Přejít na výpis diskuzí

Karel Gott

OSOBNOST 4.3.2011 
993 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj karel drž se !!
  • pro Míšu

Napíšu,jenom čekám na tvůj mail.
  • Luky1987

Od Karla Gotta sa mi najviac páči pesnička Zůstanu svůj akorát

• A mne se zase libi "Nevinna". Ave Caesar.

• Luky1987
    Presne, vždy chtel KG ŽÍT naplno a nezustat u stereotypu. Proto rád cestoval po Evrope, Americe atd.
    • *5* Plus všestranný Daniel Landa - klasa a borec par excelans. Volnomyšlenkář, osobnost. Škoda Michala Penka... Dan Hůlka a Dan Bárta také nejsou závislí na tom, co o nich kdejaký škrabák napíše, žijí si svůj život a dělají, co je těší.
      • D.Landu jsem měla ráda, dobrý hlas i písničky, ale nějak nám ,,zmagořil" chlapec, Žito.....????? Už to není, co bývalo. *9*
    • Přesně, cestoval, zpíval v několika jazycích, a kariéru si musel tvrdě vydřít, ze začátku taky neměl na růžích ustláno. Je to skvělý člověk, kterej by neměl bejt ani člověk,
      měl by tu být navěky, v té nejlepší kondici. A dnes se stále všichni diví, proč pořád dostává Slavíky. Já si myslím, že noví zpěváci se můžou jít zahrabat, ale nemůžou za to, je špatná hudební doba. Já poslouchám různé žánry, mám ráda hodně zpěváků (spíše ty legendy), ale Kája je jeden z nejlepších.
  • Pro Ivanku

Aha, tak promiň. Tvůj email je xnifs@seznam.cz ? nejsem si totiž jistá. *7* pa Míša od se pls *5*
  • Byl to komunista.

• Šťastný A Veselé Bánovce : )
  • Oprava: ktorí
  • Turné 2008

Tak jsem byl včera na prvním koncertu letošního turné v Plzni. Co napsat víc než,že to bylo fantastické. Mistr je snad stále lepší. I doprovodná kapela Boom Band neměla chybu a to nemluvím o vokalistkách v čele s Dashou. Program trval 3 hodiny čistého času a Karel zaspíval téměž 50 písní. 4 nádherné písničky zatroubil i Felix Slováček,to šel až mráz po zádech. Úplně narvaná hala nakonec vstala a zpívala z Karlem ty největší hity. Všem kdo váhají s návštěvou tohoto turné mohu jen doporučit. Nenechám si ujít ani koncert v Sazka areně,to bude vrchol. Myslím,že by si to zasloužilo tento koncert natočit některou naší TV,protože to prostě nemá chybu!
    • Re: Turné 2008

hodne fandim K. GOTTOVI a take se tesim na letosni turne v Brne na kte jdu se s vou kamaradkou IVANKOU MACHACKOVOU no proste super...
  • Byl to komunista.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit