Přejít na výpis diskuzí

Karel Gott

OSOBNOST 4.3.2011 
991 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hej vi co si medzi nase komentare pisete ze sa vam to nelibi tak prestante !!!!nemusite to tam pisat !!!myslite si to v hlave !!!!!
  • Hej ty ondra !!!!!!nehovor tu ze kaja neumi spivat !!!!!!! Co si to za cloveka ktery tu hovori chorej osobe nieco take !!!!!!schop se!!!!
  • Livia odpis prosim na moju otazku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Co?? Co ti tu pises ty ho vidis ?? Nechapem! Piš normalne
  • Ako sa mas. ? Inak o karlovi si to napisala pekne :D
  • Mam se dobre a ty ??
  • Luky1987
    Presne Kájo drž se, seš very good českej zpevák *4* *1* *5*
  • Ahoj livio jak se maš ??
  • Kajo drž se seš užasnej !!!!!
  • drž se kajo sem tvá faninka ahoj kajo *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *12* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Iveta nebyla takto nemocná, a se SVOU nemocí si nedala říct, nabídky na pomoc vesměs odmítala a život si vzala sama....Nesrovnávejte nesrovnatelné i když, Luky ji asi měl rád. *16*
  • D.Landu jsem měla ráda, dobrý hlas i písničky, ale nějak nám ,,zmagořil" chlapec, Žito.....????? Už to není, co bývalo. *9*
  • Souhlasím jen s polovinou - Karel ano, Iveta ale NE, nikomu neberu, že se mu líbila, ale měla slabý hlas, ve výškách dost pištěla a za hranicemi naší země ji nikdo neznal.Snad jen její excesy. Byla hezká, to ano.A že by nás někde proslavila? Ať je jí země lehká, o té to zde ale není.
    Karle, Vám přeji všechno dobrééééééééééé. *4*
  • Milý Karle, lidská zloba je taky vlastnost, ale ti, co druhému nepřejí a jen pomlouvají, jsou duševní chudáci co nic nedokázali a nestojí za to se jimi zaobírat. Vy v naší zemi nemáte ve svém oboru konkurenta, to je jasné, ukažte mi někoho, kdo je v popředí obliby tak dlouho, jako Vy. Není takový zpěvák. Proto Vám držím pěsti a s tou ,,potvorou", která na Vás číhala a vystrčila růžky nyní, pořádně zatočte, nedejte se !!! Rodina i Vaši příznivci Vás p o t ř e b u j í *14* *14* *14*
  • A kdo podle tebe umí zpívat, když ne Karel Gott *2*
  • Milý Karle Gotte, moc Vás zdravím a jsem velmi ráda, že Vás vidím.Je to o tom před nás předstoupit a nebát se, že Vás budeme litovat, naopak, každý nemocný člověk je unavený, smutný, neštastný. Ale Vy máte přesně nakročeno správným směrem, jdete a chcete se uzdravit, chcete žít jako dřív. A věřte tomu, že to tak bude, nic Vám nepředpovídám, ale já to vím, je to patrno z Vašich očí, z Vašich gest, a z Vašeho odhodlání. Je to možná osobní co Vám píši, ale " NÁM ", Vaším FANOUŠKŮM, nikdo nemůže zabránit, abychom Vás Karle Gotte neobdivovali a nemilovali. Přeji Vám v domácí péči Vaší rodiny příjemně prožité chvíle !!!
  • Neumí zpívat : ((((((((
  • Šťastný nový rok Ti praje Livinka
  • Šťastný A Veselé Bánovce : )
  • Ahoj karel drž se !!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit