Přejít na výpis diskuzí

Karel Gott

OSOBNOST 4.3.2011 
991 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kdo má trochu rozumu

Kdo má alespoň trochu rozumu musí uznat,že Gott je opravdu největší hvězda českého popu.Teď nevím jestli bohužel nebo bohudík.Kája je prostě MISTR!!! *3* láá la láá
    • Re: kdo má trochu rozumu

Plně s tímto příspěvkem souhlasím, jako malé miminko jsem byla velice hodná pokud mistr zpíval a i teď po skoro 40 letech si pro chvíle pohody pouštím jeho písničky *14*
      Přeji jemu i nám jeho posluchačům ještě hodně krásných písniček a hlavně mu držím palce. Rozdávej ještě dlouho krásno do lidských duší. *4*
  • Karel Gott

Jaka postava Karla Gotta?
    Kdo zna? *4* *4* *3* *13* *1*
  • ?

Líbí se vám písnička Jsou svátky?
    • Re: ?

Ano, ano, ano!!!!! *5* *1*
  • otázka

karel gott je majstrovo pravé meno
  • Karel Gott

Žádám tímto kohokoli,kdo by měl jakýkoli kontakt na mistra Karla osobně,ať se mi prosím ozve. Děkuji předem, je to pro mne dost podstatná záležitost. Můj dopis mistrovi nebyl patrně doručen,chtěl bych pana Gotta proto kontaktovat jiným způsobem.
  • úcta

můj veký obdiv,aspon na něco jsem pišná,že jsem čech *13*
  • karel je muj milacek *5* *14*
  • diskuse

Karel je Super a nikdo to už nezměníííí te! *13* *3* *1*
  • Gott je v 67 letech schopen zpívat živě 2,5 hod.koncert.Byl jsem na koncertě 15.11.v Č.Budějovicích a velmi mile mne překvapil.Ve výškách už sice není tak jistý,ovšem stále je to třída prvního kalibru.Je mi 27,nejsem debil a ani gay,přesto ho uznávám a obdivuji.Tihle ubožáci,co ho zde uráží,nedokážou zazpívat ani ovčáky čtveráky..Když už do toho chcete mluvit,tak se nejdříve sami něco naučte a předveďte.Sprostě urážet může opravdu jen tupec,co nic neumí. *3*
    • Re:

pane gotte jeste vela stesti pri spevu aby ste meli stale take hezke pisnicky. Zdravi vas vas fanousek ze slovenska.
  • Karel je borec

Nejlepší zpěvák u nás je Karel Gott. A kdo tvrdí že ne tak je pošuk. *16* Už aby jsem byl na Vánočním turné v Brně - Hala Rondo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit