Přejít na výpis diskuzí

Karel Gott

OSOBNOST 4.3.2011 
990 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Vystupenie 14.2. v ostrave

a aka to je akcia, vamipre 2000?
  • Vše nejlepší k životnímu jubileu přeje Kamil souznitel v dnu narození Haničky Zagorové.

Vážený pane Gott.
    Jste nejen pan Bůch v hmotném stvoření, ale u nebeských bran se určitě stanete tím pravým Bohem. Už jen ten hlas, je od Vás. Myslím od Boha.
    Přeji Vám hodně zdraví na pozemském životě a zdravý hlas. To přeje souznitel v dnu narození Haničky-písničky. Kamil *4* *4* *4*
  • Vystupenie 14.2. v ostrave

Karel bude vystupovat 14.2. v CEZ Arene v Ostrave, niekedy po 14:00, ak chcete tak mi cinknite na mieste na +421911626321, vstup zdarma + moznost ziskat auto:)
  • Karel je Bůh!!!!!! :-))))))

Karle, moc tě miluju a přeju ti jenom všechno nejlepší, jseš idol všech generací, mamky, babičky i můj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Chtěla bych ti napsat své vyznání i sem, ale nevím jak tam vložit tvou fotečku

http://www.prostemulluju.cz

Neporadí mi tu někdooo? *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3*
  • zabicka885

Re: Dotaz

Oprava 12.června a měla by ho natáčet česká televize
  • zabicka885

Dotaz

11.července by měl být galakoncert k životnímu jubileu Karla Gotta, nevíte někdo jestli je možnost koupit vstupenky a kde? Předem děkuju *14*
  • KAREL

Karel je supr mam ho rada *3* *14* *3* *14* *4* *1* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *4*
  • Bozsky Kaja

tak me nic jeho hudba nerika ale to je o vkusu,zpiva samozrejmne vyborne,jako zpevak je dobrej,i v tech letech,ale povahou je to ten nejnamyslenejsi sobec kterej muze existovat,jen se vsude vychvaluje co vsechno ma je to hnus,nechapu jak muze byt tak nelidsky a zahledeny sam do sebe,hold to je asi nasledek slavy,ale jak rikam je to pan zpevak to se mu musi nechat.
  • Re: ó bozkej kája

JE TO DEBRY SPĚVAK (ALE KDYBY SPIVAL HIP-HOP BYL BI HODNĚ DOBREJ) *8*
  • mart01inka

dobry zpěvák

je dobrý zpěvák mam ho rada a naví na to že ma tolik let je pořád čilý *1* *4*
  • Re: Re: koncert

to asi v domě kultury
  • certice42

Re: koncert

19.12 byl i u nas v km a bylo to neco uzasneho nikdy na to nezapomenu jeho hlas ma takovou silu jako by mu bylo 30 je uzasnej a milej clovek dala jsem mu i kytku popral me pekne vanoce a ja byla ststna jako blecha *4* *4* *15* *15*
  • certice42

Re: fujjjjjjj

tak co tu chces urazet a co jsi v zivote dokazal ty frajere *5* *5*
  • Re: Re: Vánoce Spejbla a Hurvínka

opravuji překlep Zadáno pro Karla Gotta /natočeno v divadle S+H /
  • Re: Vánoce Spejbla a Hurvínka

Libore,pořad se jmenoval Zadáno pro Karka Gotta a VHS jsem našel,čekám,až se ozveš Standa
  • Re: ?

No a co bys tak ještě chtěla napsat... *15*
  • kamika516

omluva

já se omlouvám tohle za mě napsala moje sestřenka (nemá ráda pana gotta) a vím že je to velmi známí zpěvák a eště pořád zpívá pěkně
  • Re: Vánoce Spejbla a Hurvínka

ahoj Libore,tento pořad jsem měl na VHS možná,že ho i najdu ozvi se rád pomůžu Standa
  • přání

Chtěl bych touto cestou poblahopřát panu Gottovi k opětovnému uznání, Slavík roku 2008.K tomu i hodně zdraví a rodinného štěstí.Držíme palce a ať Vám to Mistře stále zpívá.Díky za krásné písně.tom.
  • Re: Re: ?

gratuluji KARLU GOTTOVI k dalsimu SLAVIKU do jeho sbirky urcite si ho zaslouzi a ke krasnemu podzimnimu turne jen tak dal pokracuj...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit