-
kája je prostě pořád boží a nikdo na něj nemá
-
můj názor
kariéru karla gotta sleduji již více než 25 let a myslím ,že může sloužit jako vzorový příklad pro své následovníky.jeho stoprocentní přístup profesionála ke své práci a svým fanouškům je hodný obdivu a hluboké úcty.jsem přesvědčen,že tato kariéra již nemůže být nikým překonána a nejenom za to patří panu gottovi můj velký obdiv i dík -
karel gott a já
karieru karla gotta sleduji již více než 25 let a nikdy mě nenechal na pochybách ,že je stoprocentním profesionálem s fantastickým přístupem ke svým fanouškům a jeho vystupování by mělo sloužit jako návod k chování rádoby hvězdičkám z branže.karel gott je prostě mercedes ve své třídě ,kterým nepochybně zůstane až do konce své neopakovatelné kariéry -
Nech žijú ráčikovia a ich dcéry!
Milý Karle! Ja som sa narodila tiež v znamení raka a to 4.7. a tiež mám tri dcéry.Takže asi to tak musí byť!Som však šťastná,že mám dcéry a sú zdravé!Prajem aj tvojím trom dcéram veľa zdravia,lásky a dobrých rodičov!Novonarodenej malej Sarlotte-Emme a jej mamičke veľa zdravia a síl do ďaľších dní života. -
Přáníčko
Přeji panu Gottovi a jeho dcerušce hodně zdraví a štěstí, protože to budou potřebovat oba nejvíce.Hlavně ať oba rodiče vychovají dcerunku skvěle.Mějte se všichni moc rádi!!!!!!!!!! -
Ramazzotti is the Best!!!
Gott ujde. -
přáníčko
milý karle,přeji vše nejlepší vám,ivance i miminku.Vzpomente na Kobilysy. -
Karle, pořád dobrý.... *14* *5* *13* *16* *3* *3* *3* *3* *3*
-
Karel je opravdu GOTT
Tak ten kdo píše že Gott neumí zpívat, že je starý atp. ať začne u sebe. Kolik vám je a bude? Jak umíte zpívat? Aha? Na naší hudební scéně není nikdo, nikdo, nikdo lepší než Karel Gott. Vemte jeho chování, vzhled, oblékání - no a o zpěvu se snad bavit vůbec nemusíme. Dávate hlasy o top celebritu Nohavicovi nebo Vinu Diselovi to je absurdní. Jedinou skutečnou celebritou u nás je Pan Karel Gott. Doporučuju každému, aby si sedl a vklidu se zaposlouchal do jeho hlasu - je o co stát. Karlíku do další třicítky Slavíků hodně štěstí si fakt borec!!!!! Ten kdo tě chválí se nevyhne frázím, proto stáčí říct, že si nejlepší člověk a zpěvák - nikdo tě nepřekoná. Díky. -
Nevěřím
Mistře, je mnoho písní, které byly zveřejněny. Já se nemohu celá lét smířit s tím, že Vámi zpívaná píseň, jejíž přesný název neznám, ale v textu stálo ..Bylo to v neděli, vím to teprve dnes, někoho viděli, jak tě z kostela nes a ref. "nevěřím, nevěřím, nevěřím,já říkám lidem v okolí, nevěřím, nevěřím, nevěřím a tím mně srdce nebolí.. Bylo to v letech 1967 - 1970. Myslím na to celá léta a snad se jednou dovím, proč ta píseň nebyla nikdy známá a jestli máte někde její text, budu se těšit, že ho ještě někdy "oprášíte". Přeji pevné zdraví a vytouženého syna. Děkuji za Vaši ráci. J.V. -
-
Re: Nevěřím
Ale pan Karel Gott, na takovéto diskuze rozhodně nechodí, musíš si zjistit kontakt. *4*
-