-
Gott je v 67 letech schopen zpívat živě 2,5 hod.koncert.Byl jsem na koncertě 15.11.v Č.Budějovicích a velmi mile mne překvapil.Ve výškách už sice není tak jistý,ovšem stále je to třída prvního kalibru.Je mi 27,nejsem debil a ani gay,přesto ho uznávám a obdivuji.Tihle ubožáci,co ho zde uráží,nedokážou zazpívat ani ovčáky čtveráky..Když už do toho chcete mluvit,tak se nejdříve sami něco naučte a předveďte.Sprostě urážet může opravdu jen tupec,co nic neumí. *3*
-
-
Re:
pane gotte jeste vela stesti pri spevu aby ste meli stale take hezke pisnicky. Zdravi vas vas fanousek ze slovenska.
-
-
Karel je borec
Nejlepší zpěvák u nás je Karel Gott. A kdo tvrdí že ne tak je pošuk. *16* Už aby jsem byl na Vánočním turné v Brně - Hala Rondo. -
nové stránky
Jo, vlastně je to www.karelgott.net -
nové stránky
Karel má nové stránky na www.karelgott.cz *14* -
Ahojte!!!Musím Vám říci, že jste nejlepší zpěvák na světě. Strašně Vás obdivuji a jednou bych chtěla být jako vy.Moc ráda si pro sebe zpívám Vaše písničky a mím životním snem je zaspívat si je jednou s Vámi.Budu šťastná, když mi odpovíte.Čekám na Vaši odpověď.Vaše 15ti letá snad největší fanynka Maruška z Moravy. *3* *14*
-
Velmi se těším, až mistr zahájí své letošní turné. Shlédnul jsem již několik jeho vystoupení a musím říci, že je to skutečně velký zážitek, vidět mistra živě. Žádní jiní interpreti, ačkoliv se někteří skutečně dosti snaží a nezpívají špatně, se nemohou Karlu Gottovi vyrovnat. Karel Gott je jen jeden.
-
Můj Kája
V seznamu nahraných LP chybí LP z roku 1969 pod názvem Láska bláznivá,která je nejlepší, co Karel má. -
-
Re: Můj Kája
V seznamu nahraných LP desek toho chybí víc, třeba Karel Gott a Karel Vlach nebo Mezi Vltavou Dunajem a Donem Country album.
-
-
pane gott jste opravdu trida *5*
-
přání
Vse nejlepsi k narozeninam, lasky, stesti,pohody, uspech mas a budes mit. -
karlík je nejlepší zpěvák na světě,o tom není žádná diskuse a navíc mu sláva nevlezla do hlavy,vitalitu v jeho letech obdivuji,snad je opravdu nesmrtelný