-
Vánoce Spejbla a Hurvínka
Ahoj, nemáte někdo natočený z televize Vánoce Spejbla a Hurvínka? Bylo to kdysi dávno. Zpíval tam Karel Gott a jeho hosté (Jitka Zelenková, Karel Černoch...) a pořadem provázel Spejbl s Hurvníkem.
Moc díky, Libor -
-
Re: Vánoce Spejbla a Hurvínka
Libore,pořad se jmenoval Zadáno pro Karka Gotta a VHS jsem našel,čekám,až se ozveš Standa -
-
Re: Re: Vánoce Spejbla a Hurvínka
opravuji překlep Zadáno pro Karla Gotta /natočeno v divadle S+H /
-
-
Re: Vánoce Spejbla a Hurvínka
ahoj Libore,tento pořad jsem měl na VHS možná,že ho i najdu ozvi se rád pomůžu Standa
-
-
koncert
vcera jsem byla na koncerte v Pardubicich a musim napsat jenom chvalu.Bylo to super,Karel a cela kapela predvedli nezapomenutelny zazitek.Karel Gott je proste jen jeden a nikdo ho nenahradi.Nezbyva nez pred nim slozit poklonu a tesit se na dalsi koncert.Sympatak s bozskym hlasem. *3* *4* -
-
Re: koncert
19.12 byl i u nas v km a bylo to neco uzasneho nikdy na to nezapomenu jeho hlas ma takovou silu jako by mu bylo 30 je uzasnej a milej clovek dala jsem mu i kytku popral me pekne vanoce a ja byla ststna jako blecha *4* *4* *15* *15* -
-
Re: Re: koncert
to asi v domě kultury
-
-
-
ó bozkej kája
om(f)g bo~skej kája *1* *1* v
elka mája *1* -
-
Re: ó bozkej kája
JE TO DEBRY SPĚVAK (ALE KDYBY SPIVAL HIP-HOP BYL BI HODNĚ DOBREJ) *8* -
-
Re: Re: ó bozkej kája
Dej pokoj z hiphopem, Karel Gott je zpěvák s krásným hlasem a dělat hiphop je ponižující, fuj.
-
-
-
KONCERT
ZDRAVIM VAS PANE GOTT,BYLA JSEM 26.11.2008 V PRAZE NA VASEM KONCERTE,BUDE TO MUJ ZAZITEK DO KONCE MEHO ZIVOTA,KONCERT BYL UZASNY,VELICE VAS OBDIVUJI.S POZDRAVEM ANNA RYDLOVA -
nejlepší
nejlépe se mu podařila píseň o včelce Máji -
Miška
tak to se máš a jinak já vím že je skvělej chlap, to si nevěděl dřív? *7* *15* to neva -
uvidíme se
3.12.08 uvidíme p.Gotta na koncertě v Pardubicích.Bude to super.Měl jsem tu čest p. Gotta obsluhovat ,normální host,žádný náfuka.
Ne jako někteří,vydají jedno CD,které se prodává v Levné knize a už jsou mistři světa. *3* -
?
Co se stalo, že už nikdo nepíšete? *7* -
-
Re: ?
No a co bys tak ještě chtěla napsat... *15* -
Re: ?
13.11.2008 jsme navstivili podzimni turne p.KARLA GOTTA je to proste nezapomenutelny zazitek prozivame dojmy jeste ted proste ZLATY KAJA ale nepodarilo se nam predat darek ktery jsme predali ucastnikum kapely doufam ze ho predali zatemu KAJOVI zlaty darek.... -
-
Re: Re: ?
gratuluji KARLU GOTTOVI k dalsimu SLAVIKU do jeho sbirky urcite si ho zaslouzi a ke krasnemu podzimnimu turne jen tak dal pokracuj...
-
-
-
Kája
jednou za život? to mi ani neříkej, to já nechci už jsem ho totiž jednou viděla a chci ho vidět víckrát. *4* jednou když jsem byla na jeho koncertě, tak jsem od něj stála necelej metr a úplně jsem zdřevěnatila, ani se nehnula jen na našeho božského Káju koukala. bylo to naprosto nádherný *14* -
-
Re: Kája
No tak jasně já bych taky chtěla...ale i ten kdo ho pomlouvá a říká, že už by měl jít do důchodu....asi by se divili co dokáže...akorát závist to je...ale stejně aspon by jim sklaplo.. *3* -
-
Re: Re: Kája
Jsou to idioti, FURT jen uráží, už mě to neba s nima,ubožákama.Takových kvalit jako má Karel Gott, nemá nikdo a dokud má pro koho zpívat, ať zpívá pro nás, jeho věrné české a zahraniční fanynky. *14* Milujem Vás pane Gotte! Děkujem za krásné písničky! -
-
Re: Re: Re: Kája
Upřesňuji, chystáme dokument, který se týká žen i mužů, kteří zasvětili život svému jedinému idolu a umí si ho představit i jako svého životního partnera.
Napište stručně o sobě, co děláte, odkud jste, ale hlavně v čem vám Karel Gott nejvíce, jako osobnost pomáhá.
I přesto, že jste se ním nikdy nesetkali.
Své životní příběhy pište na adresu jindrova18@seznam.cz
Markéta Jindrová
dramaturg
Febio -
Re: Re: Re: Kája
Lucko, napište mi na Vás mail, nebo mobil.
Připravujeme pro skalní příznivce setkání s Karlem Gottem.
Ozvěte se co nejdříve.
-
-
-
-
PAN BOŽSKÝ
Včera jsem byla na Karlovi v ČB bylo to něco neuvěřitelnýho, nepopsatelnýho ještě se z toho nemůžu jaksi vzpamatovat, připadá mi to jako sen, že já jsem od něj stála cca 3 metry, jak to tenhle chlap dokáže roztočit a vytáhnout výšky až k nebesům to je fakt úchvatný. Házel vtípky na všechny strany a když začal zpívat Když muž se ženou snídá..tak to mě dostal do kolen..tohodle chlapa by měl každej člověk minimálně jednou vidět na živo...