Přejít na výpis diskuzí

Karel Gott

OSOBNOST 4.3.2011 
991 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 55555
    Vážený pane Karle Gotte, včera jsem sledovala VIP ZPRÁVY NA TV PRIMA. Ukázky z připravované ČESKO- SLOVENSKÉ pohádky " KDYŽ DRAKA BOLÍ HLAVA "byly velmi působivé. Společně s Vaší pohádkovou manželkou, paní Kamilou Magálovou, Vám to oběma moc slušelo. Vaše dcerky se předvádějí v této pohádce po Vašem boku, jako v reálném životě a věřím, že i ony budou velmi úspěšné.
    Jen si myslím, že by Vám více slušela role krále, už proto, že jste v hudebním světě i jako člověk,tím pravým králem. Ale to je můj názor.
    Pohádka se točí v překrásné přírodní atmosféře a určitě jsou to nezapomenutelné zážitky, které každé natáčení filmu sebou přinášejí.
    Ať pane Karle Gotte děláte cokoliv, vždy je to s plným nasazením, poctivě a s láskou. Jste dokonalý profesionál, jste přirozený a skromný.
    Každá pohádka, která je připravovaná s herci či neherci, je pro mnohé vzpomínkou na mládí a člověk si okamžitě vybaví texty Vašich písní " BÝT STÁLE MLÁD nebo CHCI ZPÁTKY DÁT ČAS ".
    Přeji pohádce " KDYŽ DRAKA BOLÍ HLAVA " úspěšné dokončení natáčení a ať v kinech zazáří tím nejkrásnějším jasem, svěžestí a úspěchem, jako míváte pokaždé na koncertech " VY PANE KARLE GOTTE ".
    Hodně zdraví a ať je rok 2018 i Ty následující roky o Vás a tím, co jedině Vy dokážete svým fanouškům dát ...
    To Vám pane Karle Gotte přeje Vlasta Froňková z Prahy !
  • Pekne napísané, pripájam sa aj ja k prianiu. A s tou predpoveďou - kiež by ste mali pravdu! *14*
  • 55555
    Vážený pane Karle Gotte, " KRÁSNÉ, VESELÉ A ŠŤASTNÉ VELIKONOČNÍ SVÁTKY 2018 "Vám a Vaší rodině přeji.
    Co Vám pane Karle Gotte napsat. Jste nesmírně vitální člověk a umélec. Každé ocenění, uznání, potlesk, rozzářené oči Vašeho publika a úsměv, radost z toho, že mezi své příznivce přicházíte, je pro Vás balzámem na Vaší duši, na Vaše srdce a za každou cenu, za každých okolností chcete ze sebe vydat jen to nejlepší a hlavně je to poctivé přiznání stavu Vaší neutuchající touhy jít stále vpřed, neohlížet se zpět a v žádném případě se nezastavit !
    Vy, pane Karle Gotte totiž dokážete být neskonale vděčný, pokorný a velmi vzácný, proto se Vám ve všem co děláte, tak daří.
    Dokud budete žít, budete obdivován, žádán a milován. A to nikdo již nezmění.
    Jak jsem již psala v prosinci 2017, rok 2018 bude pane Karle Gotte patřit Vám, bude úspěšný a výjimečný Vaší zásluhou. To Vám z celého srdce přeji, držím palečky a hlavně zdraví, zdraví a opět zdraví. Vl. Froňková z Prahy.
  • Není na tom zdravotně moc dobře. Měl by se už šetřit a uvědomit si,že to nejlepší už má za sebou.
  • I když opožděně tak i já.
  • 55555
    Vážený pane Karle Gotte, ráda bych Vám popřála do Nového roku 2018 především skálopevné zdraví. Ať se vracíte s chutí a radostí všude tam, kde Vás rádi mají a na pódia, kam patříte. Přeji Vám ať konečně ustanou kolovat po internetu i médiích, Ty nedůstojné příspěvky o Vás. Já věřím stejně jen tomu, co Vy osobně řeknete přes televizní obrazovku nebo přes rozhlasové stanice. Je smutné, že se mnozí lidé schovávají za různá anonymní jména a kdo se jím znelíbí, toho posečou slovně jako kosou. Ať odhalí svojí identitu a možná by to byl šok, kdo to vlastně píše, že Vážení anonymové?
    Já, pokud bude příležitost, tak Vám sem na tyto stránky vždy napíši pane Karle Gotte ve vší slušnosti a úctě.
    Víte, patřím mezi těch mnoho obdivovatelů Vás pane Karle Gotte, kteří nezapomínají na to, kdy nám bylo s Vámi, i když jen virtuálně velmi dobře a já věřím, že tu zanedlouho opět stane, ten náš nádherný Karel Gott a vše bude jako dřív.
    Chce to odvahu, sílu a chuť to nikdy nevzdávat.
    Pojďte Karle Gotte do toho , ROK 2018 bude patřit opět Vám a Vaší přítomnosti !
    Vlasta Froňková z Prahy.
  • Bohužel, tady už je nedostatek soudnosti, tak ať si je ještě užije...
  • Potvrzeno - liška je falešná.
  • Karla Gotta a jeho nosatou Ivanu nemusím..Koho dnes zajíma ohraný Gott,a jeho rodina - nikoho čau *1* *1* *1*
  • Vážený Mistře,přeji Vám i Vaší rodině krásné a klidné svátky a děkuji za čokoládové LP,které jako dárek na Mikuláše splnilo vše,byl jste dobrý a na obal jsem slíbil vyrobit rámeček. Budete umístněn v kanceláři školní účetní na Šumavě.Mirek
  • 55555
    Vážený pane Karle Gotte, dnes je 1.Adventní neděle, začíná VÁNOČNÍ ČAS, čas klidu, pohody a splnění všech přání. Já Vám i Vaší rodině přeji, ať se nedáte nikým a ničím odradit. Ať máte spoustu úspěchů, mnoho příznivců, mezi které patřím i já. Není nutné, abyste nás osobně znal, je důležité, abyste věděl, že nám záleží na Vašich úspěších, že je nás mnoho, kteří Vás obdivují a mají k Vám úctu a že za Vámi stojíme v každé situaci. Nechci psát za ostatní Vaše příznivce, ale věřím, že v jednotě je síla. Pevné zdraví, ať se daří a " ZŮSTAŇTE SVŮJ ". Vlasta Froňková z Prahy.
  • Luky1987
    Taky Kájovi gratuluji k 42. Slavíkovi
  • Kdyby Karel Gott žil ještě 20 let ,tak ještě 20 krát by dostal Slavíka *4* U něj je to jistota ,že ho dostane.
  • 55555
    Vážený pane Karle Gotte, blahopřeji Vám k získání 42 ZLATÉHO ČESKÉHO SLAVÍKA ZA ROK 2017. Společně s Lucií Bílou jste alespoň podle mého názoru těmi nejskvělejšími a charismatickými umělci. Pane Karle Gotte přeji Vám pevné zdraví, ať se Vám hodně daří a ať je Váš diář stále plný uměleckých aktivit i v roce 2018. Vlasta Froňková z Prahy.
  • Goťáku, gratuluji k 42. Slavíkovi!!!!!
  • Dnes proběhne vyhlášení 52. ročníku Slavíka, přeju si, aby Goťák dosáhl na 42. trofej. Poslední tři ročníky Českého slavíka vyhrál s náskokem alespoň 10.000 bodů (v jubilejním ročníku 2015 měl na 2. Kluse náskok dokonce 52 tis. bodů!), snad podobného odstupu na ostatní dosáhl i letos. Nikdo se mu na české hudební scéně nevyrovná!!
  • Luky1987
    Taky mám rád Káju
  • Karle, doufám, že za týden dostaneš svého 42. zlatého slavíka! :-) Moc ti ho přeji!!
  • Hezzke písně má!
  • proč se opakovaně prezentujete jako nesoudná fanynka, co slídí po každé informaci a božského Káju pronásleduje na každém kroku? Mám obavy, abyste si dalším úlisným průjmem nezapatlala klávesnici. Vaše nekonečné podbízivé výlevy sdělované ve veřejném diskuzním fóru velkými písmeny hraničí s obsesí. Možná trpíte citovou deprivací, ztrátou sebeúcty, absencí mužského vzoru v dětství, zklamáním a nedostatkem sebevědomí. Projekce nenaplněných životních představ do populární osobnosti - vysněného idolu, jenž o vaší existenci nemá nejmenší tušení, vám může přivodit další frustraci. Doporučuji vymanit se ze začarovaného kruhu neúměrného vzhlížení a platonického zbožňování. Vždyť reálný svět poskytuje tolik hodnotných podnětů i spřízněných duší, které si jednak zaslouží a druhak ocení a zejména opětují vaši úctu, přátelství i lásku. Přeji vám, abyste si vážila především sama sebe, což je cesta k přirozené spokojenosti. Karel Gott je výdělečná fabrika, jeho popík je spotřební artikl, jímž živí sebe a svou rodinu i ve svém pokročilém věku více než slušně. Za to ho určitě netřeba zbožšťovat. Mějte krásný konec podzimu, srdečně zdravím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit