Přejít na výpis diskuzí

Karel Gott

OSOBNOST 4.3.2011 
993 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zpěv a texty,které nás doprovází po celý život,vzpomínky z mládí,které nás na okamžik vrátí zpět.

Každý z nás má něco oblíbené,na co si rád zavzpomíná..
    U písní je to ještě hlubší,někdy štastné a někdy smutné a to podle toho na koho nebo na jakou situaci,zážitek vzpomínáme..
    Mohu zde napsat,vyslovit svůj názor..,koho to změní,nadchne atd...asi málo lidí přesně bude vědět kam tím mířím..
    Karel Gott,je mým pohledem interpret,člověk,který si po celé jeho kariéře na nic nehrál a něco dokázal!!A JAK ZNÍ JEDNA Z PÍSNÍ-" ZŮSTÁVÁM SVŮJ"Neobklopoval se šperkama apod.,ale fanoušky,které má dodnes a já mu je z celého srdce přeji...Žije tím...a nemá to zadarmo..skousnout bulvár,nemít soukromí,a to i v případě,když Vás něco bolí,trápí...to je dost náročné!!alespoň z mého pohledu..Úspěchy v zahraničí...prostě super...!!Bylo by to na delší povídání..,jedno vím určitě..jak pomalu vyhasíná herecké umění,a filmy v součastné době nestojí za nic!!byla to stará škola,s citem k umění!!to samé je to i v tomto případě!!
    Proto souhlasím,p.K.Gott je jen jeden..je to smutné,ale až přestane zpívat,nebude zde...tak SHASLA DALŠÍ ČÁST TÉTO ZEMIČKY-ČESKÉ REPUBLIKY,JAKO V PŘÍPADĚ V UVOZOVKÁCH!!VÝBORNÉHO SKLADATELE,TEXTAŘE p.KARLA SVOBODY...JEHOŽ TEXTY V KOMBINACI VYNIKAJÍCÍHO KARLA GOTTA,MNE VRÁTÍ DO KRÁSNÉHO DĚTSKÉHO VĚKU,PLNÝCH PŘÍJEMNÝCH ZÁŽITKŮ,KDY MOJI RODIČE BYLI MLADÍ...PRO MNE OSOBNĚ,POKUD ZDE BUDU,TYTO HVĚZDY NIKDY NEVYHASNOU A S RESPEKTEM SMEKÁM A VÁŽÍM SI JICH!!!A panu K.Gottovi,přeji nadále skvělé úspěchy..
    • Re: zpěv a texty,které nás doprovází po celý život,vzpomínky z mládí,které nás na okamžik vrátí zpět.

Děkuji za krásný a pravdivý názor,jenže lidi mu budou porád závidět a pořád ho budou napadat, už mě nabaví, jsou trapní, vadí mi ty jejich názory.A tihle blbci uměj jen urážet. Karel si tu slávu vydřel, ne nebylo to jednoduché! Přeji mu včechno nejlepší, hlavně to zdravíčko, a ať zpívá, je jedinečný, jeho hlas je dar od Boha, a sám je pán Bůh,elánu má, že by ho mohl rozdávat.Kdepak teenageři,věčně je to unavený, votrávený. *13*
  • Pro ANČU a pro všechny fanoušky.Souhlasí te semnou???

Hej jako co si to dovoluješ takhle o něm mluvit? *10* *16* A jestli jsi tak blbá, tak trochu zapni hlavu a přemýšlej. Proč asi tak vyhrává každý rok slavíka? Protože je skvělej, úžasně zpívá a nikdo na něj nemá a my, který mu věříme, máme ho rádi a držíme mu palečky, tak my mu budem neustále posílat hlásky... *4* Tato muzika co zpívá Kája je ohodně lepší než nějakej metál a takový hovadiny. *1* Tak laskavě važ slova a to co jsi vypustila z tví držky(promiňte za to slovo, ale prostě jinak to říct nejde)je nepřípustný a měla by ses za sebe stydět!!! *1* *9* Karel je a bude navždy nejlepší zpěvák na světě. *14* *4*
    • barunka009

Re: Pro ANČU a pro všechny fanoušky.Souhlasí te semnou???

přesně proč asi pořád vyhráva slavíka no protože je good ,bůh,super,skvělej.narozdíl od někoho... *14* *4* *3* *14* *14* *14*
  • mejsehezky

Karel Gott

Je a bude provždy jen jeden, jeho hlas je zázrakem a vlastní pílí dokonalý. Léčí i hladí, povzbudí i dojme.. vzkaz pro škarohlídy - pokud si myslíte opak, stačí nepouštět *3* Za sebe přání a poděkování: Mistře, nechť vám to zpívá a děkuju za všechny, kdo vás mají rádi *14*
  • neregistrovaný uživatel

Hledám paní Janu Hradilovou(za svobodna),předsedkyni bývalého fan klubu Karla Gotta v Olomouci.
    zn.Lucerna 1982
  • ...........

für immer jung.........ein
    leben lang für immer jung......... *3*
    • Re: ...........

ja,ja-das ist sehr gutt *1*
  • Vše nejlepší k životnímu jubileu přeje Kamil souznitel v dnu narození Haničky Zagorové.

Vážený pane Gott.
    Jste nejen pan Bůch v hmotném stvoření, ale u nebeských bran se určitě stanete tím pravým Bohem. Už jen ten hlas, je od Vás. Myslím od Boha.
    Přeji Vám hodně zdraví na pozemském životě a zdravý hlas. To přeje souznitel v dnu narození Haničky-písničky. Kamil *4* *4* *4*
    • Re: Vše nejlepší k životnímu jubileu přeje Kamil souznitel v dnu narození Haničky Zagorové.

Karel by měl mít megakoncert v Ústí nad Labem 3.5 na zimním stadioně pod záštitou primátora města. *3*
  • Vystupenie 14.2. v ostrave

Karel bude vystupovat 14.2. v CEZ Arene v Ostrave, niekedy po 14:00, ak chcete tak mi cinknite na mieste na +421911626321, vstup zdarma + moznost ziskat auto:)
    • Re: Vystupenie 14.2. v ostrave

a aka to je akcia, vamipre 2000?
  • Karel je Bůh!!!!!! :-))))))

Karle, moc tě miluju a přeju ti jenom všechno nejlepší, jseš idol všech generací, mamky, babičky i můj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Chtěla bych ti napsat své vyznání i sem, ale nevím jak tam vložit tvou fotečku

http://www.prostemulluju.cz

Neporadí mi tu někdooo? *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3*
  • zabicka885

Dotaz

11.července by měl být galakoncert k životnímu jubileu Karla Gotta, nevíte někdo jestli je možnost koupit vstupenky a kde? Předem děkuju *14*
    • zabicka885

Re: Dotaz

Oprava 12.června a měla by ho natáčet česká televize
      • Re: Re: Dotaz

ne koncert bude 11.6.2009 v Praze pouze nevim kde a od kdy se budou prodavat vstupenky
        • zabicka885

Dotaz

měl by být v O2 aréně *3*
  • KAREL

Karel je supr mam ho rada *3* *14* *3* *14* *4* *1* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit