Přejít na výpis diskuzí

Karel Gott

OSOBNOST 4.3.2011 
993 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zuzka

Vždy jsem "Kájovi" fandila.Rovněž se mi líbilo, že zůstával apolitický, až teď mě zklamal, že se přidal ke kampani M.Škalouda na senátora v Magazínu ODS Praha 5
  • *14* ..zdravím mistře. Věřím, co se týká zpěvu, že jste léčitel. Zároveň vaše vysoká úroveň všedního vystupování z vás učinila duchovního učitele.
    Jestli mohu vyslovit neskromné přání, prosím mistře nazpívejte relaxační starověké mantry.*
  • Zázraky se nedějí, kdo mistrovi poradil tohle megalomanské loučení?
    *8* *9*
  • To ze pan Gott neziskal opet zlateho slavika neni zadna tragedie,druhe misto je taky krasny:)Navic si myslim,ze ho to urcite nijak zasadne netrapi a je rad ze dostal sanci nekdo druhy,nekdo mlady.Tomasovi vyhru urcite uprimne preje,zaslouzil si to:)
    • Tomáš Klus je mi naprosto ukradený, Gott je skutečná osobnost, takže není uražený, ponížený a já nevím, co ještě. Je to pan někdo, první místo potěší, ale mezi námi - Gott je asi rád, že drží pohromadě. Jinak mám Goťáka ráda.
  • A vsetcy sa ukludnime !!ano? Tie dve dievcata si ru chcu pisat tak ich nechajte !!! A vy ostatni co ich tu ponižujete tak prestante !!!setci sme len ludia!!a hlavne hd nech prestane !!!ako by sa pacilo vam keby vas tak ponizovali?? Ok!!spravajme sa vsetci tak ako to je spravne !!!verte mi tak to bude lepsie !!!!!
  • pro Zuzku

Tak jako ale i přesto mu můžeš fandit ne? Sice jako nwm o čem mluvíš, ale to je mui fuk. Já bych mu nikdy nepřestala fandit! *10* Protože ho mám ráda a nikdy nepřestanu. *1* *14*
    • Re: pro Zuzku

Já mám Karla Gotta taky strašně moc ráda a obdivuji ho, je to moc milý člověk, a ten hlas je dar od pána Boha.Pamatuji, když jsme byli předloni na Konopišti na koncertu rádia Blaník, je to pan profesionál a vystoupení bylo velkolepé.
  • Kdybych ho neznala tak bych si typla ze ty jeho dcery jsou jeho vnučky
  • dárek

Ahoj všichni, kdo máte rádi Karla Gotta.Mám pro vás skvělý tip na originální dárek k vánocům.Kdo chtece vědět víc,napište.
  • Luky1987
    Kdepak ty ptáčku hnízdo máš
    • *1* *5* *3*
  • Šťastný nový rok Ti praje Livinka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit