Přejít na výpis diskuzí

Karel Gott

OSOBNOST 4.3.2011 
1006 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vše Nejlepší

Chtěl bych popřát Karlu Gottovi,aby dlouho zpíval a hladil nás obycejne lidi na dušičce.Cítím z něho hodného a laskavého člověka.Pane Karle DĚKUJI.
  • misule23

karel gott-zpěvák

Karel Gott je suprovej zpěvák na nic si nehraje!!Každý zpěvák,je dobrej,protože každý zpívat neumím jako oni,ale Karel mi přijde jako jediný z mála,který si doopravdy na nic nehraje!!je prostě nej..!Má super hlas a jeho písně jsou taky velmi dobré! *3*
  • parket..a

nechápu to

Nechápu, jak může někdo, kdo už léta zpívá stejný písničky a navíc na playback(to je jasný, jednou mu ho nepovolili a znělo to strašně) , jak může prostě někdo takovej pořád vyhrávat slavíky???Vždyť takový lidi, co se hodně snažej, a pořád něco dělaj a co dostanoU?Nic, ani jednu cenu...
    • misule23

Re: nechápu to

Nechápu co proti němu máš!Zpívá hodně hezky a nanic si nehraje!A nezpívá stejný písničky!Má jich hodně a zpívá je skoro všechny!Nevím co na něm vidíš!Fakt nechápu*7* *7* *7* *7*!Každý by měl dostat alespoˇjednu tu cenu,ale on je prostě nejlepší.Myslím si to já a možná i jiný lidi bych řekla,jinak by mu neposílali hlasy!Každej má jinej názor!Chápu!každej si stojí za svím! *9* Já mám na to svůj názor!
    • Re: nechápu to

Reaguji na tento příspěvek. Závist je nebezpečná nemoc. Měla by se léčit. Možná bude stačit hadr na hlavu. Váš mozek je jistě malý tak bude rychle vyléčen.
      • misule23

Re: Re: nechápu to

Reaguji na tvůj přízpěvek,ten co napsal,že to nechápe,by se měl opravdu léčit,protože závist je velikánská potvora!nevím o co mu šlo!Máš pravdu stím hadrem si myslím,že ten by asi stačil a ještě by nějaký peníze ušetřil,protože hadr dneska nestojí moc,ale psycholog ten už stojí víc *4*
  • kristyna123

gott

Gott je nula oproti Zdeňku Svěrákovi *13*
    • Re: gott

Kdo je to prosím Svěrák? Znám jen ten v dílně.
    • Re: gott

Tady si zřejmě někdo plete brambory s jabkama. Nelze srovnávat špičkového zpěváka a herce.A nebo? Že by závist, co vše Karel dokázal? Češi umí jen kritizovat!!!!
  • Tady je Karel Gott

Velice si cením zpěváka Karla Gotta.
    Od jeho začátků až dodnes.Je prostě
    zpěvák číslo jedna.Cením si ho,že
    dobře reprezentuje hudbu pop,
    rock,rockenroll a atd. i v zahraničí.
    Patří mezi uznávané špičky.
    Za to,že se mu blíží 70.narozeniny
    prozatím je v dobré kondici.
    Na rozhlasových vlnách,hud.studiích,
    jevištní koncerty.Jen tak dál!
    Pokud mu to zdraví dovolí.
    S Úctou!
  • nej

Velice sympatickej,šarmantní a milej.Každopádně nejlepší zpěvák u nás *4* *4* *4*
  • Hledám název hitu

Dobrý den, může mi někdo poradit název písničky Karla Gotta, ve které se zhruba zpívá: úterý 4.zaaáří, to je ten den v kalendaaáři...? Děkuju
    • Re: Hledám název hitu

Píseň se jmenuje Úterý. U u u úterý 3.tího zaaáří to je ten den v kalendáři, ....mám ji na singlu.
  • Káája..:D

Kááája luxusnii borec *14* *8* *15* *15* *15* *1*
  • Chapu mistře, že máte hodně fanoušků, ale!!!

Vážený mistře.
    Koncert v Ústí nad Labem před několika hodinami skončil, a byl docela fajn, až na ten Váš únik od fanoušků, potažmo odjezd autem zadní stranou zimního stadionu. Neni to dobrá vizitka po tolika letech unikat od fanoušků a nenechat jim ani podpis. Chápu, že jich máte mnoho, ale v Ústí jste neměl první koncert ve Svém životě. Tak moc dobře víte, že koncert je první věc a péče o fanoušky druhá. Vzhledem k pokročilému věku, bych na Vašem místě fanoušky hýčkal, ani né tak kvůli penězům, ale kvůli smrtelnosti, ikdyž Vaše jméno nese název Bůh. Doufám, že příště nebudete slepě pozívat fandy na další koncerty jako například do O2 arény jako jste to tady udělal, anihž byste se o ně trochu postaral. Pokud né, pak Vás budou jen fanoušici rádoby laskavý kritizovat, a uděláte si zbytečné nepřátele. A to je docela velká škoda, že osobnost Vašeho formátu to připustí a nedojde mu to. Doufám, že se na můj názor nezlobíte a tento názor aspoň vemete na vědomí. Děkuji Kamil *4*
    • brozzyv

Re: Chapu mistře, že máte hodně fanoušků, ale!!!

to se mi líbí pane Kamil! :))
  • Kája Gottík

kája gotíííík *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit