Přejít na výpis diskuzí

Karel Gott

OSOBNOST 4.3.2011 
992 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • přání

Všechna nej,pro vás a Vaši rodinu.Hodně štěstí a zdraví k narozeninám.Ať Vám to stále zpívá.Jsem generace,která na vás vyrostla/1946/Hodně dalších,krásných písní.tom
  • Pro Maestra Gotta

Che Dio Ti bennedica Jana
  • potřebuju radu zkušených :)

zdravim všechny *3* potřebovala bych poradit..můj kamarád je velký fanda Káji Gotta, a jelikož bude mít brzo narozeniny, tak mě napadlo mu sehnat jeho autogram *4* nenašel by se tady někdo kdo by mi poradil, kam se můžu obrátit, nbo tak? a nebo mám napsat Kájovi osobně? *14* děkuju *4*
  • šáhni si do svědomí

můj názor je že každý kdo píše zde nějaký příspěvek anebo reakci, nějakým způsobem Karla Gotta obdivuje.
    Jinak nechápu proč by si kdo otevřel jeho stránku a zabýval se jím.přeji hezký den všem
  • Re: poradte

anoo Úterý
  • Re: poradte

Ta písnička se jmenuje Úterý
  • poradte

Neví prosím vás někdo název Kájovi písničky která začína : Uuuúterý třetího zaaáří ....
    Díky moc za pomoc *4*
  • Re: Re: Re: Kája

Abyste se z té Ameriky všichni nepodělali.

Karel má opravdu dobrej hlas a zpívat umí.Jenom mi příde nepochopitelný kdo všechno mu posílá hlasy do Zlatýho slavíka.Myslím že ti mladí to nebudou,ti mají jíný favority a že ti starší těžko budou posílat hlasy do takoví soutěžě.A to vůbec nenarážím na to že by byl Karel Gott starý *4*.Souhlasím s tím že by jednou měl vyhrát taky někdo jinej než on.Nemyslím zrovna Koláře to ať si rozmyslí každý sám,ale hlavně někdo jiný.Příde my to už trochu trapný.Mám pocit že ten bude vyhrávat i po své smrti(a to mu přeji určitě dlouhý život).Jinak si taky myslím že nechodí s ničím novým a vyhrál by i kdyby se ostatní mohli přetrhnout.
    Jinak si ale myslím že je jedinečný zpěvák své doby jenom mi vadí to vyhrávání příde mi to už jako ze zvyku.Ale je to jen můj názor tak se na mě za něho nezlobte.*3* *4*
  • :)

kájínek je nej nej nej to je uplnej anděl ! ! ! díky bože *14* *14* *14* *14*
  • dobrej

jen chci pochválit a kdo je dělanej na nadávky ,že je starej,tak život je spravedlivej a pozná to sám na sobě.
    at se jim daří a spívá pokud bude mít náladu ahoj *3* *3* *3*
  • Karel Gott

Karel Gott je ten nejskvělejší zpěvák na celém světě... *4* Mám ho moc ráda *14* ... -a ten kdo ho bude urážet a nadávat tak ten ať si mě nepřeje *16* !!! Je to prostě božský Kája a úžasně zpívá... *14* *14* *14*
  • best singer ever

The Golden Voice Of Prague-Best Ever Singer
  • Re: Karel Gott je nesympatický

Mohu Tě ubezpečit, Camomillko, že do tohoto tisíciletí patří tolik věcí ze století minulého, předminulého i daleko starších, že o tom nemáš nejmenší páru. Ona se kvalita naštěstí prosadí a přetrvá. Schubertovy písně si najdou své posluchače i 200 let po jeho smrti (na rozdíl od hip hap hopu). Nebudu Tě unavovat faktem, že zlatý věk opery byl o celé století dřív, než uvádíš, a přesto je tu pořád. Karel není rocker, ale jeho počátky můžeš směle k tehdejšímu rock and rollu počítat, atd. atd. atd.
  • pisnicky

mate někdo gotovi pisně prosim poslete my je *4*
  • karel gott

Pan Gott,je pan zpěvak ,každy stoleti ma sveho obdivovatele a osobnost ,no 20stoleti ma K.Gotta a to pravem,Jeho pisně,chovani,charakter to už se dnes nevidi.Jeho pisně člověku umněly dat pocit štěsti,lasky a dobry nalady,Mam jeho všechny desky a jsem rada že takoveho zpěvaka mame,,a přeji mu jen to nejlepši i jeho nove rodince,,Marta
  • Re: Re: karel gott je pěkný zpěvak

