-
Lidicky
...zda se mi,ze zapominate fandit Karlovi,snazte se porad vic a vic!!! *5* Kladna myslenka nic nestoji. *4* Jana *1* Krasnou dovolenou vsem *5* -
-
Re: Lidicky
Zdravím Jano.Nikdo nezapomíná,aspoň z těch skalních.Sleduji vše kolem Mistra,jak to všechno ustojí,když mu ani rodina neusnadňuje jeho život.Držím mu palce a na turné se těším.Má vystupovat i u nás a vstupenky už jsou vyprodané.Gott,je kulturní zážitek.Jak je po dovolené?tom *7* -
Re: Lidicky
Karlovi fandíme co to jen jde! Alespoň pokud můžu mluvit za sebe. Už se těším na Karlovo podzimní turné,chystáte se také někdo? -
-
Re: Re: Lidicky
Já pujdu na jeho koncert v Budějovicích a to dne 7.11.2008.nevím jak jsem to dokázala ale jdu do 4 řady a to poprvé v životě. Tak se moc těším ,počítam dni v kalendáři.Tak sem mejte moc hezky.pa. -
-
Re: Re: Re: Lidicky
Já jdu už na první koncert do Plzně,tak tu pak napíšu svoje dojmy. Jinak mám i do Sazka areny a tam to bude ještě vetší zážitek.
-
-
-
-
Misa
To se nemusíš bát, že přestanu fandit Kájovi protože já nikdy mu nepřestanu fandit, když je to můj bůh a můj vzor mám ho ráda *14* a tobych mu přece nemohla udělat! *10* *4* Pa Míša -
pro Misu
Ciao Miso,jelikoz mi je 42let,teta zni lepe nez starena.Jinak ja jsem z Pardubic,ale uz skoro 20let ziji v Itali.Mej se hezky a neprestan fandit kAJOVI!!! *4* Jana -
pro Janu Vosátkovozu
No ahoj Jano, tvé jméno je mi dost povědomí a taky bych chtěla vědět, jak jsi to myslela tím: Pro tebe- teta Jana??? *9* *7* jako toto dosti dost nechápu! Tak pa a měj se hezky Míša *4* -
Pro Misu
Mas pravdu Miso,hodne lidi si neumi predstavit,kolik odrikani a prace musi clovek vynalozit,aby mohl uskutecnit sve sny.Maestro Gott dokazal to o cem se nam smrtelnikum jenom zda!!Preji ti nhodne zdravi a stesti ve tvem zivote.StuduJ!!!Protoze jenom studiem budes mit otevrenou branu pro tve sny!!!Hodne stesti Jana Che Dio Ti benedica -
Karel Gott
Karel Gott je ten nejúžasnější člověk na světě. Mám ho moc ráda a ráda ho poslouchám. Věřím, že i v těhlech letech se objeví dítě, které bude Káju poslouchat. Třeba jako já je mi 15let a poslouchám Vás jak ozávod. *14* Jste můj nej zpěvák a nic to nezmění! *14* *14* A ty lidi který ho uráží, tek laskavě přestaňte! *16* *8* Všichni máme jiný vkus a někoho jiného posloucháme, takže si hleďtě svího a nechte nám Karla na pokoji. My taky nenadáváme na zpěváky a zpěvačky, které posloucháte vy! *5* Snad si to uvědomíte a už toho necháte. A kdo Karla Gotta zbožnuje jako já, tak jsem vám moc zavázaná a máte můj veliký dík. *15* *3* Káju prostě miluju. *14* *14* *14* -
-
Re: Karel Gott
Míšo mě je 22 let, a Karel je a bude pro mě pro mě bůh, jeho hlas je nádherný a to co udělal, nikdo už nikdy nedokáže. -
Re: Karel Gott
Mila Miso,me je 42let a odkud me pamet saha jsem zamilovana do Maestra Gotta.Ziji skoro 2o let v Italii,takze moje dcera nezna prakticky ani jednoho ceskeho zpevaka.Ja ale mam v srdci naporad pana Gotta.Je to nejlepsi zpevak jakeho nase krasna ceska zem mohla kdy mit!!!Preji ti mnoho stesti a zdravi a nevzdavej se nikdy tvych snu.Studuj,protoze vedeni je brana do sveta!! *4* Pro tebe- teta Jana
-
-
přání
Všechna nej,pro vás a Vaši rodinu.Hodně štěstí a zdraví k narozeninám.Ať Vám to stále zpívá.Jsem generace,která na vás vyrostla/1946/Hodně dalších,krásných písní.tom -
Pro Maestra Gotta
Che Dio Ti bennedica Jana -
potřebuju radu zkušených :)
zdravim všechny *3* potřebovala bych poradit..můj kamarád je velký fanda Káji Gotta, a jelikož bude mít brzo narozeniny, tak mě napadlo mu sehnat jeho autogram *4* nenašel by se tady někdo kdo by mi poradil, kam se můžu obrátit, nbo tak? a nebo mám napsat Kájovi osobně? *14* děkuju *4* -
-
Re: potřebuju radu zkušených :)
Jsem taky velký fanda Karla a osobně jsem ukořistil při jeho koncertech několik autogramů i společných fotek,je velice příjemný a vstřícný člověk,snad mám jeden autogram navíc,ale musel bych pohledat -
-
Re: Re: potřebuju radu zkušených :)
to by bylo vážně super *4* napsala sem ti mail, tak se snad nějak domluvíme *3*
-
-
-
šáhni si do svědomí
můj názor je že každý kdo píše zde nějaký příspěvek anebo reakci, nějakým způsobem Karla Gotta obdivuje.
Jinak nechápu proč by si kdo otevřel jeho stránku a zabýval se jím.přeji hezký den všem