-
Re: Re: Kája
To my Karlovi posíláme hlasy, pročtětě si historii o jeho začátcích, nazpíval písně v několika jazycích, a rozsah jeho hlasu nikdo nemá,ne a ne a ne! -
Co to tady plácáš,co si dokázala ty frajerko? -
Re: Boží Gott
Zlatý Slavík je a bude vždycky jen pan Gott, tak ať vymyslí jinou soutěž, třeba Český Výr, Český Kos a je vyřešeno *1* -
Re: Karel Gott
Nemá cenu řešit, ty blbce kritiky, oni se v tom vyžívaj. *16* -
Re: dobrej
Karel nikdy nezestárne, to oni zestárnou dřív, už teď jsou dědci. *16* -
Re: Karel Gott
Míšo mě je 22 let, a Karel je a bude pro mě pro mě bůh, jeho hlas je nádherný a to co udělal, nikdo už nikdy nedokáže. -
Re: Knížák si to neměl dovolit
Knížák závistivej blb, který neumí nic jiného, než niči LPčka a ta jeho výtvarná díla, no to je něco *9*.Nemá cenu jeho názor řešit, je dobře že si z toho Karel nic nedělá. -
Re: pro Zuzku
Já mám Karla Gotta taky strašně moc ráda a obdivuji ho, je to moc milý člověk, a ten hlas je dar od pána Boha.Pamatuji, když jsme byli předloni na Konopišti na koncertu rádia Blaník, je to pan profesionál a vystoupení bylo velkolepé. -
Jsou to idioti, FURT jen uráží, už mě to neba s nima,ubožákama.Takových kvalit jako má Karel Gott, nemá nikdo a dokud má pro koho zpívat, ať zpívá pro nás, jeho věrné české a zahraniční fanynky. *14* Milujem Vás pane Gotte! Děkujem za krásné písničky! -
Re: Re: ó bozkej kája
Dej pokoj z hiphopem, Karel Gott je zpěvák s krásným hlasem a dělat hiphop je ponižující, fuj. -
Re: fujjjjjjj
toť tvůj názor,tak sem nemusíš lést -
Pro ANČU a pro všechny fanoušky.Souhlasí te semnou???
Hej jako co si to dovoluješ takhle o něm mluvit? *10* *16* A jestli jsi tak blbá, tak trochu zapni hlavu a přemýšlej. Proč asi tak vyhrává každý rok slavíka? Protože je skvělej, úžasně zpívá a nikdo na něj nemá a my, který mu věříme, máme ho rádi a držíme mu palečky, tak my mu budem neustále posílat hlásky... *4* Tato muzika co zpívá Kája je ohodně lepší než nějakej metál a takový hovadiny. *1* Tak laskavě važ slova a to co jsi vypustila z tví držky(promiňte za to slovo, ale prostě jinak to říct nejde)je nepřípustný a měla by ses za sebe stydět!!! *1* *9* Karel je a bude navždy nejlepší zpěvák na světě. *14* *4* -
Karel Gott
Je a bude provždy jen jeden, jeho hlas je zázrakem a vlastní pílí dokonalý. Léčí i hladí, povzbudí i dojme.. vzkaz pro škarohlídy - pokud si myslíte opak, stačí nepouštět *3* Za sebe přání a poděkování: Mistře, nechť vám to zpívá a děkuju za všechny, kdo vás mají rádi *14* -
Re: ...........
ja,ja-das ist sehr gutt *1* -
neregistrovaný uživatel
Hledám paní Janu Hradilovou(za svobodna),předsedkyni bývalého fan klubu Karla Gotta v Olomouci.
zn.Lucerna 1982 -
Dotaz
měl by být v O2 aréně *3* -
Re: Re: Dotaz
ne koncert bude 11.6.2009 v Praze pouze nevim kde a od kdy se budou prodavat vstupenky -
Re: Vše nejlepší k životnímu jubileu přeje Kamil souznitel v dnu narození Haničky Zagorové.
Karel by měl mít megakoncert v Ústí nad Labem 3.5 na zimním stadioně pod záštitou primátora města. *3* -
...........
für immer jung.........ein
leben lang für immer jung......... *3* -
Re: Bozsky Kaja
Tak vitam dalsi ctenou ctenarku bulvarnich platků. Nesudtě člověka kterého osobně neznáte. I tak je to velice těžké. Pan Karel Gott je jedním z největších umělců své doby. Nikdy a nikde neměl potřebu se trapně prezentovat svými poklesky, jakožto tomu bývá u poměrně veliké části našich celebrit. Proto nechápu odkud berete tu odvahu takhle veřejně kritizovat. Myslím, že by bylo vhodnější nejdřív myslet a až poté mluvit. Budete překvapena kolik zklamání a trapasů si ušetříte.