JJ přesně tak. jeho hlas mě ohromil když jsem ho poprvé slyšel a od té doby jsem jeho fanda. A taky neznám snad nikoho, kdo by se takto dlouho udržel na výsluní jako on.Má můj obdiv
  • Re: Karel Gott je nesympatický

Jo tak tvůj příspěvek je zatím nejvíc mimo co jsem tady četl:-)) musím se tvému přihlouplému názoru smát:-)))prej normální člověk ho neposlouchá.Tak hele ty pipko já ho poslouchám je mi 23 let a jsem úplně normální a ten tvůj podělanej hip hap hop si strč za klobouk páč to absolutně s kvalitní hudbou (jestli se hip hap hopu dá vůbec říct hudba) nemá nic společného. Hip hop je pouze doménou pouličních černochů, kteří nic jinýho neumí než rapovat... fujtajbl s takovým škvárem. Gott je jednička a ty kdybys uměla alespoň z jeoho procenta zpívat jako on, tak by jsi mohla bejt ta nejšťastnější osoba na tomhle světě.
  • Re: Re: Kája

hmm a co jsi dokázal(a) ty?? To by mě zajímalo. Gott se drží na scéně už hezkou řádku let a to nikdo nedokázal. Navíc jeho písně jsou oblíbené jak u nás, tak i v Americe a hlavně v ěmecku, Rusku atd atd. vydal nespočet albumů,hrál ve filmech a podle tebe nic nedokázal?? To jsi trošku mimo čeče. Jeho hlas je prostě na nejvyšší úrovni (samozřejmě teď už ne). Prostě Gott byl je a bude NEJlepší ať se Vám to líbí nebo ne. H.O.W.G.H *3*
  • Boží Gott

Pan Gott zpívá komerční hudbu.Písničky má pěkné ,melodické, hezky zazpívané, ale více obdivuji zpěváky, kteří si dokáží text písně i hudbu k písni sami složit. Mám moc ráda písničky od Jarka Nohavici, jdou z dobou a nikdy nezestárnou, a text super skvělý.Velmi ráda chodím i na jeho koncerty. Mám za to, že je u nás řada talentovaných zpěváků, kterým zde není dána šance dostat Slavíka.Dívat se na tento pořad už předem vím jak to dopadne 1.místo KG, a ostatní v nedohlednu.Tím nechci říci, že se mi jeho písničky nelíbí, ale dávala jsem hlas P.Kolářovi.Má charizmatický hlas.Udělejme jednou změnu a volme ve Slavíkovi jiné osobnosti, myslím, že každý zpěvák, nebo zpěvačka má tuto šanci.Byla jsem moc ráda, když ve Slavíkovi se dostala do nominace L.Vondráčková, proč stále jedni a ti samí?Spousta zpěváků své koncerty zpívá playbeckem (přesně a jasně se jednou vyjádřil Kryštof, za to mu moc fandím).Nelíbí se mi vůbec písničky od Langerová, nic vlastně nedokázala a je v první trojce ve Slavíkovi. *3* *3* *3* *3* *3* *3* *13*
  • Re: Kája

Já Káju nemusela od dětství. Je jen obyčejná osobnost "šoubyznysu", nic víc, nic míň. Vím, že přispívá různým nadacím, ale to se teď nosí a já přispívám v poměru ke svým výdělkům určitě víc, než on. Jinak nevím, že by on sám opravdu něco dokázal kromě zúročení daru od pána Boha. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit