Přejít na výpis diskuzí

Karel Gott

OSOBNOST 4.3.2011 
990 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hledám název hitu

Dobrý den, může mi někdo poradit název písničky Karla Gotta, ve které se zhruba zpívá: úterý 4.zaaáří, to je ten den v kalendaaáři...? Děkuju
  • nika1979

Re: PROČ ???

TO JSOUHLASIM ŽE ČEŠTINA ))))))
    JE SKVĚLÁ
    UŽASNÁ. .........
    NEJJJJJJJJMAM JI RÁDA.......
    .KAREL GOTT ........FÉNOMEN,,,,,,,,,,,,,,,,, *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Káája..:D

Kááája luxusnii borec *14* *8* *15* *15* *15* *1*
  • Chapu mistře, že máte hodně fanoušků, ale!!!

Vážený mistře.
    Koncert v Ústí nad Labem před několika hodinami skončil, a byl docela fajn, až na ten Váš únik od fanoušků, potažmo odjezd autem zadní stranou zimního stadionu. Neni to dobrá vizitka po tolika letech unikat od fanoušků a nenechat jim ani podpis. Chápu, že jich máte mnoho, ale v Ústí jste neměl první koncert ve Svém životě. Tak moc dobře víte, že koncert je první věc a péče o fanoušky druhá. Vzhledem k pokročilému věku, bych na Vašem místě fanoušky hýčkal, ani né tak kvůli penězům, ale kvůli smrtelnosti, ikdyž Vaše jméno nese název Bůh. Doufám, že příště nebudete slepě pozívat fandy na další koncerty jako například do O2 arény jako jste to tady udělal, anihž byste se o ně trochu postaral. Pokud né, pak Vás budou jen fanoušici rádoby laskavý kritizovat, a uděláte si zbytečné nepřátele. A to je docela velká škoda, že osobnost Vašeho formátu to připustí a nedojde mu to. Doufám, že se na můj názor nezlobíte a tento názor aspoň vemete na vědomí. Děkuji Kamil *4*
  • Re: Re: Karel Gott

Je to pravda,že jste dostal od fanynky bílý nebo tak něco? *7*
  • Kája Gottík

kája gotíííík *14* *14* *14* *14* *14*
  • PROČ ???

jen bych se Vás zeptal vážení, proč jste vulgární? Lze snad říci vše slušně, vždyť český jazyk má tolik krásných výrazů. A "...dyž už to tak muší byť, tak se podívejte sami na sebe..." a užívejte latinských výrazů, dyž užste takoví intělligenti... *16*
  • Re: Re: Re: Kája

Upřesňuji, chystáme dokument, který se týká žen i mužů, kteří zasvětili život svému jedinému idolu a umí si ho představit i jako svého životního partnera.
    Napište stručně o sobě, co děláte, odkud jste, ale hlavně v čem vám Karel Gott nejvíce, jako osobnost pomáhá.
    I přesto, že jste se ním nikdy nesetkali.
    Své životní příběhy pište na adresu jindrova18@seznam.cz
    Markéta Jindrová
    dramaturg
    Febio
  • Re: Re: Re: Kája

Lucko, napište mi na Vás mail, nebo mobil.
    Připravujeme pro skalní příznivce setkání s Karlem Gottem.

Ozvěte se co nejdříve.
  • barunka009

Re: Karel Gott

Kája je největší bůůh *14* *14*
  • barunka009

Re: Pro ANČU a pro všechny fanoušky.Souhlasí te semnou???

přesně proč asi pořád vyhráva slavíka no protože je good ,bůh,super,skvělej.narozdíl od někoho... *14* *4* *3* *14* *14* *14*
  • Re: Karel Gott

Karel Gott je přece náš Bůh!!! Je nejbáječnější, nikdo nemá takový hlas jaký má on, i když jeho hlas byl nejkrásnější, když byl Karel mlaďoučkej, ty výšky měl tak čisté, nikdo mu nemůže nikdy konkurovat, jeho hlas je jedinečný *14*
  • Re: karel gott

Náhodou, na to kolik mu je let, vypadá moc dobře, když byl mladej byl moc krásnej, a ten jeho krásný hlas, ne nedám svého Káju!BŮH. *14*
  • Karel Gott

Karel Gott je právem nazývaný Božský,prostě umí a je nejlepší,tak to bylo,je a dlouho ještě bude!!!
  • karel gott

já osobně říkám že on kdyby nebyl slavný tak by ani ty děti neměl a natoš manželku! *15*
  • Re: zpěv a texty,které nás doprovází po celý život,vzpomínky z mládí,které nás na okamžik vrátí zpět.

Děkuji za krásný a pravdivý názor,jenže lidi mu budou porád závidět a pořád ho budou napadat, už mě nabaví, jsou trapní, vadí mi ty jejich názory.A tihle blbci uměj jen urážet. Karel si tu slávu vydřel, ne nebylo to jednoduché! Přeji mu včechno nejlepší, hlavně to zdravíčko, a ať zpívá, je jedinečný, jeho hlas je dar od Boha, a sám je pán Bůh,elánu má, že by ho mohl rozdávat.Kdepak teenageři,věčně je to unavený, votrávený. *13*
  • zpěv a texty,které nás doprovází po celý život,vzpomínky z mládí,které nás na okamžik vrátí zpět.

Každý z nás má něco oblíbené,na co si rád zavzpomíná..
    U písní je to ještě hlubší,někdy štastné a někdy smutné a to podle toho na koho nebo na jakou situaci,zážitek vzpomínáme..
    Mohu zde napsat,vyslovit svůj názor..,koho to změní,nadchne atd...asi málo lidí přesně bude vědět kam tím mířím..
    Karel Gott,je mým pohledem interpret,člověk,který si po celé jeho kariéře na nic nehrál a něco dokázal!!A JAK ZNÍ JEDNA Z PÍSNÍ-" ZŮSTÁVÁM SVŮJ"Neobklopoval se šperkama apod.,ale fanoušky,které má dodnes a já mu je z celého srdce přeji...Žije tím...a nemá to zadarmo..skousnout bulvár,nemít soukromí,a to i v případě,když Vás něco bolí,trápí...to je dost náročné!!alespoň z mého pohledu..Úspěchy v zahraničí...prostě super...!!Bylo by to na delší povídání..,jedno vím určitě..jak pomalu vyhasíná herecké umění,a filmy v součastné době nestojí za nic!!byla to stará škola,s citem k umění!!to samé je to i v tomto případě!!
    Proto souhlasím,p.K.Gott je jen jeden..je to smutné,ale až přestane zpívat,nebude zde...tak SHASLA DALŠÍ ČÁST TÉTO ZEMIČKY-ČESKÉ REPUBLIKY,JAKO V PŘÍPADĚ V UVOZOVKÁCH!!VÝBORNÉHO SKLADATELE,TEXTAŘE p.KARLA SVOBODY...JEHOŽ TEXTY V KOMBINACI VYNIKAJÍCÍHO KARLA GOTTA,MNE VRÁTÍ DO KRÁSNÉHO DĚTSKÉHO VĚKU,PLNÝCH PŘÍJEMNÝCH ZÁŽITKŮ,KDY MOJI RODIČE BYLI MLADÍ...PRO MNE OSOBNĚ,POKUD ZDE BUDU,TYTO HVĚZDY NIKDY NEVYHASNOU A S RESPEKTEM SMEKÁM A VÁŽÍM SI JICH!!!A panu K.Gottovi,přeji nadále skvělé úspěchy..
  • Re: Nevěřím

Ale pan Karel Gott, na takovéto diskuze rozhodně nechodí, musíš si zjistit kontakt. *4*
  • Re: Kája Gott-Láska bláznivá

Píšťala a hůl je nádherná.
  • Re: Karel Gott je nesympatický

TO ŽE JE PA-STYL HIP HOP Z AMERIKY IN V TOMTO DESETILETÍ, NEZNAMENÁ, ŽE HO MUSÍ KAŽDEJ POSLOUCHAT A KAŽDÝ RAPOVAT.VÍŠ VŮBEC CO TO JE ZPÍVAT. To není jen kecat do mikrofonu. To umí každej blbec.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit