-
Gratulace k Vašemu výročí
Vážený pane Gotte,
velmi si Vás vážím a cením pro Váš um.
Jste prostě jednička,ať si škarohlídi říkají co chtěj.Vždy jsem Vám fandila, poslouchala písničky a radovala se z každé nové desky ,kterou jste nazpíval.
K Vašim 70tým krásným narozeninám Vám
upřímně přeji mnoho radostí, štěstí a lásky ve Vašem kruhu rodinném a mnoho
dalších krásných chvil s pevným zdravím.
S díky Helena *14* -
k narozeninám
Vše nejlepší k narozeninám -
Vše nej
Vše nejlepší Kájo.Jsi fakt superní zpěvák.Hrozně moc tě žeru *14* *14* -
vse nej
vse nej karle *3* -
urodziny Karela Gotta
Wspaniałemu Karelowi Gottowi moc najserdeczniejszych życzeń z okazji urodzin przesyła Ewa, Karolina i Kot Teofil *4* -
Všechno nejlepší
Všechno nejlepší k sedmdesátinám. -
Karel Gott
Vážený pane Karle,že teď se nacházíte
v kruhu rodinném a ještě jednou gratuluji
takovému jubileu 70.let.Hodně zdravíčka
ať ještě slouží,to je hlavní a i toho
štěstíčka a dále ještě krásné písně,
prostě hity.Přidávám se ke spoustě
gratulantů za Český rozhlas1 Radiožurnal
i když Vám už po ránu gratulovali.
Děti aby byly zdravé a rostly do krásy.
Já mám vnučku jménem Karolína.
Mějte se moc hezky a ještě si to užijte! -
NAROZENINY
Karle,Přeji Vám vše nejlepší a hodně zdraví.Andy *3* -
Vše nejlepší
Všechno nejlepší k narozeninám! *4* -
Milý Karlíku
...vše nej k dnešním sedmdesátinám!!
*1* Zpíváš vážně božsky! -
jéé
Jéééé já mam dneska narozky :-D *1* -
vsechno nej
vsechno nej k narozeninam!!! -
Ivana
Neví někdo,kdy se narodila jeho manželka Ivanka??? *3* *3* -
Nezarmoutí vždy potěší
Dnes slaví náš velký slavík pan Gott své krásné narozeniny.Kdykoli máme smutek na duši,stačí pustit CD s jeho písničkami a hned je nám líp.Proto přejeme opravdu jen vše krásné, zdraví, štěstí, radost z rodiny a další léta plodné práce. -
Kája
Tak vše nejlepší..vždi budeš náš nej...máme tě mocmoc rádi a držíme palce ,jo a pozdravuj tvoji rodinku čau *3* -
Vše nejlepší!!!
Přeji vše nejlepší k dnešním kulatinám,hlavně hodně zraví,štěstí,úspěchů a spoustu věrných fanoušků. At vám to stále tak zpívá a to co nejdéle,protože vy jste takový náš poklad. VŠE NEJLEPŠÍ!!! *4* *4* -
Všecko nejlepší
Všechno nejlepší k tvým 70. narozeninám Kájo.... a přeju ti štěstí,ZDRAVÍ,lásku a ať tu seš s námi ještě hoodně mooc dlouho *14* *3* -
Náš Kája
A stejně je to milaček českého národa. Jsme na něho právem HRDÍ!!! *14* *3* -
G
Internet umožňuje komukoliv kdo umí psát pomocí výběru znaků na klávesnici,aby vyjádřil svůj "názor".
Člověk má podvědomě uloženo že co je psáno to je dáno,a tak máme tendenci brát každý příspěvek v diskuzích vážně.
Ve skutečnosti se některé příspěvky neliší od počuraného patníku nebo kosočtverce vyrytého v omítce.Trvalo to pár let než mi došlo že analyzovat cizí výkaly není věc,kterou bych se chtěl každé ráno zabývat u pití čaje. -
GTT
Každý kdo nadává a snaží se úspěšným lidem házet klacky pod nohy..je absolutní LOSER!!!NULA,NIC NEZNAMENÁ,SRAČKA NA MÝ PRDELI HAHAHAHAHA:D
A VŠICHNI VĚDÍ ŽE KAREL GOTT ZPÍVAT PROSTĚ UMÍ A TO VELMI SLUŠNĚ A JÁ VÍM ŽE ON JE TEN TYP ČLOVĚKA KTERÝ KDYBY DŘÍV ŠEL DO TÝ AMERIKY TAK BUDE CELOSVĚTOVÁ SUPERSTAR A MYSLIM ŽE I ZNÁMĚJŠÍ NEŽ JE TŘEBA CHRIS NORMAN ZE SMOKIE..
ON MÁ VÝJMĚČNÝ STYL PROSTĚ GOTT STYL.
ON JE SEBEVĚDOMÝ OSOBNOST NIKOHO NENAPODOBUJE DĚLÁ SI CO CHCE..NOSÍ OBLEKY A NEZAJÍMÁ HO ŽE NĚKDO S TIM NENÍ OK..
FANDIM MU A JEHO RODINĚ ON JE STAR TĚLEM I DUŠÍ JAKO JEDEN Z MÁLA ČECHŮ..SI SUPER KARLE*3*
JEN TAK DÁL NASER VŠECHNY TY SRAČKY ABY CHCÍPLY ŽÁRLIVOSTÍ BUD SVŮJ TAK JAKO JSI TED:-)
MÁM TĚ RÁDA A FANDIM TI.