-
On je náš král
Pane Karle. Myslím, že mladší generace Vás má s prominutím za ,,staříka, který by měl vše přenechat mladším,, Také petřím k té mladší generaci, ale Vaše písnš mají ,,šťávu,,. Jste jediný zpěvák v republice kterému z celého srdce a upřímně fandím!!! Nenajde se nikdo lepší než jste Vy!!! Vaše texty dokážou povzbudit mou duši a vžy když si pustím Vaši píseň, nebo když Vás vidím v televizi, celá se chvěju, a to proto že jste vážně dokonalý, a Vaše rozhovory mají směšný podtext:)...Ten kdo říká že jste,, přihlouplý stařík,, tak věřte že to tak nemyslí, a každý večer si Vás pouští:) -
pro Míšu
Ahoj Míšo,omlouvám se, ale musím to zrušit.Už to neplatí.Vysvětlím ti to,když budeš chtít.Promiň. -
jasně že chci dárek
Ahoj Ivan, jasně že chci vědět o jakej dárek se jedná. *4* Tak napiš pls. Díky Míša -
dárek
Ahoj všichni, kdo máte rádi Karla Gotta.Mám pro vás skvělý tip na originální dárek k vánocům.Kdo chtece vědět víc,napište. -
pro Zuzku
Tak jako ale i přesto mu můžeš fandit ne? Sice jako nwm o čem mluvíš, ale to je mui fuk. Já bych mu nikdy nepřestala fandit! *10* Protože ho mám ráda a nikdy nepřestanu. *1* *14* -
-
Re: pro Zuzku
Já mám Karla Gotta taky strašně moc ráda a obdivuji ho, je to moc milý člověk, a ten hlas je dar od pána Boha.Pamatuji, když jsme byli předloni na Konopišti na koncertu rádia Blaník, je to pan profesionál a vystoupení bylo velkolepé.
-
-
Zuzka
Vždy jsem "Kájovi" fandila.Rovněž se mi líbilo, že zůstával apolitický, až teď mě zklamal, že se přidal ke kampani M.Škalouda na senátora v Magazínu ODS Praha 5 -
-
Re: Zuzka
Karel bydlí na Praze 5 a nevím proč by neměl říci svůj názor. Já můžu říci,že ho mám rád pro jeho zpěv,vystupování a teď i pro jeho politický názor,protože je vidět že to má v hlavě v přádku když volí ODS.
-
-
Zuzka
Vždy jsem "Kájovi" fandila.Rovněž se mi líbilo, že zůstával apolitický, až teď mě zklamal, že se přidal ke kampani M.Škalouda na senátora v Magazínu ODS Praha 5 -
pro Petra
já nwm možná že jo, ale budu se snažit, abych zas na nějakej oncert jela. bude vše lepší až budu mít řidičák no tak pa. *7* *4* -
lidičky
Jsem ráda, že se přidali další lidi, který fandí našemu Kájovi. Také vám moc závidím koncerty, také bych moc chtěla na něj jít. Byla jsem jen jednou na jeho Koncertě a to v Karlových Varech a stála jsem od něj míň, něž je 1 metr. Stála jsem jak socha a ani jse, se nehnula jen jsem koukala na něj abych si ho zapamatovala jak vipadá zblízka, bylo to prostě nádherné. chtěla bych to vrátit, protže toto už se mi nikdy nestane. Njn tak se měj te zatím všichni a zdravím Janču Vosátkovou papa *14* *14* *14* *14* -
-
Re: lidičky
Jo to bylo v Termalu s Big bandam Felixe Slováčka. Taky jsem tam byl a moc se to povedlo. Neboj,určitě si nebyla naposled na Karlovo koncertě.
-
-
pro toma
Jsem moc rada,ze nezapominate na Mistra jakym je Pan Gott.Dovolena u more je vzdycky fantasticka,doufam,ze i vy vsichni jste si odpocinuli. *14* *5* *14* Moc pozdravu Tomovi a vsem fanouskum z Italie Jana P.S.Concerty vam vsem zavidim *5* -
-
Re: pro toma
Jano zdravím.Mám radost,že se aspoň po příspěvku můžeme pozdravit. *3* Jak se podařilo turné Goťáka snad z tisku víš,ale neodpustím si poznámku,že poráží v úspěšnosti i velikány i brouky.Zdraví tom *15*
-