Přejít na výpis diskuzí

Karel Gott

OSOBNOST 4.3.2011 
990 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro Ivanku

Aha, tak promiň. Tvůj email je xnifs@seznam.cz ? nejsem si totiž jistá. *7* pa Míša od se pls *5*
  • pro Míšu

Napíšu,jenom čekám na tvůj mail.
  • Pro Ivanku

Ahoj Ivuš, tak napíšeš mi proč to všechno padlo? *7*
  • Karel Gott

Hledám předsedkyni bývalého olomouckého fan clubu Karla Gotta Janu Hradilovou.Jano prosím ozvi se mi.Děkuji.
  • pro Míšu

Jasně,dlužím ti vysvětlení.Napiš na mail.
  • pro Ivanku

Ne to nevadí a klidně mi to můžeš říct, proč to všechno padlo. Sice jsem se těšila ale co se dá dělat že, zdřejmě nic. Ale i přesto díky za vše.
  • On je náš král

Pane Karle. Myslím, že mladší generace Vás má s prominutím za ,,staříka, který by měl vše přenechat mladším,, Také petřím k té mladší generaci, ale Vaše písnš mají ,,šťávu,,. Jste jediný zpěvák v republice kterému z celého srdce a upřímně fandím!!! Nenajde se nikdo lepší než jste Vy!!! Vaše texty dokážou povzbudit mou duši a vžy když si pustím Vaši píseň, nebo když Vás vidím v televizi, celá se chvěju, a to proto že jste vážně dokonalý, a Vaše rozhovory mají směšný podtext:)...Ten kdo říká že jste,, přihlouplý stařík,, tak věřte že to tak nemyslí, a každý večer si Vás pouští:)
  • pro Míšu

Ahoj Míšo,omlouvám se, ale musím to zrušit.Už to neplatí.Vysvětlím ti to,když budeš chtít.Promiň.
  • jasně že chci dárek

Ahoj Ivan, jasně že chci vědět o jakej dárek se jedná. *4* Tak napiš pls. Díky Míša
  • Re: Zuzka

Karel bydlí na Praze 5 a nevím proč by neměl říci svůj názor. Já můžu říci,že ho mám rád pro jeho zpěv,vystupování a teď i pro jeho politický názor,protože je vidět že to má v hlavě v přádku když volí ODS.
  • dárek

Ahoj všichni, kdo máte rádi Karla Gotta.Mám pro vás skvělý tip na originální dárek k vánocům.Kdo chtece vědět víc,napište.
  • pro Zuzku

Tak jako ale i přesto mu můžeš fandit ne? Sice jako nwm o čem mluvíš, ale to je mui fuk. Já bych mu nikdy nepřestala fandit! *10* Protože ho mám ráda a nikdy nepřestanu. *1* *14*
  • Zuzka

Vždy jsem "Kájovi" fandila.Rovněž se mi líbilo, že zůstával apolitický, až teď mě zklamal, že se přidal ke kampani M.Škalouda na senátora v Magazínu ODS Praha 5
  • Zuzka

Vždy jsem "Kájovi" fandila.Rovněž se mi líbilo, že zůstával apolitický, až teď mě zklamal, že se přidal ke kampani M.Škalouda na senátora v Magazínu ODS Praha 5
  • Re: pro toma

Jano zdravím.Mám radost,že se aspoň po příspěvku můžeme pozdravit. *3* Jak se podařilo turné Goťáka snad z tisku víš,ale neodpustím si poznámku,že poráží v úspěšnosti i velikány i brouky.Zdraví tom *15*
  • pro Petra

já nwm možná že jo, ale budu se snažit, abych zas na nějakej oncert jela. bude vše lepší až budu mít řidičák no tak pa. *7* *4*
  • Re: Re: Re: Lidicky

Já jdu už na první koncert do Plzně,tak tu pak napíšu svoje dojmy. Jinak mám i do Sazka areny a tam to bude ještě vetší zážitek.
  • Re: lidičky

Jo to bylo v Termalu s Big bandam Felixe Slováčka. Taky jsem tam byl a moc se to povedlo. Neboj,určitě si nebyla naposled na Karlovo koncertě.
  • lidičky

Jsem ráda, že se přidali další lidi, který fandí našemu Kájovi. Také vám moc závidím koncerty, také bych moc chtěla na něj jít. Byla jsem jen jednou na jeho Koncertě a to v Karlových Varech a stála jsem od něj míň, něž je 1 metr. Stála jsem jak socha a ani jse, se nehnula jen jsem koukala na něj abych si ho zapamatovala jak vipadá zblízka, bylo to prostě nádherné. chtěla bych to vrátit, protže toto už se mi nikdy nestane. Njn tak se měj te zatím všichni a zdravím Janču Vosátkovou papa *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Lidicky

Já pujdu na jeho koncert v Budějovicích a to dne 7.11.2008.nevím jak jsem to dokázala ale jdu do 4 řady a to poprvé v životě. Tak se moc těším ,počítam dni v kalendáři.Tak sem mejte moc hezky.pa.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit