-
Kdepak ty ptáčku hnízdo máš, táto pesnička sa mi najviac páči od Karla Gotta
-
akce pro fanoušky Karla Gotta
Dobrý den milý příznivci Karla Gotta,
mám pro Vás nabídku originálních a jedinečných skleniček s Karlem Gottem.
Jedná se o prvotřídní práci a o limitovanou edici sklenic, na kterých je vyobrazen usměvavý Karel Gott i s jeho podpisem. Nejedná se pouze o polep sklenice, ale podobizna i podpis jsou sklenice vypáleny.
Kdyby měl někdo zájem o bližší informace či přímo o sklenky, obraťte se prosím přímo na mě (cach@vvvmost.cz) a já Vám zašlu fotografii či další info.
Jelikož je ale omezený počet sklenic (10 kusů), budu v případě velkého zájmu pořádat aukci, ve které vyhraje 10 nejvyšších nabídek.
Přeji hezký den
Robert Cach -
maš PRAVDU pravdomluvko 20 MYSLÍM si to SAMÍ
-
Gotta ako speváka moc inak nemusím
-
Kájo drž se a držím palce
-
pro Petra
já nwm možná že jo, ale budu se snažit, abych zas na nějakej oncert jela. bude vše lepší až budu mít řidičák no tak pa. *7* *4* -
Uvidíme, jak dlouho tady Karel Gott mezi námi ješte bude. Jinak pravda každý tam jednou pujdeme, presne neupadne Karel do zapomnení byl a je to nejlepší český zpevák *9* *4* *3*
-
-
Moje řeč, Luky.
*3* *4* *5*
-
-
U pana Gotta to jde od zdi,ke zdi.Napřed z něj málem udělali StBáka a teď je zase "přeGottováno".Beru jej za vynikajícího zpěváka,ale čeho je moc.....
-
-
Myslíte,že za toho STBáka může Gott? Ba ne ,to byl nezdařený pokus Karla zdiskreditovat a odstavit ,jako bylo odstaveno spousta umělců po "revoluci". Dokonce i takoví umělci,kteří se v "revoluci" angažovali....Když mouřenín udělal co bylo třeba ,mouřenín (ti angažovaní umělci) mohl odejít! Jenže Karel byl tak dobrý,že na něj ani "revolucionáři" neměli.. A je to náš nejlepší zpěvák a jestli je "přeGottováno",tak to asi nebude Karlova vina! Dnes měl koncert,2 hodiny nádherného zpěvu,sám si koncert vedl ,bez moderátora....Ovace až na půdu,je mu 75 let......super!
-
-
Karel Gott je fakt nejlepsí zpevák souhlasím
-
svateku