Přejít na výpis diskuzí

Karel Gott

OSOBNOST 4.3.2011 
991 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj ako sa maš:)
  • Vážený a milý Karle Gotte, častokrát, každý den si vzpomenu, jak Vám asi je, co prožíváte a zda jako já věříte, že se uzdravíte. Víte Karle Gotte, když někdo onemocní, je všem okolo velmi smutno, něco chybí, Vy to hledáte, ale je ticho. Tím myslím, jak se nám po Vás stýská, vše je jinak, než by mělo být. Vaše rodina, Vaší blízcí, přátelé, ale i my fanoušci doufáme a víme, že i když letošní Vánoční svátky strávíte v nemocnici, že nejste nato sám, nikdy nebudete sám, máte podporu, kterou si zasloužíte a ta Vás vynáší až k výšinám, ta Vám pomůže vše překonat. A to co Vám Bůh nadělil a dal do vínku Vašeho života : sílu, kouzlo Vaší osobnosti, rozdávat krásu svého JÁ, ať už je to v jakékoliv oblasti umění, musíte podle mého názoru jít dál a nikdy to NEVZDAT !!! Přeji Vám hezké sváteční dny Karle Gotte !!!
  • Musím reagovat na tento článek.2.fáze chemoterapie je opravdu vražedná. když nám to ti, co tím prošli říkali, nevěřili jsme. Věřili jsme a dali na řady lékařů.... Můj názor a celé naší rodiny je,že to tatínka dorazilo. Jsem přesvědčená, že kdyby ji nepostoupil,mohl tady tatínek ještě s námi být. Je to byznys a nechci nikoho přesvědčovat. To člověk musí s někým milovaným prožít. Až pak si na to udělá názor.Ale člověk má jen jedno rozhodnutí a jeden pokus...a když to nevyjde,stejně si to vycitate. Přeji všem,aby se rozhodli správně.
  • Přeji panu Gottovi hodně štěstí a jeho ženě hodně sil.Dcerkam hodně krásných chvil s tatínkem.Přestože můj tatínek před měsícem zemřel, budeme mít smutné vánoce. Ať je rodina Gottova má má veselejší a plné naděje.To Vám všem přeje Zita Sedmikova, Přerov.
  • Luky1987
    Kájo drž se, at si tady ješte mezi námi dlouho
  • Milý Karle,také jsem prošla léčbou rakoviny.
    Na paruku se vykašli jen kouše na hlavě a ty vypadáš dobře v jakémkoli stavu. Vlasy brzo narostou. Pa Markéta
  • Jo jo přesně tak
  • Karel Gott je náš nejlepší český zpěvák, který udělal dobré jméno ČR v zahraničí. Doufáme, že se z toho brzy dostane, ale ta chemoterapie mu moc nepřidá. Dokonce se od tohoto způsobu léčby již v zahraničí ustupuje a hlavně se musí nalézt ta skutečná příčina nemoci. Jsou známy případy uzdravení i alternativní cestou např. nasazení makrobiotického způsobu stravování.
    Přejeme celá rodina panu Gottovi brzké uzdravení a myslíme na něj.
  • Nádhera,náš Kája má svého 40 slavíka už doma***
    Teď ještě porazit tu zákeřnou nemoc....
  • To myslíš toho dominátora jak se tady vyjadřoval jako 5 děcko:))
  • Omluva Libě. Příspěvek dotyčného byl smazán.
  • Karel Gott je úspěšný, pracovitý a skromný muž, nikdy nikou neublížil. Je mi líto, že v době, kdy je zřejmé, že je pod silným vlivem návykového morfinu, není v jeho možnostech ovlivnit, aby jeho vážného onemocnění nebylo zneužíváno k reklamě a zvýšení sledovanosti finále slavíka, třebaže i to je asi součástí jeho profese... vč. plnění smluv v šoubyznysu. Evo Procházková, Libo, klone-Vacátko (25.11.), pokud nejste schopna/ý vlastního objektivního úsudku, neosočujte bezdůvodně druhé jen proto, že dokáží na rozdíl od vás souvisle vyjádřit svůj názor.
  • Kdyby sis tu nehrál na tajnýho agenta Dominátora a přihlašoval se legálně třeba jako Luky1987,tak by tě nikdo neblokoval :o)
  • A kolik těch přezdívek používáš ty? Nejméně tucet co? :))
  • Jsou to slátaniny!
  • Napsal jste to velice dobře. Liba
  • Člověče vy by jste měl chodit více do přírody a mezi normální lidi než úplně zblbnete,už vám ty média lezou na mozek.
    Listopad,Babí léto,Karl,Barevný podzim i tak se jmenujete že?Vaše Vacátko:))
  • Proboha člověče vzpamatujte se,vy tady našeho Karla už pohřbíváte? No to je nehoráznost !
  • Vy jste Karle velice duševně silná osobnost,Vy to dokážete.Liba
  • Náš Božský Kája je nejlepší zpěvák co znám,držíme ti pěstičky a věříme v uzdravení. Ať ti pomáhají andělé.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit