-
4.XI. Imieniny Karola
Czarującemu Karelowi w dniu święta Jego patrona serdeczne życzenia imieninowe przesyłają przyjaciele z Polski -
Re: Re: Re: Nemějte mi to za zlí
Vy nejen že neovládáte gramatiku,ale též zásady slušného chování.Kamarádům a známým,což nejste,nebo soudružkám a soudruhům tykáme.Ve straně nejsem.Lidem neznámým vykáme,politikům onikáme,k Bohu se modlíme a ke Karlu Gottovi vzhlížíme.Zapište si to za uši. -
Když ti ještě schází základní vzdělání a neumíš se vyjadřovat, tak si raději řekni mamince, snad ti s tím pomůže (tedy, jestli je vůbec na té úrovni)..., jinak asi takhle - je jasné, že žít s pocitem "0" je někdy dost těžké, vše se dá ale napravit - stačí jenom být trochu přejícný a něco se v životě celkově doučit... *7* -
Smutní hrdinové dnešní doby
plni zášti
plni zloby
za komančů tiší byli
přisluhovali jen
donášeli
pomlouvali
závid ěli
křivě často žili
A ta doba dnešní
hubu otevřela dokořán jim
některým snad narostla i křídla
s máslem na hlavě
bez rozumu
bezhlavě
vykřikují svá hanlivá „moudra“
už jen zase znovu pomlouvají
stále stejná píseň
jen ale v jiném kabátě
kabátě pseudomoralistů
často lidí zmatených a vypitých
lidí, co oddali se chlastu
jenom kritizují
neumí sami žít
se sebou vyjít
sami przní i sebe
jsou plni nepřejícné zloby dál
a tak si oddalují Nebe
a s nimi vždycky další slota
a jak ten „slota“ s velkým eS
lži staví do očí jako pravdu
kdysi křižovali Krista
teď zas mají jiného – Gotta
tak má se to i dnes
P.S. Tímto přeji Karlu Gottovi vše dobré na jeho životní pouti, ať se mu dobře daří umělecky i tak nějak prostě lidsky...
*3* -
Karel Gott
blahopreji panu Gottovi k vyznamenani od pana prezidenta dlouho na to cekal konecne se dockal hodne mu fandim a navstevuji jeho koncerty a preji mu vse nejlepsi -
JE TO JEHO PRAVÉ PŘÍJMENÍ?
SLYŠEL JSEM ,ŽE KAREL SE MĚL JMENOVAT MATĚJÍČEK A NE GOTT?JE TU NĚKDO Z PLZNĚ?DÍKY *13* -
As Kisses
Karel Gott forever, jego piosenki są jak pocałunki....., his songs are like kisses -
I LOVE KG
Krel Gott? Je nejlepší zpěvák na světě, mám skoro všechny jeho CD. A vy co mu nadáváte běžte si jinam. Tady o to nestojíme. Taky to píšete člověku, který je úplně úžasný. Já ho miluju, jeho písničky jsou dokonalé. Maruška. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Nemějte mi to za zlí
Pardon, oprava:
http://priprava-doucovani. kvalitne.cz -
Nebuď drzý a raději se koukni sem. Pán má totiž o Tvém vzdělání oprávněné pochyby:
http://priprava-doucovani .kvalitne.cz
Pomůžeme Vám s pochopením a naučením obtížných látek na všech stupních škol (základní, střední nebo vysoké školy).
*3* -
Re: Re: Nemějte mi to za zlí
Hele starej se o sebe. -
ZvOnKy Stestí
moc se mi líbí zvonky štestí jak spívá s darou :)
http://www.youtube.com/watch?v=FPUUe94Tj9E -
Re: Karel Gott a Honza Nedvěd: Kdo je lepší balič?
o tom snad neni pochyb Kaja je lepsi -
Karel Gott a Honza Nedvěd: Kdo je lepší balič?
http://zrcadlo.blogspot.com/2009/09 /karel-gott-honza-nedved-kdo-je-lep si.html *1* -
kaja
ses borec kajo a velkej *3* *5* *5* -
Re: dcera dominika
Jmenuje se Dominika Gottová -
Re: KONCERT
Každý koncert Káji je úžasný a úžasný je i on osobně.Komu čest,tomu čest! *3* -
Re: Nemějte mi to za zlí
Prosím Vás ,když už píšete nespisovně,tak vězte,že malým se píše tvrdé y a za zlý taktéž.Nechcete doučování v jazyce českém? Ten náš jazyk je tak krásný a velebný,že není potřeba,aby byl takto hanoben. -
Každý je jiný
Neměli by jste věřim všemu kde jakej člověk vypustí z pusy a bulvárům už vůbec ne. Chtěj tak akorát lidi potopit ke dnu a mi k tomu jen přispíváme tím, že tomu věříme, ale proč? Co pak nemáme důvěru k našim milovaným zpěvákům, k zpěvačkám, hercům a tak? Měli by jsme. Já osobně nesnáším lidi, kteří pomlouvaj lidi nja každé kroku a hlavně Karla Gotta, kterého opravdu zbožnuju. Vím, že každý má svůj vkus, každý poslouchá to co se mu líbí, ale nemusí přeci hned pomlouvat a říkat hnusné věci o někom, koho nesnáší. -
Nemějte mi to za zlí
Ahoj fanoušky Káji tohle co napíšu tak mi nemějte za zlí děkuji.
Oni tyhle naši čeští zpěváci na tomhle malím českým rybníčku si myslí že jsou něco úžasnýho,ale třeba 50 km za hranicema je to jiný.Co oni oni tady akorát zpívaj na malím rybníčku,ale třeba Msdonna a Michael Jackson to je něco jinýho.Neříkám že karel nepřispíval na charity,asice je to čeká legnda,ale fakt oni si myslí že jsou důležití.Ale jsou důležití jen na tomhle Malím českým rybníčku.