposílali hlasy!Každej má jinej názor!Chápu!každej si stojí za svím! *9* Já mám na to svůj názor! -
Re: nechápu to
Reaguji na tento příspěvek. Závist je nebezpečná nemoc. Měla by se léčit. Možná bude stačit hadr na hlavu. Váš mozek je jistě malý tak bude rychle vyléčen. -
-
Re: Re: nechápu to
Reaguji na tvůj přízpěvek,ten co napsal,že to nechápe,by se měl opravdu léčit,protože závist je velikánská potvora!nevím o co mu šlo!Máš pravdu stím hadrem si myslím,že ten by asi stačil a ještě by nějaký peníze ušetřil,protože hadr dneska nestojí moc,ale psycholog ten už stojí víc *4*
-
-