-
Re: Kája
Podle mého názoru si Kája toho slavíka zase zasloužil,vždyt si jeho písničky zpívá i má čtyřletá dcera.Až se na naší pěvecké scéně objeví někdo kdo se mu vyrovná tak mu Kája určitě nebude slavíka závidět. A ješitný chlap je přece každý.
KÁJO JÁ TI FANÍM A DOMA TĚ MÁME MOC RÁDÍ,UŽ SE TĚŠÍM AŽ BUDEŠ ZAS V OSTRAVĚ!!!JSEŠ MŮJ *4* *4* -
Kája
Karel má pěkné písně, jen se z něj stal ješitný chlap. Vadí mi, že rok co rok má Slavíka a tím tak nedostanou šanci ti, kteří si to také zaslouží. Např. Petr Kolář. Modlila jsem se aby dostal slavíka a opě ho dostal Karel. Nemám nic proti Karlovi, jen ho nemám ráda. *13* *13* *13* -
Karel Gott
ANO,KAREL GOTT JE FAKT JEDNIČKA U NÁS SE JEŠTĚ NENARODIL NIKDO S TAKOVÝM HLASEM.FANDÍM MU OD ŠKOLNÍCH LET A TO MI JE UŽ DOST PŘES PADESÁT!PŘEJI MU ABY MU TO ZPÍVALO JEŠTĚ DLOUHO A ABY ZŮSTAL TAKOVÝ,JAKÝ JE! -
Zvonky štěstí
Zdravím, mám dotaz na znalce. Na kterém albu se poprvé objevily Zvonky štěstí? Případně v kterém roce vyšla kompilace Zlaté duety, na němž se ta píseň taky objevila? Díky, pokud se najde někdo, kdo se podělí o odpověď. -
Karel Gott je nesympatický
Karel Gott je mi nesympatický.Jeho styl hudby není rock ani hi-hop což znamená že do této doby vůbec nezapadá.Možná tak v 80.letech 20.století ale ted máme 21.století a jeho styl se sem jaksi dostal asi omylem.Nemohu uvěřit že vyhrál 33.slavíka,kdo to hlasoval
*7* Normální člověk této doby Váš styl neposlouchá.Karel Svoboda je lepší než vy!Nezapadá do doby ale jeho písně mají alespon něco do sebe,Vaše písně jsou jak opery,a opery patří někam do 30.let 20 století. *16* *8* -
xkoxoy
noja nwm zpíváte dobře ale já mam jinej vkus třeba něco od vás se mi líbí..... *1* -
Karel
Karle, Dnes jsem Vas objevila ve svém snu... Od malicka, jeste jsem ani poradne neumela chodit, jsem byla Vas velky fanda. Jednou jste prijel do Ostravy a maminka mi koupila kyticku, abych ji Vam predala, a ja jsem onemocnela *9* .
Pred nekolika léty jsem vyuzila prilezitosti a navstivila jsem Vas koncert v lucemburském Mondorfu. Zpival jste v nemcine a ja byla prekvapena, kolik mate v Lucembursku fanousku. Pri autogramiade jsem Vas cesky oslovila, ze je skoda, ze jste neco nezazpival v cestine. Tak jste byl z toho prekvapeny, ze jste zcervenal. Odpovedel jste-snad priste. Doufam ze to priste skutecne bude. Preji Vam mnoho stesti v rodinném zivote a profesionalnim. Byl a jste pro mne vzdy ten nejlepsi...
Vase fanynka Lenka (Luxembourg) -
mily Kajo
Vase pisnicky jsou porad stejne pekne,nic si nedelejte z tech blaznu co Vam zavidi,sami nic nedokazali tak alespon kritizuji,jste porad klasa,moc zdravi dcerusce,Vam i Ivance!! *4* *3* -
Re: karel gott je pěkný zpěvak
ano,máš pravdu,karel je opravdu nejlepší-je to KING -
karel gott je pěkný zpěvak
karel gott je pro mě absolutně nejlepšim zpěvakem na světě.je to dobry zpěvak. -
Re: .....
karel gott je tak dobry,tak ty jeho pisničky jsou krasne,že si zaslouží dostávat slaviky. -
Karel Gott
Jediná celebrita se kterou stojí za to se setkat!Já děkuji,že jste,pane Karle! -
prosba
Pane Gotte je možné poslat Vaší fotku s věnováním vaší veliké fanynce,mojí mamince? *14* -
laco
vazeny pan gott dovolte aby som vas pozdravil a poprial v mene mojom i mojej rodiny vela zdravia a spokojnosti ste clovek ktori cely zivot rozdaval radost a pohodu prostrednictvom vasich krasnych piesni i ked sa nasa krasna republika rozdelila co mna velmi trapi lebo milujem cesky narod ako i ceske dedinky aj mesta vzdy poviem ze ste nas nie zahranicny som invalidny dochodca po taskom uraze a ked sa nam podari usetrit nejake korunky uz aj ideme navstivit pribuznych do prachatic este raz vas pozdravujeme a prajeme vsetko naj -
Re: prosba
Tuto píseń Zpíval v pořadu Karel Gott ve Slaném.Mám ten pořad natočený. -
Re: Můj Kája
V seznamu nahraných LP desek toho chybí víc, třeba Karel Gott a Karel Vlach nebo Mezi Vltavou Dunajem a Donem Country album. -
Re: Vše nejlepší k narozeninám
To bylo opravdu výstižně napsáno. Též přeji do dalších let hodně zdraví,úspěchu a radosti z malé dcerky. -
Vše nejlepší k narozeninám
Karle, vše nejlepší k narozeninám a hodně zdraví a elánu do dalších let. Vážím si Vás jako člověka, který nám všem dává příklad, jak se chovat, vystupovat na veřejnosti a hlavně jak pracovat. Kdybychom každý z nás měli alespoň 10% Vašeho pracovního nasazení a kumštu, tak by nám Němci záviděli dálnice, Japonci elektroniku a Američané by propadali komplexu méněcennosti.
Hezký den.
Franta -
Re:
pane gotte jeste vela stesti pri spevu aby ste meli stale take hezke pisnicky. Zdravi vas vas fanousek ze slovenska. -
Ahojik.mvr
Na teto strance sem byla jen kvuli tomu ze sem o nem mela mit referat jinak bych sem NEVKROCIL!!!Kaja mi nevadi ale neposloucham ho!!! *14* *4* *3* *3* *3*